KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Kefalonia

#134276 leenee 2010-05-13
szia Agni, eddig jó hírek! :)
szia Agni, eddig jó hírek! :)
#134275 AgniTolo 2010-05-13
Itt vagyok, csak megyunk egyfolytaban, hogy mire jottok minden teljesen rendben legyen...most eloszor tudtam leulni a gephez...itt nagyon jo ido van, 30 fok korul...este jelentkezem...most sajnos nincs tobb idom de estefele mar lesz.
Itt vagyok, csak megyunk egyfolytaban, hogy mire jottok minden teljesen rendben legyen...most eloszor tudtam leulni a gephez...itt nagyon jo ido van, 30 fok korul...este jelentkezem...most sajnos nincs tobb idom de estefele mar lesz.
#134274 Kristi 2010-05-13
Én tavaly is sokat nézegettem az oldalt,legalább kb. látom mi várható :lol:
Én tavaly is sokat nézegettem az oldalt,legalább kb. látom mi várható :lol:
#134267 leenee 2010-05-13
engem nagoyn érdekelne, h ott milyen az idő... az itthoni 30 napos előrejelzéstől épp most dobtam egy hátast :? buszozni jó, de másra...
engem nagoyn érdekelne, h ott milyen az idő... az itthoni 30 napos előrejelzéstől épp most dobtam egy hátast :? buszozni jó, de másra...
#134233 Kristi 2010-05-13
Igen :lol: Agni is azt írta jelentkezik.Tudom,hogy sok dolguk lehet,de azért jelentkezhetne már :lol:
Igen :lol: Agni is azt írta jelentkezik.Tudom,hogy sok dolguk lehet,de azért jelentkezhetne már :lol:
#134227 Casmir 2010-05-13
Lehet nem értem!? :-( Vagy azt akarod ezzel mondani, hogy 2 hét múlva ilyenkor már tűkön fogsz ülni?! ÁÁÁÁáááá...nem, meg van!!!!:-))) (szerintem már tudom) Nem néztem még a grandos oldalt....erre gondolsz?
Lehet nem értem!? :-( Vagy azt akarod ezzel mondani, hogy 2 hét múlva ilyenkor már tűkön fogsz ülni?! ÁÁÁÁáááá...nem, meg van!!!!:-))) (szerintem már tudom) Nem néztem még a grandos oldalt....erre gondolsz?
#134222 Kristi 2010-05-13
Láttuk :lol: :lol: Nem akarok türelmetlennek látszani (na jó kicsit az vagyok) de nálam már csütörtök van.............már ha értitek mire gondolok :wink:
Láttuk :lol: :lol: Nem akarok türelmetlennek látszani (na jó kicsit az vagyok) de nálam már csütörtök van.............már ha értitek mire gondolok :wink:
#134208 Casmir 2010-05-13
OFF Látjátok az árfolyamot?! ON
OFF Látjátok az árfolyamot?! ON
#134091 leenee 2010-05-12
szia, nekem lejöttek a doksik, ki is nyomtattam, szintén köszönöm!
szia, nekem lejöttek a doksik, ki is nyomtattam, szintén köszönöm!
#134089 Kristi 2010-05-12
Persze hogy nem,de válogatni lehet belőle :lol: :lol: És legalább lesz miért visszatérni majd a szigetre :wink:
Persze hogy nem,de válogatni lehet belőle :lol: :lol: És legalább lesz miért visszatérni majd a szigetre :wink:

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..