KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Kefalonia

#182953 melus16 2012-04-25
Köszi Kónyu! Gondolhattam volna, hogy a Te albumodban is rátalálok :oops: Azt sejtem, hogy az elsőben lehet, mert azt még nem tanulmányoztam utazó szemmel, na de majd most! :lol:
Köszi Kónyu! Gondolhattam volna, hogy a Te albumodban is rátalálok :oops: Azt sejtem, hogy az elsőben lehet, mert azt még nem tanulmányoztam utazó szemmel, na de majd most! :lol:
#182949 kónyu 2012-04-25
Meg ezek is
Meg ezek is
#182948 kónyu 2012-04-25
Melus! Igaz, ez Old Skala
Melus! Igaz, ez Old Skala
#182945 Mickay 2012-04-25
Kedves Nikóca! Nekünk is most az esküvő az első és utána minden erővel Kefaloniára összpontosítunk! :-D Holnap után lesz a nagy nap,és utána jöhet a megérdemelt nászút! :-D :-D :-D
Kedves Nikóca! Nekünk is most az esküvő az első és utána minden erővel Kefaloniára összpontosítunk! :-D Holnap után lesz a nagy nap,és utána jöhet a megérdemelt nászút! :-D :-D :-D
#182943 melus16 2012-04-25
Ha igaz, akkor a képen Old Skala :lol:
Ha igaz, akkor a képen Old Skala :lol:
#182863 melus16 2012-04-24
Lehet, hogy jel arra, hogy hosszabbítsátok meg az utazást :wink:
Lehet, hogy jel arra, hogy hosszabbítsátok meg az utazást :wink:
#182861 Nikóca 2012-04-24
Nekem is most az esküvő az első, pedig máskor mindig a nyaralás körül forgott minden már ilyentájt.... hát most ez van... :-) De azért nagyon várjuk, már álmodtam Kefalóniával, azt hogy pont a Myrtos beach-t nem néztük meg, és még maradnunk kellett néhány napot, mert úgy éreztem addig nem mehetek haza... Ez biztos valami jel :-))))
Nekem is most az esküvő az első, pedig máskor mindig a nyaralás körül forgott minden már ilyentájt.... hát most ez van... :-) De azért nagyon várjuk, már álmodtam Kefalóniával, azt hogy pont a Myrtos beach-t nem néztük meg, és még maradnunk kellett néhány napot, mert úgy éreztem addig nem mehetek haza... Ez biztos valami jel :-))))
#182649 melus16 2012-04-20
Szia Kopter! Én is figyelgetem napok óta hogyan csúszunk egyre lejjebb és lejjebb :cry: A felhalmozott infókat emésztgetem, egyelőre. :wink: Többre nincs időm. Ha esetleg találsz valami érdekeset, akkor jöhet! :lol:
Szia Kopter! Én is figyelgetem napok óta hogyan csúszunk egyre lejjebb és lejjebb :cry: A felhalmozott infókat emésztgetem, egyelőre. :wink: Többre nincs időm. Ha esetleg találsz valami érdekeset, akkor jöhet! :lol:
#182647 kopter1976 2012-04-20
Nagyon megállt itt az élet !!
Nagyon megállt itt az élet !!
#182214 marcsigrand 2012-04-13
Egyszerűen összefoglalva gyönyörűűűűűűűűűűűű :D :D :D
Egyszerűen összefoglalva gyönyörűűűűűűűűűűűű :D :D :D

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat