KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Kefalonia

#219955 Tity 2014-07-07
MaciG Te képeid is fantasztikusak lettek, jajj de visszamennék én is:)
MaciG Te képeid is fantasztikusak lettek, jajj de visszamennék én is:)
#219944 Judith70 2014-07-07
Uhhh, nagyon jók a fotóid !!! üdv, Judit
Uhhh, nagyon jók a fotóid !!! üdv, Judit
#219941 görögmaci 2014-07-07
MaciG!Köszi, hogy megosztottad az albumodat! A képek szuperek!! :) Nekünk még 12 nap.... :D
MaciG!Köszi, hogy megosztottad az albumodat! A képek szuperek!! :) Nekünk még 12 nap.... :D
#219886 kónyu 2014-07-06
˝Szia Javasolnám számodra a Fiscardo hajókirándulásunkat..gyönyörű érintetlen partok mellette haladunk el és Fiscardóra is jut idő.. üdv Marcsi˝ - marcsigrand

Igazolom!! Lőttem is vagy 300-at, és üzenem, Fiscardoban nehogy múzeumozásra pazaroljátok azt a kevés időt, inkább a világítótornyokat és a bazilika romjait nézzétek meg :) Gyönyörűségesek!!
˝Szia Javasolnám számodra a Fiscardo hajókirándulásunkat..gyönyörű érintetlen partok mellette haladunk el és Fiscardóra is jut idő.. üdv Marcsi˝ - marcsigrand

Igazolom!! Lőttem is vagy 300-at, és üzenem, Fiscardoban nehogy múzeumozásra pazaroljátok azt a kevés időt, inkább a világítótornyokat és a bazilika romjait nézzétek meg :) Gyönyörűségesek!!
#219864 Alisha27 2014-07-06
MaciG nagyon szépek a képeid!!!
MaciG nagyon szépek a képeid!!!
#219863 marcsigrand 2014-07-06
Szia Javasolnám számodra a Fiscardo hajókirándulásunkat..gyönyörű érintetlen partok mellette haladunk el és Fiscardóra is jut idő.. üdv Marcsi
Szia Javasolnám számodra a Fiscardo hajókirándulásunkat..gyönyörű érintetlen partok mellette haladunk el és Fiscardóra is jut idő.. üdv Marcsi
#219829 Borus 2014-07-05
Nagyon jók lettek a képek! :) Várom már, hogy elteljen ez a 69 nap! :)
Nagyon jók lettek a képek! :) Várom már, hogy elteljen ez a 69 nap! :)
#219827 MaciG 2014-07-05
Jogos az észrevétel. Elfelejtettem publikussá tenni. :oops: De orvosoltam :)
Jogos az észrevétel. Elfelejtettem publikussá tenni. :oops: De orvosoltam :)
#219825 Borus 2014-07-05
˝Idei képek a szigetről akit érdekel: Fura mód ahhoz képest, hogy most vettem új gépet, hogy majd sok képet csinálok, összesen nem lett 800 kép, a két hét alatt, ha a teknősöket nem számolom belel. Úgy látszik ez a fotózás nem nekem való :D˝ - MaciG

Szia MaciG! Sajnos nem sikerült megnéznem az albumodat. Az androidos rendszer lehet az oka vagy a bénázásom? :roll: :oops:
˝Idei képek a szigetről akit érdekel: Fura mód ahhoz képest, hogy most vettem új gépet, hogy majd sok képet csinálok, összesen nem lett 800 kép, a két hét alatt, ha a teknősöket nem számolom belel. Úgy látszik ez a fotózás nem nekem való :D˝ - MaciG

Szia MaciG! Sajnos nem sikerült megnéznem az albumodat. Az androidos rendszer lehet az oka vagy a bénázásom? :roll: :oops:
#219824 melus16 2014-07-05
Maci, nem tudom megnézni, de kértem tőled hozzáférést! :)
Maci, nem tudom megnézni, de kértem tőled hozzáférést! :)

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..