KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Kefalonia

#181568 Messinia 2012-03-30
Kedves Tapody, én is ennyit számoltam. :) Illetve helyettem számolt az útvonaltervező. Ehhez még hozzáadódik legalább 200 km, mivel én borsodi vagyok. :) (nem is tudom, hogy ez nevetős, vagy szomorú jel...)
Kedves Tapody, én is ennyit számoltam. :) Illetve helyettem számolt az útvonaltervező. Ehhez még hozzáadódik legalább 200 km, mivel én borsodi vagyok. :) (nem is tudom, hogy ez nevetős, vagy szomorú jel...)
#181561 kónyu 2012-03-30
Marcsi! Egy nagy OFF: ha kiérkezel, Tzanisnak egy nagy ölelést a nevemben is adj át! Köazi és üdv: Galgó
Marcsi! Egy nagy OFF: ha kiérkezel, Tzanisnak egy nagy ölelést a nevemben is adj át! Köazi és üdv: Galgó
#181560 Mickay 2012-03-30
Én már nagyon szeretnék a munka helyeden lenni! :-) Az infók pedig mindig jól jönnek! :-D :-D
Én már nagyon szeretnék a munka helyeden lenni! :-) Az infók pedig mindig jól jönnek! :-D :-D
#181559 Isti26 2012-03-30
Gondolom.. Ez a 30 pár nap gyorsan el fog telni:D Lehet dolgozni mész, de akkor is kint leszel..:D:D Persze infók jöhetnek, várjuk már nagyon őket.. Ami hamarosan érkezik is.. Addig is jó készülődést:) Nem sokat kell már aludni..:))
Gondolom.. Ez a 30 pár nap gyorsan el fog telni:D Lehet dolgozni mész, de akkor is kint leszel..:D:D Persze infók jöhetnek, várjuk már nagyon őket.. Ami hamarosan érkezik is.. Addig is jó készülődést:) Nem sokat kell már aludni..:))
#181557 marcsigrand 2012-03-30
:) Igen számolom a napokat :) és igen dolgozni megyek de szerintem az infókat az ujdonságokat már jobban várjátok Kefaloniáról :) hamarosan kapjátok :)
:) Igen számolom a napokat :) és igen dolgozni megyek de szerintem az infókat az ujdonságokat már jobban várjátok Kefaloniáról :) hamarosan kapjátok :)
#181548 pordanniki 2012-03-29
Ezek szerint már szafarira is mehetünk Kefalónián! :D :D
Ezek szerint már szafarira is mehetünk Kefalónián! :D :D
#181533 Isti26 2012-03-29
Érdekes állatok vannak a szigeten...:D:D Jó lesz vigyázni:))
Érdekes állatok vannak a szigeten...:D:D Jó lesz vigyázni:))
#181530 melus16 2012-03-29
Ezeket most találtam :roll: Szerintetek???
Ezeket most találtam :roll: Szerintetek???
#181501 Mediterraneo 2012-03-28
˝Akkor én pofátlanul mondjam hogy 38 nap múlva indulunk Kefaloniára :D :D :D˝ - marcsigrand

Mondjad nyugodtan, hiszen Te dolgozni mész!
˝Akkor én pofátlanul mondjam hogy 38 nap múlva indulunk Kefaloniára :D :D :D˝ - marcsigrand

Mondjad nyugodtan, hiszen Te dolgozni mész!
#181496 Isti26 2012-03-28
Irigykedünk is Marcsi, hogy hamarosan kint leszel Kefalónián.. Gondolom számolod már a napokat..:D De nem baj legalább beszámolsz majd mindenről nekünk.. Persze ha időd engedi..:) Várjuk az infókat.. Remélhetőleg nem lett drágább a sziget..:D
Irigykedünk is Marcsi, hogy hamarosan kint leszel Kefalónián.. Gondolom számolod már a napokat..:D De nem baj legalább beszámolsz majd mindenről nekünk.. Persze ha időd engedi..:) Várjuk az infókat.. Remélhetőleg nem lett drágább a sziget..:D

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..