KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Kefalonia

#180966 Isti26 2012-03-15
Óóóó.. Jó kis nászút lesz valakiknek..:D:D
Óóóó.. Jó kis nászút lesz valakiknek..:D:D
#180965 Isti26 2012-03-15
Sziasztok! Tud valaki olyan oldalt ahol a Kefalónia időjárását tudom nyomon követni? Esetleg még webcamerát is nézni az aktuális szigetről??:)) Köszönöm! Üdv: István
Sziasztok! Tud valaki olyan oldalt ahol a Kefalónia időjárását tudom nyomon követni? Esetleg még webcamerát is nézni az aktuális szigetről??:)) Köszönöm! Üdv: István
#180964 Nikóca 2012-03-15
június 25-én megyünk :D nászútra :D
június 25-én megyünk :D nászútra :D
#180953 Messinia 2012-03-15
Na kétszer rakta be...:)
Na kétszer rakta be...:)
#180951 Messinia 2012-03-15
Ó köszi Melus, rájöttem..nagyon jó szórakozás, és egyre jobban tetszik a hely. Van egy kicsi Tolos hangulata nekem, talán azért mert nem olyan nagy a turistaáradat. :) Az avatarom saját ám, tavalyi Hydras kép- csak kis időbe telt, mire sikerült ennyire lekicsinyitenem. :) Hoztam tegnap azért az irodából egy Grandos katalógust, hogy ne csak a gépen tudjam nézegetni Kefalóniát...ha igy böngészem, nyilvánvalóbb, hogy menni fogok oda.:):):):):)
Ó köszi Melus, rájöttem..nagyon jó szórakozás, és egyre jobban tetszik a hely. Van egy kicsi Tolos hangulata nekem, talán azért mert nem olyan nagy a turistaáradat. :) Az avatarom saját ám, tavalyi Hydras kép- csak kis időbe telt, mire sikerült ennyire lekicsinyitenem. :) Hoztam tegnap azért az irodából egy Grandos katalógust, hogy ne csak a gépen tudjam nézegetni Kefalóniát...ha igy böngészem, nyilvánvalóbb, hogy menni fogok oda.:):):):):)
#180952 Messinia 2012-03-15
#180941 kopter1976 2012-03-14
Nikóca! Ti mikor ?
Nikóca! Ti mikor ?
#180929 Nikóca 2012-03-14
Igen, azt nekünk is módosították. Bár ott tartanánk... :D
Igen, azt nekünk is módosították. Bár ott tartanánk... :D
#180926 kopter1976 2012-03-14
Nikóca! Mi biztos Travel service-vel megyünk. csak a pénteki indulásokat módosítottak hétfőre.
Nikóca! Mi biztos Travel service-vel megyünk. csak a pénteki indulásokat módosítottak hétfőre.
#180922 Nikóca 2012-03-14
Aki Kefalóniára megy repcsivel, mindenki Travel Service-el megy? Nekünk tegnap írták, hogy Malév helyett az lesz.
Aki Kefalóniára megy repcsivel, mindenki Travel Service-el megy? Nekünk tegnap írták, hogy Malév helyett az lesz.

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!