KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

#181390 Mediterraneo 2012-03-26
˝Nahát, szépen vagyunk, nekem aztán nem marad a köveknek csak a hűlt helye? :lol:˝ - melus16

Nem a kő a lényeg, hanem a panoráma és az meg ott marad :wink: :D :D :D :D :D
˝Nahát, szépen vagyunk, nekem aztán nem marad a köveknek csak a hűlt helye? :lol:˝ - melus16

Nem a kő a lényeg, hanem a panoráma és az meg ott marad :wink: :D :D :D :D :D
#181389 melus16 2012-03-26
Szia Sacies! Neked is jók a köveid :wink: A minap néztem volna az albumodat, megint. De nincs :!: Hová lett :?: Nem tán törölted? :cry:
Szia Sacies! Neked is jók a köveid :wink: A minap néztem volna az albumodat, megint. De nincs :!: Hová lett :?: Nem tán törölted? :cry:
#181388 melus16 2012-03-26
Szia Woody! Kicsit megtetszett tévedni, :wink: ez nem az a topik! Viccet félretéve, köszi a tippet! Már megoldódni látszik a kérdés, ha egyáltalán meg tudunk állni, visszafelé Kefaloniáról. Ez még nem dőlt el, de rajta leszek :lol:
Szia Woody! Kicsit megtetszett tévedni, :wink: ez nem az a topik! Viccet félretéve, köszi a tippet! Már megoldódni látszik a kérdés, ha egyáltalán meg tudunk állni, visszafelé Kefaloniáról. Ez még nem dőlt el, de rajta leszek :lol:
#181378 -törölt nick 16363 2012-03-26
én ezeket a köveket hoztam Kefalóniáról tavaly:
én ezeket a köveket hoztam Kefalóniáról tavaly:
#181377 woody 2012-03-26
Melus! Lefkadán Vassilikiben a kompkikötő közelében tudok nagyon jó szállást. Foglalás e-mailben, én (igaz 8 napra) 15 eurót alkudtam 2 éve a 60 euróból július 10-18 között. Ez a Dimitris apartman és itt van az elérhetősége: info@apartmentsdimitris.gr Ha kell több infó nyugodtan írj. Üdv
Melus! Lefkadán Vassilikiben a kompkikötő közelében tudok nagyon jó szállást. Foglalás e-mailben, én (igaz 8 napra) 15 eurót alkudtam 2 éve a 60 euróból július 10-18 között. Ez a Dimitris apartman és itt van az elérhetősége: info@apartmentsdimitris.gr Ha kell több infó nyugodtan írj. Üdv
#181375 Isti26 2012-03-26
Nekünk is már csak 96 nap és megyünk a gyönyörű szigetre...:D:D Várom már, tuti nagyon jó lesz.. De addig is majd várjuk a sok sok infót a hazaérkezőktől..:D tapodyt várjuk a képeket...:D:D
Nekünk is már csak 96 nap és megyünk a gyönyörű szigetre...:D:D Várom már, tuti nagyon jó lesz.. De addig is majd várjuk a sok sok infót a hazaérkezőktől..:D tapodyt várjuk a képeket...:D:D
#181374 kopter1976 2012-03-26
Tessék azért hagyni a szigetből !!!
Tessék azért hagyni a szigetből !!!
#181373 Mickay 2012-03-26
Jó neked Csutek,nekünk kicsit több mint duplája! :-)
Jó neked Csutek,nekünk kicsit több mint duplája! :-)
#181372 Csutek 2012-03-26
Nagyon várjuk már, hogy leteljen az a 66 nap. Addig is infókat gyűjtök.
Nagyon várjuk már, hogy leteljen az a 66 nap. Addig is infókat gyűjtök.
#181370 marcsigrand 2012-03-26
Hála az égieknek nem mindenki kőbolond és homokbolond mint mi:) :)
Hála az égieknek nem mindenki kőbolond és homokbolond mint mi:) :)

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..