KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Kefalonia

#143974 sarti 2010-07-13
Remek! Be kell pótolnunk a mulasztást. Casmir: Tényleg kell az ilyen gyönyörű helyekhez 2 hét. Mi 3 éve 2 hetet töltöttünk Zantén, de mégsem jött össze a Kék barlangok, ezért bepótoljuk , mégha kefalóniáról kell is áthajóznunk. sajnos az idén csak egy hétre telt....
Remek! Be kell pótolnunk a mulasztást. Casmir: Tényleg kell az ilyen gyönyörű helyekhez 2 hét. Mi 3 éve 2 hetet töltöttünk Zantén, de mégsem jött össze a Kék barlangok, ezért bepótoljuk , mégha kefalóniáról kell is áthajóznunk. sajnos az idén csak egy hétre telt....
#143916 Casmir 2010-07-13
Persze...van....de fair játékosnak tartom magam. Most több címmel regisztráljak!? Ehhh! :-( :oops:
Persze...van....de fair játékosnak tartom magam. Most több címmel regisztráljak!? Ehhh! :-( :oops:
#143908 marcsigrand 2010-07-13
Gyertek vissza amint tudtok:) okt 16-ig várok rátok....:)
Gyertek vissza amint tudtok:) okt 16-ig várok rátok....:)
#143907 marcsigrand 2010-07-13
Miben szeretnéd hogy segítsek?
Miben szeretnéd hogy segítsek?
#143905 marcsigrand 2010-07-13
Én holnap megyek megnézni ezt a hajó kirándulást is magunknak :)Nekünk csak a szerda jó, mert szombatonként van a válltásunk..
Én holnap megyek megnézni ezt a hajó kirándulást is magunknak :)Nekünk csak a szerda jó, mert szombatonként van a válltásunk..
#143902 marcsigrand 2010-07-13
Említettem már hogy e-mailenként 1 kép? szerintem mindenkinek van több is:)
Említettem már hogy e-mailenként 1 kép? szerintem mindenkinek van több is:)
#143899 marcsigrand 2010-07-13
Te most viccelsz? e-mailenként egy kép...ez neked semmit sem mond? nahát nahát:)
Te most viccelsz? e-mailenként egy kép...ez neked semmit sem mond? nahát nahát:)
#143849 Casmir 2010-07-13
Írtam privit.....itt....olvastad?! Ezt a hőséget?! Saját levemben fürdök, ahelyett, hogy a Jón tengerben!!!!!!! :-(
Írtam privit.....itt....olvastad?! Ezt a hőséget?! Saját levemben fürdök, ahelyett, hogy a Jón tengerben!!!!!!! :-(
#143839 pandmona83 2010-07-13
Igen, sejtettem, hogy szerdán is megy, mert a Navaggio-öbölben 'eljátszották', hogy otthagynak minket és a kapitány azt mondta, hogy találkozunk következő szerdán :lol: , csak azért nem voltam biztos benne, mert az ETAM Lassiban csak szombatra szervezi meg a Scalaba való átbuszoztatást.
Igen, sejtettem, hogy szerdán is megy, mert a Navaggio-öbölben 'eljátszották', hogy otthagynak minket és a kapitány azt mondta, hogy találkozunk következő szerdán :lol: , csak azért nem voltam biztos benne, mert az ETAM Lassiban csak szombatra szervezi meg a Scalaba való átbuszoztatást.
#143838 Casmir 2010-07-13
Egy hét kevés?! Még a kettő is annak bizonyult! :-(
Egy hét kevés?! Még a kettő is annak bizonyult! :-(

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat