KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Kefalonia

#176080 angel001 2011-09-27
A pozsonyi indulás nem lenne gond,alig pár km-re lakunk tőle:-D jövőre meglátjuk:-)
A pozsonyi indulás nem lenne gond,alig pár km-re lakunk tőle:-D jövőre meglátjuk:-)
#176063 -törölt nick 16363 2011-09-26
ezen az oldalon is találsz utakat, majd jövőre gondolom....és Lassi is kíváló nyaralóhely
ezen az oldalon is találsz utakat, majd jövőre gondolom....és Lassi is kíváló nyaralóhely
#176062 -törölt nick 16363 2011-09-26
Igen a Grand Tours iroda, Busszal utaztat, de egyénileg utazóknak is biztosít szobákat, így nyugodtan mehetsz repülővel . Skala.-n 3 appaartmanjuk van, jók a szállások, kifogástalan tisztaság, folyamatos takarítás, ágynemű és törölköző csere hét közben is.Az idegenvezető , a Marcsi nagyon kedves és segítőkész. Szerintem a transzfert, vagy esetleg a bérautót is elintézi neked a Marcsi s a reptéren várnak. Vagy, ha nem ezzel az irodával veszel ki szállást, neten is tudsz foglalni. Nekem nagyon tetszik a Mounda beach hotel appartman az Skala-tól 4 km,.re van. s ott nagyon jó a strand.- homokos, sekély, tiszta. De rengeteg szállás van a neten. A Grand Tours-osok szállásai nem drágák.
Igen a Grand Tours iroda, Busszal utaztat, de egyénileg utazóknak is biztosít szobákat, így nyugodtan mehetsz repülővel . Skala.-n 3 appaartmanjuk van, jók a szállások, kifogástalan tisztaság, folyamatos takarítás, ágynemű és törölköző csere hét közben is.Az idegenvezető , a Marcsi nagyon kedves és segítőkész. Szerintem a transzfert, vagy esetleg a bérautót is elintézi neked a Marcsi s a reptéren várnak. Vagy, ha nem ezzel az irodával veszel ki szállást, neten is tudsz foglalni. Nekem nagyon tetszik a Mounda beach hotel appartman az Skala-tól 4 km,.re van. s ott nagyon jó a strand.- homokos, sekély, tiszta. De rengeteg szállás van a neten. A Grand Tours-osok szállásai nem drágák.
#176060 Korieri 2011-09-26
Az Aeolus utazási iroda szervez repülős utakat, de pozsonyi indulással!
Az Aeolus utazási iroda szervez repülős utakat, de pozsonyi indulással!
#176059 Miskolciutas 2011-09-26
Ugyanazt tudom irni,mint a többiek,Kefalonia mindenben jobb,mint Zante.Mindkét helyen voltam,saját tapasztalatból mindenképpen Skalat javaslom.Természet,tenger,sokszinűség,görög-érzés,...minden...
Ugyanazt tudom irni,mint a többiek,Kefalonia mindenben jobb,mint Zante.Mindkét helyen voltam,saját tapasztalatból mindenképpen Skalat javaslom.Természet,tenger,sokszinűség,görög-érzés,...minden...
#176057 tallér 2011-09-26
De igen.Azért engem is érdekelne a repülős út,főleg hogy mennyiből jönne ki?
De igen.Azért engem is érdekelne a repülős út,főleg hogy mennyiből jönne ki?
#176056 angel001 2011-09-26
azt elfelejtettem mondani hogy repülős út érdekelne. A grand tours-nak inkább buszos útjai vannak,nem??
azt elfelejtettem mondani hogy repülős út érdekelne. A grand tours-nak inkább buszos útjai vannak,nem??
#176052 tallér 2011-09-26
A Grand Tours utaztat,mert én is ott néztem!
A Grand Tours utaztat,mert én is ott néztem!
#176047 angel001 2011-09-26
sziasztok!! az érdekelne hogy melyik iroda utaztat Kefalóniára????
sziasztok!! az érdekelne hogy melyik iroda utaztat Kefalóniára????
#176043 kvalcsi 2011-09-26
Szia! Én is Kefallóniát ajánlanám, nekem sokkal jobban tetszett mint Zakynthos.
Szia! Én is Kefallóniát ajánlanám, nekem sokkal jobban tetszett mint Zakynthos.

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..