KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Kefalonia

#189313 Malika 2012-06-28
Kellemes utazást és jó pihenést kívánok Isti! Nagyon sok élménnyel gazdagodjatok! :) Én csak utólagos beszámolót várok Tőled, mert elkerüljük egymást :) Vigyázzatok Magatokra!
Kellemes utazást és jó pihenést kívánok Isti! Nagyon sok élménnyel gazdagodjatok! :) Én csak utólagos beszámolót várok Tőled, mert elkerüljük egymást :) Vigyázzatok Magatokra!
#189312 Isti26 2012-06-28
Marcsi! Hűha..:D:D Akkor fázni nem fogunk...:D:D 70% páratartalom mellett még melegebbnek fogjuk érezni.. Szombaton érkezünk..:D:D Bár a sok utas közül nem tudod ki leszek én..:D:D
Marcsi! Hűha..:D:D Akkor fázni nem fogunk...:D:D 70% páratartalom mellett még melegebbnek fogjuk érezni.. Szombaton érkezünk..:D:D Bár a sok utas közül nem tudod ki leszek én..:D:D
#189301 pordanniki 2012-06-28
Isti! Jó utat, nagyon-nagyon kellemes és élményekben gazdag nyaralást kívánok!
Isti! Jó utat, nagyon-nagyon kellemes és élményekben gazdag nyaralást kívánok!
#189300 Miskolciutas 2012-06-28
Isti! Nagyon jó utat nektek!Annyit izgultál már itt velünk és mi veled,hogy sokat fogok rád gondolni a jövő héten!!!Csodás lesz,meglátod!!
Isti! Nagyon jó utat nektek!Annyit izgultál már itt velünk és mi veled,hogy sokat fogok rád gondolni a jövő héten!!!Csodás lesz,meglátod!!
#189299 Mediterraneo 2012-06-28
Szia(sztok) Isti és mindenki, aki most utazik! Kellemes nyaralást kvánok, legyen részetek feledhetetlen élményekben! Medi
Szia(sztok) Isti és mindenki, aki most utazik! Kellemes nyaralást kvánok, legyen részetek feledhetetlen élményekben! Medi
#189295 marcsigrand 2012-06-28
Isti ! Jó utat nektek :) 35-43 fok közötti hőmérsekletre készüljetek 70%-os páratartalommal :) Szombaton találkozunk! :)
Isti ! Jó utat nektek :) 35-43 fok közötti hőmérsekletre készüljetek 70%-os páratartalommal :) Szombaton találkozunk! :)
#189265 kopter1976 2012-06-27
Halihó ! Akik mostanában utaznak azoknak kellemes utazást, jó pihenést, minden jót és szépet kivánok. Szerintem vasárnapig én sem leszek, mert megyek holnap a Mátrába pihenni. Vasárnap majd remélem sokat olvashatok vissza. Üdv Mindenkinek.
Halihó ! Akik mostanában utaznak azoknak kellemes utazást, jó pihenést, minden jót és szépet kivánok. Szerintem vasárnapig én sem leszek, mert megyek holnap a Mátrába pihenni. Vasárnap majd remélem sokat olvashatok vissza. Üdv Mindenkinek.
#189263 Isti26 2012-06-27
Még nem Melus.. Majd holnap..:D Minden összegyűrődik ha már ma bepakoltam volna..:D
Még nem Melus.. Majd holnap..:D Minden összegyűrődik ha már ma bepakoltam volna..:D
#189261 melus16 2012-06-27
Isti! Remélem,már bepakoltál! :wink:
Isti! Remélem,már bepakoltál! :wink:
#189260 Isti26 2012-06-27
vkriszke! Köszi a térképet...:D Részletes, az útmutatás is..:D:D
vkriszke! Köszi a térképet...:D Részletes, az útmutatás is..:D:D

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..