KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Kefalonia

#212755 kónyu 2014-01-29
Szomorú látvány :(
Szomorú látvány :(
#212746 tapodyt 2014-01-28
képek Lixouri-ból
képek Lixouri-ból
#212743 viizo 2014-01-28
írtam egy kis összefoglalót a rengésről, aki esetleg nem követte az eseményeket
írtam egy kis összefoglalót a rengésről, aki esetleg nem követte az eseményeket
#212729 kónyu 2014-01-28
Tudom, csak nem feltűnő. Ha valaki jelzi, akkor szoktam csak nézni, melyik szöveg halványabb - nem nagy ügy, jobban kell figyelnem :)
Tudom, csak nem feltűnő. Ha valaki jelzi, akkor szoktam csak nézni, melyik szöveg halványabb - nem nagy ügy, jobban kell figyelnem :)
#212728 Miskolciutas 2014-01-28
Kónyu,én onnan szoktam észrevenni,hogy nyitható valami egy hsz.-ben,hogy egy árnyalattal más a szine a szövegnek...bár lehet,nem mondok újat...
Kónyu,én onnan szoktam észrevenni,hogy nyitható valami egy hsz.-ben,hogy egy árnyalattal más a szine a szövegnek...bár lehet,nem mondok újat...
#212727 kónyu 2014-01-28
Az se túl jó hír, hogy a közút Argostoli és Lixouri közt több helyen sérült és járhatatlan, valamint a főváros kikötője is, így elég nehézkes a házaikba visszamenni nem tudók elszállásolására hivatott óriáshajók helyszínre hajózása is, ha jól értem a cikkből :(
Az se túl jó hír, hogy a közút Argostoli és Lixouri közt több helyen sérült és járhatatlan, valamint a főváros kikötője is, így elég nehézkes a házaikba visszamenni nem tudók elszállásolására hivatott óriáshajók helyszínre hajózása is, ha jól értem a cikkből :(
#212726 kónyu 2014-01-28
Ja, viizo linkjét észre sem vettem, azt hittem, csak egy tényt közölt :) Szerintem egyértelműsítsük, pl. úgy, hogy odaírjuk: itt a LINK, vagy ilyesmi - csak 5let :) Hát igen - a színek nem éppen ugyanolyanok :(
Ja, viizo linkjét észre sem vettem, azt hittem, csak egy tényt közölt :) Szerintem egyértelműsítsük, pl. úgy, hogy odaírjuk: itt a LINK, vagy ilyesmi - csak 5let :) Hát igen - a színek nem éppen ugyanolyanok :(
#212723 Miskolciutas 2014-01-28
viizo linkjén,ahol a két Myrthosos kép egymás után van,ott lehet látni igazán,mi történt...még van néhány hónap szezonkezdésig,biztosan nekifekszenek...
viizo linkjén,ahol a két Myrthosos kép egymás után van,ott lehet látni igazán,mi történt...még van néhány hónap szezonkezdésig,biztosan nekifekszenek...
#212722 kónyu 2014-01-28
Reméljük, mihamarabb rendbe teszik a károkat!
Reméljük, mihamarabb rendbe teszik a károkat!
#212719 viizo 2014-01-28
o/en/another_earthquake_46_kefalonia/10627 :shock:
o/en/another_earthquake_46_kefalonia/10627 :shock:

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..