KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

#153669 atosz 2010-11-17
˝ Kefalónia csodálatos hely, fotózzon mindenki amennyit csak tud, vagy saját, vagy más szórakoztatására. A mások által készült képekről pedig a véleményét tartsa meg magának, főleg, ha nem ért hozzá.˝ - babar

NA!!-hát ezt akartam mondani..! :D Hallgatóztál..?? :D De mennyire csodás!!!
˝ Kefalónia csodálatos hely, fotózzon mindenki amennyit csak tud, vagy saját, vagy más szórakoztatására. A mások által készült képekről pedig a véleményét tartsa meg magának, főleg, ha nem ért hozzá.˝ - babar

NA!!-hát ezt akartam mondani..! :D Hallgatóztál..?? :D De mennyire csodás!!!
#153668 balazsh 2010-11-17
Ne haragudj kónyu, de ezek (is) gyenge képek. :D De teszek fel én is egyet. :)
Ne haragudj kónyu, de ezek (is) gyenge képek. :D De teszek fel én is egyet. :)
#153664 kónyu 2010-11-17
És egy szép part Assossal a háttérben
És egy szép part Assossal a háttérben
#153663 kónyu 2010-11-17
Na akkor egy kis Kefalonia, ha még nem unjátok :) És már megint az unalomig ismert Myrtos beach!
Na akkor egy kis Kefalonia, ha még nem unjátok :) És már megint az unalomig ismert Myrtos beach!
#153632 kónyu 2010-11-15
Na mégegyszer
Na mégegyszer
#153581 yellasz 2010-11-12

#153347 marcsigrand 2010-10-29
Szia:) Durva volt a melegből,napsütésből hazajönni a 13 fokba.... :( Történetekből viszont ,évente lehetne könyvet írni, hidd el:) Majd csak eljön lassan a tavasz!!! kitartás mindenkinek:) üdv:Marcsi
Szia:) Durva volt a melegből,napsütésből hazajönni a 13 fokba.... :( Történetekből viszont ,évente lehetne könyvet írni, hidd el:) Majd csak eljön lassan a tavasz!!! kitartás mindenkinek:) üdv:Marcsi
#153307 szgi 2010-10-27
Üdv! Feliratoztam a Kefalonia albumom, ha vki így akarja megnézni.
Üdv! Feliratoztam a Kefalonia albumom, ha vki így akarja megnézni.
#153208 Mixboy 2010-10-21
Sziasztok! Az idény eltelt, de olyan jó emlékezni! Mi is csináltunk pár képet, igaz, minőségben nyomába sem léphet az általam sokszor megcsodált 'profik' képeinek, de hátha valakit érdekel! Jövőre ismét valamelyik szigeten! Laci
Sziasztok! Az idény eltelt, de olyan jó emlékezni! Mi is csináltunk pár képet, igaz, minőségben nyomába sem léphet az általam sokszor megcsodált 'profik' képeinek, de hátha valakit érdekel! Jövőre ismét valamelyik szigeten! Laci
#153116 doro 2010-10-16
Szia Marcsi! Hát neked is eljött a hazautazás ideje. Meg tudlak érteni, hogy nincs kedved hazajönni. Nekünk sem volt, pedig mi 'csak' 2 hétig voltunk. Ha lesz időd a szürke téli estéken, írhatnál a kefaloniai élményeidről néha. Jó utat hazafelé és kitartást az itthoni időszakhoz, jövőre is lesz nyár. :D D.
Szia Marcsi! Hát neked is eljött a hazautazás ideje. Meg tudlak érteni, hogy nincs kedved hazajönni. Nekünk sem volt, pedig mi 'csak' 2 hétig voltunk. Ha lesz időd a szürke téli estéken, írhatnál a kefaloniai élményeidről néha. Jó utat hazafelé és kitartást az itthoni időszakhoz, jövőre is lesz nyár. :D D.

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..