KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Kefalonia

#201365 tallér 2013-04-23
Ákoska úgy látom ti nem soká mentek,majd várjuk az írásodat itt a fórumon!!!
Ákoska úgy látom ti nem soká mentek,majd várjuk az írásodat itt a fórumon!!!
#201358 kónyu 2013-04-22
Ezt én überelni tudom: mindegyik apartman ablakából látni Kefalloniát ! Tulajdonképpen asszem Zakynthost legjobban egy zakynthosi apartmanból lehetne látni - nem úgy látod?!
Ezt én überelni tudom: mindegyik apartman ablakából látni Kefalloniát ! Tulajdonképpen asszem Zakynthost legjobban egy zakynthosi apartmanból lehetne látni - nem úgy látod?!
#201352 pusz 2013-04-22
Nincs mit. A második emeleten a 33.-as szobában voltunk,az néz arra. :lol:
Nincs mit. A második emeleten a 33.-as szobában voltunk,az néz arra. :lol:
#201351 akoska 2013-04-22
Az tök jó mert pont oda megyünk:D Köszi a választ!
Az tök jó mert pont oda megyünk:D Köszi a választ!
#201350 pussz 2013-04-22
Szia!Lehet,hogy én meg hülye vagyok,vagy régen volt 2010 :) de ugy emlékszem,hogy még a Renieri apartmanból is lehetett látni ......... :lol:
Szia!Lehet,hogy én meg hülye vagyok,vagy régen volt 2010 :) de ugy emlékszem,hogy még a Renieri apartmanból is lehetett látni ......... :lol:
#201349 pussz 2013-04-22
#201346 akoska 2013-04-22
Lehet hogy hülye kérdés de azoktól kérdezném akik már voltak skala-n hogy ha skalabol lesétálok 2-3 km-t vagy biciklizek a sziget alsó csücskébe és jó idő van, akkor lehet látni Zakynthost?
Lehet hogy hülye kérdés de azoktól kérdezném akik már voltak skala-n hogy ha skalabol lesétálok 2-3 km-t vagy biciklizek a sziget alsó csücskébe és jó idő van, akkor lehet látni Zakynthost?
#201190 etel 2013-04-19
Szia Kónyu, köszönöm a választ. Úgy gondolom, hogy akkor talán Assost fogom választani. Eta
Szia Kónyu, köszönöm a választ. Úgy gondolom, hogy akkor talán Assost fogom választani. Eta
#201189 etel 2013-04-19
Szia Saci! Időközben nézegettem az apartmanokat és negatív véleményt csak a Jerry's házról találtam, mindenki panaszkodott, hogy a közelben bár van, ahol hajnalig hangos zene szól. Remélem, nem pont azt fogjuk kapni. Etel
Szia Saci! Időközben nézegettem az apartmanokat és negatív véleményt csak a Jerry's házról találtam, mindenki panaszkodott, hogy a közelben bár van, ahol hajnalig hangos zene szól. Remélem, nem pont azt fogjuk kapni. Etel
#201187 vaczsaci 2013-04-19
etel! Tavaly mi is az Ibusz fortunájával voltunk Kefalónián. Lassiban a Tzivras villában volt az apartmanunk, nagyon elégedettek voltunk mindennel. Bármikor szívesen visszamennék ide. Üdv: Saci
etel! Tavaly mi is az Ibusz fortunájával voltunk Kefalónián. Lassiban a Tzivras villában volt az apartmanunk, nagyon elégedettek voltunk mindennel. Bármikor szívesen visszamennék ide. Üdv: Saci

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!