KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Kefalonia

#227219 kónyu 2015-02-25
Ingyenjegy az Utazás Kiállításra:
Ingyenjegy az Utazás Kiállításra:
#227217 gtunde 2015-02-25
sziasztok! Van valakinek információja a Lefkada Vasikiki - Kefalonia Fiskardo komp járatról? Nagyon előnyös lenne mert rövidebb a távolság mint Kiliniből igy valószínűleg olcsóbb is és elkerülnénk a Rio -Antirio hidat Nem mellesleg pedig legalább újra láthatnánk Lefkadát is :D
sziasztok! Van valakinek információja a Lefkada Vasikiki - Kefalonia Fiskardo komp járatról? Nagyon előnyös lenne mert rövidebb a távolság mint Kiliniből igy valószínűleg olcsóbb is és elkerülnénk a Rio -Antirio hidat Nem mellesleg pedig legalább újra láthatnánk Lefkadát is :D
#227207 glyntana 2015-02-25
Amik felmerültek bennem, ott sehol sincs kiemelve a homok színe... inkább nem is próbálkozom tovább. Mivel én még csak képeken láttam a szigetet, nincs sok esélyem :( Szerk: Na jó, mégis. Ai Helis?
Amik felmerültek bennem, ott sehol sincs kiemelve a homok színe... inkább nem is próbálkozom tovább. Mivel én még csak képeken láttam a szigetet, nincs sok esélyem :( Szerk: Na jó, mégis. Ai Helis?
#227205 viizo 2015-02-25
Ez a rész általában tényleg lemarad a galériákból, csak a strand keleti oldala a menő :D
Ez a rész általában tényleg lemarad a galériákból, csak a strand keleti oldala a menő :D
#227203 tapodyt 2015-02-25
Nem, a Xí.az teljesen vörös porhomok,meg a háttér kopár és agyagszürke.
Nem, a Xí.az teljesen vörös porhomok,meg a háttér kopár és agyagszürke.
#227202 Hidalgo 2015-02-25
Akkor talán Xi ?? :roll:
Akkor talán Xi ?? :roll:
#227198 tapodyt 2015-02-25
Nem a Moundai szakasz, Még pici segítség,egyedi színárnyalatú a vízzel érintkező homok.
Nem a Moundai szakasz, Még pici segítség,egyedi színárnyalatú a vízzel érintkező homok.
#227196 glyntana 2015-02-25
Moundai rész? Képtelen vagyok megjegyezni az ottani strandok neveit...
Moundai rész? Képtelen vagyok megjegyezni az ottani strandok neveit...
#227194 tapodyt 2015-02-25
Elsöre én is ezt tippelném,de ha jól megnézem........ Segítség Nem kicsi strand,mindig a másik végét fényképezik ami teljesen egyedi.
Elsöre én is ezt tippelném,de ha jól megnézem........ Segítség Nem kicsi strand,mindig a másik végét fényképezik ami teljesen egyedi.
#227193 glyntana 2015-02-24
Avithos?
Avithos?

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat