KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Kefalonia

#214386 totimike 2014-03-21
es meg raadasnak egy kis 'zold' :)
es meg raadasnak egy kis 'zold' :)
#214385 totimike 2014-03-21
es ezt kaptuk ma ebedre a haziasszonyunktol :) toltott paradicsom es paprika.
es ezt kaptuk ma ebedre a haziasszonyunktol :) toltott paradicsom es paprika.
#214384 totimike 2014-03-21
es neha ilyeneken... en vigyorgok ott fenn..
es neha ilyeneken... en vigyorgok ott fenn..
#214383 totimike 2014-03-21
ilyen sziklakon setaltunk...
ilyen sziklakon setaltunk...
#214382 totimike 2014-03-21
Sziasztok. ma turaztunk egy nagyot, a Mounda beachre Kateliosrol. Nem tul nagy tavolsag, de a sziklas parton mentunk vegig, nagyreszt vegig lehetett setalni a sziklakon, neha ugralni kellett egyik korol a masikra, es neha maszni is kellett.. Nagyon szuper volt, kalandvagyoknak mindenkeppen ajanlom. Rakok fel kepet :)
Sziasztok. ma turaztunk egy nagyot, a Mounda beachre Kateliosrol. Nem tul nagy tavolsag, de a sziklas parton mentunk vegig, nagyreszt vegig lehetett setalni a sziklakon, neha ugralni kellett egyik korol a masikra, es neha maszni is kellett.. Nagyon szuper volt, kalandvagyoknak mindenkeppen ajanlom. Rakok fel kepet :)
#214323 totimike 2014-03-20
O de gyonyoru. . Koszi a fotokat. Mindenkeppen elmegyunk ide ;-)
O de gyonyoru. . Koszi a fotokat. Mindenkeppen elmegyunk ide ;-)
#214310 kónyu 2014-03-19
Akkor menjetek fel a felette emelkedő hegyre, és sétaáljatok egy jót a gerincúton!! Teszek fel pár képet az említett kalandról! A Kako Lagadin való beachelés után indultunk Poros felé Visszatekintve Kb arra lehet az a bizonyos patak (legalábbis a miénk, talán egyre gondolunk Timivel) Kb innen indultunk folyásiránnyal szemben Elhagyott juhakol a hegyen Ott látható a panorámaút Az útról a látvány Akkor is virágzott a rekettye :)
Akkor menjetek fel a felette emelkedő hegyre, és sétaáljatok egy jót a gerincúton!! Teszek fel pár képet az említett kalandról! A Kako Lagadin való beachelés után indultunk Poros felé Visszatekintve Kb arra lehet az a bizonyos patak (legalábbis a miénk, talán egyre gondolunk Timivel) Kb innen indultunk folyásiránnyal szemben Elhagyott juhakol a hegyen Ott látható a panorámaút Az útról a látvány Akkor is virágzott a rekettye :)
#214309 totimike 2014-03-19
Pont ezt mondtam a paromnak, hogy a kepen nem is annyira szep mint eloben.. Eloben leirhatatlan, csak bamultam ki a fejembol...
Pont ezt mondtam a paromnak, hogy a kepen nem is annyira szep mint eloben.. Eloben leirhatatlan, csak bamultam ki a fejembol...
#214308 totimike 2014-03-19
Szia Konyu. Okes, legkozelebb megprobaljuk :) Nekem mar ettol is elallt a lelegzetem, de tenyleg jo volna a vizesest is megtalalni. Mindenesetre a paromat kelloen felcsigaztad, mar a googlet buvoli :)
Szia Konyu. Okes, legkozelebb megprobaljuk :) Nekem mar ettol is elallt a lelegzetem, de tenyleg jo volna a vizesest is megtalalni. Mindenesetre a paromat kelloen felcsigaztad, mar a googlet buvoli :)
#214307 Borus 2014-03-19
Ez képen is gyönyörű, milyen lehet élőben?! :lol:
Ez képen is gyönyörű, milyen lehet élőben?! :lol:

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..