KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Kefalonia

#212717 kónyu 2014-01-28
Maja linkjének segítségével egy pár kép Platia Ammos állapotáról :( Nem tudom, mikori fotók, de ha a legutóbbi földrengés előttiek, akkor még siralmasabb a helyzet (ha egyáltalán). Ahogy az ottani tempót és anyagi állapotokat ismerem, lehet idén nem lesz egyszerű lejutni az első számú strandomra :(
Maja linkjének segítségével egy pár kép Platia Ammos állapotáról :( Nem tudom, mikori fotók, de ha a legutóbbi földrengés előttiek, akkor még siralmasabb a helyzet (ha egyáltalán). Ahogy az ottani tempót és anyagi állapotokat ismerem, lehet idén nem lesz egyszerű lejutni az első számú strandomra :(
#212716 kónyu 2014-01-28
Köszi Maja!
Köszi Maja!
#212711 nagymaja 2014-01-28

#212708 kónyu 2014-01-27
Valaki régebben talált egy jó linket, ami kifejezetten a Platia Ammosról szólt, fotókat mutattak a lépcsősor tavaszi rendbetételéről, stb. - aki tudja, legyen szíves a linket dobja ide :) Köszi
Valaki régebben talált egy jó linket, ami kifejezetten a Platia Ammosról szólt, fotókat mutattak a lépcsősor tavaszi rendbetételéről, stb. - aki tudja, legyen szíves a linket dobja ide :) Köszi
#212707 kónyu 2014-01-27
Csak egy jó kis leírás a szigetről:
Csak egy jó kis leírás a szigetről:
#212705 melus16 2014-01-27
Myrtos sem maradt érintetlen. Ez a kép nem sokkal a rengés után készült.
Myrtos sem maradt érintetlen. Ez a kép nem sokkal a rengés után készült.
#212704 melus16 2014-01-27
Átrendeződött. Jól mondod, lesz melójuk bőven. :( Találtam képet, de ez még a rengés előtti. Már itt sem járható a lépcső, földcsuszamlás miatt. Hogy most mi a helyzet, azt nem tudom. A kép január 24.-én készült.
Átrendeződött. Jól mondod, lesz melójuk bőven. :( Találtam képet, de ez még a rengés előtti. Már itt sem járható a lépcső, földcsuszamlás miatt. Hogy most mi a helyzet, azt nem tudom. A kép január 24.-én készült.
#212675 tapodyt 2014-01-26
Híradó skai-tv Platia ammos is biztos átrendeződött elég erősen szerintem.
Híradó skai-tv Platia ammos is biztos átrendeződött elég erősen szerintem.
#212668 Yegenye 2014-01-26
A hír igaz: Ez az oldal félóránkét frissíti magát. Google Chrome le is fordítja...
A hír igaz: Ez az oldal félóránkét frissíti magát. Google Chrome le is fordítja...
#212663 szeroz 2014-01-26
Valaki tud erről valami bővebbet ???
Valaki tud erről valami bővebbet ???

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..