KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Kefalonia

#154676 Kristi 2011-01-10
Mi körbe jártuk a sziget sok-sok strandját,de sehol nem találtunk :cry:
Mi körbe jártuk a sziget sok-sok strandját,de sehol nem találtunk :cry:
#154664 vazemuki 2011-01-09
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban hogy kefalónián mennyire lehet kagylót találni?
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban hogy kefalónián mennyire lehet kagylót találni?
#154602 kónyu 2011-01-07
Igen, idén újra Kefallonia, de hogy miért, az itt OFF - a többit priviben!
Igen, idén újra Kefallonia, de hogy miért, az itt OFF - a többit priviben!
#154592 vaesz 2011-01-06
Sziasztok! Kónyu? Idén ismét Kefa? hogyhogy megint oda? Úgy néz ki, idén mi is ezt szemeltük ki, csak nem utazási irodával mennénk, hanem egyénileg kocsival, úgyhogy csak szállást szeretnénk. Ezért ha valakinek van valami szuper tippje, szívesen fogadom. Nekem nem kell, hogy magyarul beszéljenek, angollal, némettel, franciával de leginkább kézzel-lábbal boldogulunk... A lényeg, hogy 3 ágyas apartman legyen, és a 3. ágy ne legyen pótágy!!! Az nem bírja ki a 130 kilós pasikat....
Sziasztok! Kónyu? Idén ismét Kefa? hogyhogy megint oda? Úgy néz ki, idén mi is ezt szemeltük ki, csak nem utazási irodával mennénk, hanem egyénileg kocsival, úgyhogy csak szállást szeretnénk. Ezért ha valakinek van valami szuper tippje, szívesen fogadom. Nekem nem kell, hogy magyarul beszéljenek, angollal, némettel, franciával de leginkább kézzel-lábbal boldogulunk... A lényeg, hogy 3 ágyas apartman legyen, és a 3. ágy ne legyen pótágy!!! Az nem bírja ki a 130 kilós pasikat....
#154550 Katonáné Éva 2011-01-05
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat, majd meg nézem az ajánlott irodákat. Éva
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat, majd meg nézem az ajánlott irodákat. Éva
#154537 pussz 2011-01-05
Szia Éva!Ha busszal szeretnétek menni akkor tényleg a Grand Tours,de repülővel az Ibusz az igazi,csak nekik később lesz katalógusuk.
Szia Éva!Ha busszal szeretnétek menni akkor tényleg a Grand Tours,de repülővel az Ibusz az igazi,csak nekik később lesz katalógusuk.
#154530 kónyu 2011-01-05
Grand Tours
Grand Tours
#154527 Katonáné Éva 2011-01-04
Sziasztok! Segítséget kérek, idén szeretnénk Kefalóniában nyaralni, melyik utazási irodával érdemes menni? Az Imperator-t néztük, de olvasom, hogy bezártak. Köszönöm! Éva
Sziasztok! Segítséget kérek, idén szeretnénk Kefalóniában nyaralni, melyik utazási irodával érdemes menni? Az Imperator-t néztük, de olvasom, hogy bezártak. Köszönöm! Éva
#154515 Kristi 2011-01-04
A mákostészta :lol: Kérdezz nyugodtan ,ha tudok nagyon szívesen segítek :P :P
A mákostészta :lol: Kérdezz nyugodtan ,ha tudok nagyon szívesen segítek :P :P
#154451 kónyu 2011-01-04
Irány újra Kefallonia :)
Irány újra Kefallonia :)

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat