KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Kefalonia

#227187 tapodyt 2015-02-24
Melus gyorsan kivégezted a feladatot,akkor adok másikat, de nem ennyire könnyűt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Melus gyorsan kivégezted a feladatot,akkor adok másikat, de nem ennyire könnyűt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
#227185 tapodyt 2015-02-24
Ezt meg a hangulatnak......
Ezt meg a hangulatnak......
#227182 melus16 2015-02-24
Ez valóban könnyű - nekem. :lol: Az egyik nagy kedvencem a kisebb strandok kategóriában - Alaties Beach :D
Ez valóban könnyű - nekem. :lol: Az egyik nagy kedvencem a kisebb strandok kategóriában - Alaties Beach :D
#227181 tapodyt 2015-02-24
Most egy sokkal könnyebb
Most egy sokkal könnyebb
#227179 tapodyt 2015-02-24
Nagy gratula,nem hittem hogy ki lesz találva,valóban Langadakia,ez a világítótorony felőli öböl,amit szinte csak a helyiek látogatnak.Jól járható murvás út vezet,vagy a másik öbölből kicsi sziklamászás.
Nagy gratula,nem hittem hogy ki lesz találva,valóban Langadakia,ez a világítótorony felőli öböl,amit szinte csak a helyiek látogatnak.Jól járható murvás út vezet,vagy a másik öbölből kicsi sziklamászás.
#227161 glyntana 2015-02-24
Tipp-hopp: Langadakia? (előre elnézést ha nagyon mellélőttem)
Tipp-hopp: Langadakia? (előre elnézést ha nagyon mellélőttem)
#227155 kónyu 2015-02-24
Tomi, már megint figyelmetlen vagy :) Tessen egy képaláírást odatenni, vagy legalább annyit, hogy: szerintetek hol található ez a part?! És akkor jöhet a totózás :D
Tomi, már megint figyelmetlen vagy :) Tessen egy képaláírást odatenni, vagy legalább annyit, hogy: szerintetek hol található ez a part?! És akkor jöhet a totózás :D
#227152 nagymaja 2015-02-23
Naná! Vissza is vágyom:-) Irigykedem is azokra, akik idén mennek :D
Naná! Vissza is vágyom:-) Irigykedem is azokra, akik idén mennek :D
#227151 tapodyt 2015-02-23
azért van még miért odamenni meg rég volt fenn kép.
azért van még miért odamenni meg rég volt fenn kép.
#227150 nagymaja 2015-02-23
Tapodyt! Köszi az infot! Sajnálom, hogy még mindig ilyen rossz a helyzet:(
Tapodyt! Köszi az infot! Sajnálom, hogy még mindig ilyen rossz a helyzet:(

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..