KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Kefalonia

#181348 Csutek 2012-03-26
Nyugi! Nem feledkezem meg rólad sem! Majd rejtek el egy követ neked is, egy titkos helyre. :wink:
Nyugi! Nem feledkezem meg rólad sem! Majd rejtek el egy követ neked is, egy titkos helyre. :wink:
#181347 Csutek 2012-03-26
Most mit mondjak? Nagy étküek vagyunk. :lol:
Most mit mondjak? Nagy étküek vagyunk. :lol:
#181345 Mediterraneo 2012-03-26
Nohát, Kefaloniára sokan mennek idén! Mi is átmennénk (Lefkasról), szeretnék 2 napra, csak hogy beleszagoljunk a kefaloniai levegőbe ;) De aszem szeptemberre már nem marad egy darab se azokból a lyukas kövekből ;) :D
Nohát, Kefaloniára sokan mennek idén! Mi is átmennénk (Lefkasról), szeretnék 2 napra, csak hogy beleszagoljunk a kefaloniai levegőbe ;) De aszem szeptemberre már nem marad egy darab se azokból a lyukas kövekből ;) :D
#181343 tapodyt 2012-03-26
Ez igen szép nagy falat elképesztő lehetőségekkel--nagyon szuper! :D
Ez igen szép nagy falat elképesztő lehetőségekkel--nagyon szuper! :D
#181342 kaliber 2012-03-26
˝Kedves Messinia Elgondolkodtam ezen Sarti --mondjuk Skala viszonylaton Meglepő de csak 100km a távolságbeli különbség oda vissza 200km átlag 8literes fogyasztás 16l mostani benzin árral 30 euró Csak az élmény hát az nem ugyanaz.˝ - tapodyt

Google térkép útvonaltervező számitása alapján Pest megyéből: Sarti 1167km, Kefalonia Skala (Lefkadán keresztül) 1483km, az útvonalakat nézve teljesen korrekt a számítás, de igazából mi tavaly Zakynthoson a szigeten belül is (két hét alatt) 800km-t mentünk, így még ez is hozzá adódik, de ha már ott vagy csak így van értelme, hogy minél többet láss a szigetből.
˝Kedves Messinia Elgondolkodtam ezen Sarti --mondjuk Skala viszonylaton Meglepő de csak 100km a távolságbeli különbség oda vissza 200km átlag 8literes fogyasztás 16l mostani benzin árral 30 euró Csak az élmény hát az nem ugyanaz.˝ - tapodyt

Google térkép útvonaltervező számitása alapján Pest megyéből: Sarti 1167km, Kefalonia Skala (Lefkadán keresztül) 1483km, az útvonalakat nézve teljesen korrekt a számítás, de igazából mi tavaly Zakynthoson a szigeten belül is (két hét alatt) 800km-t mentünk, így még ez is hozzá adódik, de ha már ott vagy csak így van értelme, hogy minél többet láss a szigetből.
#181341 Csutek 2012-03-26
Az idei nyaralásunk Tolo, Zakynthos, Kefalonia! :lol: Úgyhogy:JÖVET!!! :lol:
Az idei nyaralásunk Tolo, Zakynthos, Kefalonia! :lol: Úgyhogy:JÖVET!!! :lol:
#181335 tapodyt 2012-03-26
Aztán Tolo felé menet vagy majd jövet???????? :lol: :lol: :lol:
Aztán Tolo felé menet vagy majd jövet???????? :lol: :lol: :lol:
#181331 Csutek 2012-03-26
Én megyek a legkorábban. Úgy döntöttem, egyet-egyet hagyok nektek is, azokból a lyukas kövekből! :twisted:
Én megyek a legkorábban. Úgy döntöttem, egyet-egyet hagyok nektek is, azokból a lyukas kövekből! :twisted:
#181329 tapodyt 2012-03-25
Szeretném ha nekem is hagynál párat.
Szeretném ha nekem is hagynál párat.
#181328 Isti26 2012-03-25
Bizony..:D Látod jön velem Marcsi megmutatni merre felé vannak ezek a szép kövek..:D:D
Bizony..:D Látod jön velem Marcsi megmutatni merre felé vannak ezek a szép kövek..:D:D

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!