˝˝Idézet a grandos fórumról: 'Biztos hogy Killiniből induló kopot fogja használni a buszunk..ezáltal kíméljük az utasainkat a több órás kompozástól és ennek ára is drágább lenne...'˝ - cipur
˝ - cipur
Ez így szerintem szédítés. :)
Ezt nyomoztam ki 04.13-án (kompos fórumban benne van):
Kefalonia lehetséges megoldások:
Vasiliki - Fiskardo:
Jelenleg naponta 9.00-kor
33 Euró az autó, 7.50 Euró/felnőtt. 10 évesig a gyermek félár.
Léteznek napok, mikor jó a jegy előrendelés.
útidő: 1 óra
Astakos - Sami
Hétfőn, szerdán és pénteken nem közlekedik.
Kedden, csütörtök és szombaton 12:15-kor van hajó. Vasárnap 18:30-kor.
40 Euró az autó, 10 Euró a felnőtt.
útidő: 2 óra 15 perc
Ez a mostani menetrend (2010. április), a júniusit, ami nekem kell majd még nem tudják.
De úgy látom, hogy mindenképpen a Vasiliki - Fiskardo lesz a nyerő. icon_smile.gif
Honlapok amik esetleg jól jöhetnek:
Amit most néztem itt ( ), mert ezzel végkép nem számoltam mint autós:
Kilini - Poros:
46,8 Euró az autó, 9,80 Euró/felnőtt. 10 évesig a gyermek félár.
útidő: 1,5 óra
Szóval akkor Astakosnál olcsóbb, és rövidebb, de Vasilikinél nem.
Nem tudom miért nem Lefkada felé megy a busz, de ha arra járok lehet, hogy megvilágosodom.
Egy biztosnak tűnik, km-ben is, komp útidőben is, és komp árban is kevesebb Vasilikiből, mint Kiliniből.
˝˝Idézet a grandos fórumról: 'Biztos hogy Killiniből induló kopot fogja használni a buszunk..ezáltal kíméljük az utasainkat a több órás kompozástól és ennek ára is drágább lenne...'˝ - cipur
˝ - cipur
Ez így szerintem szédítés. :)
Ezt nyomoztam ki 04.13-án (kompos fórumban benne van):
Kefalonia lehetséges megoldások:
Vasiliki - Fiskardo:
Jelenleg naponta 9.00-kor
33 Euró az autó, 7.50 Euró/felnőtt. 10 évesig a gyermek félár.
Léteznek napok, mikor jó a jegy előrendelés.
útidő: 1 óra
Astakos - Sami
Hétfőn, szerdán és pénteken nem közlekedik.
Kedden, csütörtök és szombaton 12:15-kor van hajó. Vasárnap 18:30-kor.
40 Euró az autó, 10 Euró a felnőtt.
útidő: 2 óra 15 perc
Ez a mostani menetrend (2010. április), a júniusit, ami nekem kell majd még nem tudják.
De úgy látom, hogy mindenképpen a Vasiliki - Fiskardo lesz a nyerő. icon_smile.gif
Honlapok amik esetleg jól jöhetnek:
Amit most néztem itt ( ), mert ezzel végkép nem számoltam mint autós:
Kilini - Poros:
46,8 Euró az autó, 9,80 Euró/felnőtt. 10 évesig a gyermek félár.
útidő: 1,5 óra
Szóval akkor Astakosnál olcsóbb, és rövidebb, de Vasilikinél nem.
Nem tudom miért nem Lefkada felé megy a busz, de ha arra járok lehet, hogy megvilágosodom.
Egy biztosnak tűnik, km-ben is, komp útidőben is, és komp árban is kevesebb Vasilikiből, mint Kiliniből.
#132916Casmir 2010-05-04
Jó, hogy mondjátok. :-)
Páromat akkor ehhez a gondolathoz is szoktatnom kell. :-)
Kristi
Ha jól tudom, Ti nem így neten foglaljátok le előre az autót!?
Jó, hogy mondjátok. :-)
Páromat akkor ehhez a gondolathoz is szoktatnom kell. :-)
Kristi
Ha jól tudom, Ti nem így neten foglaljátok le előre az autót!?
#132904cipur 2010-05-04
Mi eddig 2 x főjáraton voltunk Egerből, azaz csak itt kellet felpakolni a csomagokat, szóval remélem idén is Eger-Skala lesz csak a pakolás helyszíne :)
Mi eddig 2 x főjáraton voltunk Egerből, azaz csak itt kellet felpakolni a csomagokat, szóval remélem idén is Eger-Skala lesz csak a pakolás helyszíne :)
#132902leenee 2010-05-04
hát ez a pakolászás remek lesz! :)
amúgy nincs itt a fórumon senki, aki a június 5-i turnussal jön Skala-ba?
mi Pestről megyünk.
hát ez a pakolászás remek lesz! :)
amúgy nincs itt a fórumon senki, aki a június 5-i turnussal jön Skala-ba?
mi Pestről megyünk.
#132901cipur 2010-05-04
Idézet a grandos fórumról: 'Biztos hogy Killiniből induló kopot fogja használni a buszunk..ezáltal kíméljük az utasainkat a több órás kompozástól és ennek ára is drágább lenne...'
Idézet a grandos fórumról: 'Biztos hogy Killiniből induló kopot fogja használni a buszunk..ezáltal kíméljük az utasainkat a több órás kompozástól és ennek ára is drágább lenne...'
#132900cipur 2010-05-04
A buszok megvárják egymást Szegeden, így hogy valaki 6 kor indul Egerből (mi), vagy kb. 4 kor Győrből a kompolás tekintetében szerintem mindegy. Szegeden mindenkit beraknak a megfelelő buszba és onnan már irány a cél. 10:45 kor van szegeden a végleges indulás kb azt hiszem. Szóval a szegedi 10:45 höz képest értük el a kompot 2 éve.
A buszok megvárják egymást Szegeden, így hogy valaki 6 kor indul Egerből (mi), vagy kb. 4 kor Győrből a kompolás tekintetében szerintem mindegy. Szegeden mindenkit beraknak a megfelelő buszba és onnan már irány a cél. 10:45 kor van szegeden a végleges indulás kb azt hiszem. Szóval a szegedi 10:45 höz képest értük el a kompot 2 éve.
#132898Kristi 2010-05-04
Hát így:
Tatabányán bepakol---Pesten ki ,majd másik buszba be---Szegeden megint ki ,majd megint másik buszba be :lol:
Egyébként mikor Tatabányán felszálltunk már mondta is a soför ne nagyon pakoljunk el mert csak Pestig leszünk ezen a buszon (volt aki 1X pakolt mert az a busz ment az üdülőhelyre amire alapból felszállt ) aztán pesti bepakolás után megint felolvasta a soför,hogy ki pakol át Szegeden,szóval ezzel nem volt baj korrekten megmondták,hogy pl. a Grand 9-es busz az ami levisz minket ,már csak Szegeden kellet lesni mikor érkezik be a mi buszunk. :wink:
Hát így:
Tatabányán bepakol---Pesten ki ,majd másik buszba be---Szegeden megint ki ,majd megint másik buszba be :lol:
Egyébként mikor Tatabányán felszálltunk már mondta is a soför ne nagyon pakoljunk el mert csak Pestig leszünk ezen a buszon (volt aki 1X pakolt mert az a busz ment az üdülőhelyre amire alapból felszállt ) aztán pesti bepakolás után megint felolvasta a soför,hogy ki pakol át Szegeden,szóval ezzel nem volt baj korrekten megmondták,hogy pl. a Grand 9-es busz az ami levisz minket ,már csak Szegeden kellet lesni mikor érkezik be a mi buszunk. :wink:
#132896Casmir 2010-05-04
3x????? :-O
Az hogy jött ki?
Akkor Szegedig ne is nagyon helyezkedjünk be?!
Na de jókor kérdezem, értelmesebb lesz ez a kérdés, mikor már hazajöttetek.:-)
3x????? :-O
Az hogy jött ki?
Akkor Szegedig ne is nagyon helyezkedjünk be?!
Na de jókor kérdezem, értelmesebb lesz ez a kérdés, mikor már hazajöttetek.:-)
#132895Casmir 2010-05-04
Ha nézem a térképet, talán rövidebb Lamia-tól egy kicsit az E65-ös, mint az E952-es. És akkor még hozzájön, hogy az E952-es keményen a hegyeken keresztül megy, szint különbséggel és sűrűbb szerpentinnel színesítve.
De ez csak az én meglátásom....térkép alapján.
Ha nézem a térképet, talán rövidebb Lamia-tól egy kicsit az E65-ös, mint az E952-es. És akkor még hozzájön, hogy az E952-es keményen a hegyeken keresztül megy, szint különbséggel és sűrűbb szerpentinnel színesítve.
De ez csak az én meglátásom....térkép alapján.
#132893Kristi 2010-05-04
Bizony ez így van, ha néztétek a Grandos honlapot 4 irányból, szedik össze az utasokat, a végleges busz elosztás Szegeden a tesco parkolóban lesz. Tavaly mi 3X pakolásztuk át a bőröndöket tatabányai felszállóként, nagyon jó volt :(
Hogy miért Killini?Jó kérdés volt róla már szó,de nem emlékszem mit mondtak az irodában miért is arra. Talán mert Astakosból nem megy gyakran a komp?
Bizony ez így van, ha néztétek a Grandos honlapot 4 irányból, szedik össze az utasokat, a végleges busz elosztás Szegeden a tesco parkolóban lesz. Tavaly mi 3X pakolásztuk át a bőröndöket tatabányai felszállóként, nagyon jó volt :(
Hogy miért Killini?Jó kérdés volt róla már szó,de nem emlékszem mit mondtak az irodában miért is arra. Talán mert Astakosból nem megy gyakran a komp?