KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Kefalonia

#195991 kónyu 2012-10-18
Meg persze Ithakáért is :) És ezért a tenger gyümölcsei tálért is!
Meg persze Ithakáért is :) És ezért a tenger gyümölcsei tálért is!
#195989 kónyu 2012-10-18
Bizony a Fiscardo közeli partokért érdemes visszamenni :)
Bizony a Fiscardo közeli partokért érdemes visszamenni :)
#195986 tapodyt 2012-10-17
Erről szól a topik
Erről szól a topik
#195983 tapodyt 2012-10-17
Elfelejtettem hogy ez napfelkelte!
Elfelejtettem hogy ez napfelkelte!
#195982 tapodyt 2012-10-17
Akkor egy kis színvarázs is Mindenkinek!
Akkor egy kis színvarázs is Mindenkinek!
#195980 Eiga 2012-10-17
Szia tapodyt Köszönjük a béke sirályt...... eiga
Szia tapodyt Köszönjük a béke sirályt...... eiga
#195978 tapodyt 2012-10-17
Melus Ithakát azért hagytam ki az idén hogy jövőre egy okkal több legyen amiért visszamegyek,meg még teljesen kimaradt a Fiskardo környéki partok ,meg még megint látni kellene ismét sok-sok ismert helyet. Kónyu simán el tudnék megint 20 napot lenni csak minden reggel láttam a teraszról a kompot fél9-kor menni autó+2 fő 51 eur oda szintúgy vissza,beindult a bogárka hogy miért is ne.
Melus Ithakát azért hagytam ki az idén hogy jövőre egy okkal több legyen amiért visszamegyek,meg még teljesen kimaradt a Fiskardo környéki partok ,meg még megint látni kellene ismét sok-sok ismert helyet. Kónyu simán el tudnék megint 20 napot lenni csak minden reggel láttam a teraszról a kompot fél9-kor menni autó+2 fő 51 eur oda szintúgy vissza,beindult a bogárka hogy miért is ne.
#195977 tapodyt 2012-10-17
Ismét egy kis békességet küldenék mindenkinek
Ismét egy kis békességet küldenék mindenkinek
#195973 Miskolciutas 2012-10-17
Kedves András! Köszönöm a választ,megtisztel az Önözéssel,bár itt a fórumon megszokott,hogy tegezzük egymást,de tudomásul veszem. Reméljük Kónyu már megszivleli a kérését,és nem válaszol ,illetve semmilyen módon nem reagál a kérdéseire,és erre én is kérem/kérlek Árpi,tedd meg értünk!/. Igy ugyanis okafogyottá válhat ez az iróniából elkövetett anyanyelv-gyalázás,és végre normálisan folytatódhat a fórum élete! Vagyis végre Ön is irhat helyesen és mindannyian foglalkozhatunk végre Kefaloniával!!!
Kedves András! Köszönöm a választ,megtisztel az Önözéssel,bár itt a fórumon megszokott,hogy tegezzük egymást,de tudomásul veszem. Reméljük Kónyu már megszivleli a kérését,és nem válaszol ,illetve semmilyen módon nem reagál a kérdéseire,és erre én is kérem/kérlek Árpi,tedd meg értünk!/. Igy ugyanis okafogyottá válhat ez az iróniából elkövetett anyanyelv-gyalázás,és végre normálisan folytatódhat a fórum élete! Vagyis végre Ön is irhat helyesen és mindannyian foglalkozhatunk végre Kefaloniával!!!
#195971 András1967 2012-10-17
Szia maartita! Nagyon tetszetek a képeid amiket linkbe fel raktál . És a beszámolod a tengeröl,a kilátásról és a szobáról . Nekünk újaknak ilyen képek sokat jelentenek a jövőbeli nyaraláshoz . Köszönöm
Szia maartita! Nagyon tetszetek a képeid amiket linkbe fel raktál . És a beszámolod a tengeröl,a kilátásról és a szobáról . Nekünk újaknak ilyen képek sokat jelentenek a jövőbeli nyaraláshoz . Köszönöm

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..