KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Kefalonia

#132571 balazsh 2010-04-30
Kristi régen járt erre. Tud valaki valamit a munkájáról? Vajon hogy állhat vele?
Kristi régen járt erre. Tud valaki valamit a munkájáról? Vajon hogy állhat vele?
#132570 leenee 2010-04-30
˝Sajnos nem utaztatnak, Sheidi Zakynthosra megy velük.˝ - Vio

így már értem. én tartom, h a továbbiakban inkább csak magyar utazási irodával megyek :oops:
˝Sajnos nem utaztatnak, Sheidi Zakynthosra megy velük.˝ - Vio

így már értem. én tartom, h a továbbiakban inkább csak magyar utazási irodával megyek :oops:
#132569 Vio 2010-04-30
Sajnos nem utaztatnak, Sheidi Zakynthosra megy velük.
Sajnos nem utaztatnak, Sheidi Zakynthosra megy velük.
#132567 atosz 2010-04-30
Ez idáig nem is utaztatott,de szerintem most se nem...
Ez idáig nem is utaztatott,de szerintem most se nem...
#132566 leenee 2010-04-30
idén is Aeolus? nem is láttam, h utaztatnak Kefaloniába is.
idén is Aeolus? nem is láttam, h utaztatnak Kefaloniába is.
#132565 kónyu 2010-04-30
Erre gondoltam:'...Majd idén kiderül, hogy milyen lesz, mert előreláthatólag csak a fórumról 8-an megyünk magyarok:DD...' Vagyis hogy mindenki magyar lesz, nem csak a fórumozók :)
Erre gondoltam:'...Majd idén kiderül, hogy milyen lesz, mert előreláthatólag csak a fórumról 8-an megyünk magyarok:DD...' Vagyis hogy mindenki magyar lesz, nem csak a fórumozók :)
#132564 sheidi 2010-04-30
˝azt hiszem, én pl már megtapasztaltam a buszozás mélypontját a pargai kirándulással: ha jól emlékszem, 8an voltunk magyarok a szlovákok közt.... no comment! :) annál csak jobb lehet, bármi is történjen :D˝ - leenee

Erre válaszoltam. :lol: És tudom ám, hogy melyik fórumon vagyok:D
˝azt hiszem, én pl már megtapasztaltam a buszozás mélypontját a pargai kirándulással: ha jól emlékszem, 8an voltunk magyarok a szlovákok közt.... no comment! :) annál csak jobb lehet, bármi is történjen :D˝ - leenee

Erre válaszoltam. :lol: És tudom ám, hogy melyik fórumon vagyok:D
#132563 kónyu 2010-04-30
sheidi! Nem tudom, hogy jönnek ide a szlovákok, a Grand-os buszokon csak magyarok lesznek tudtommal - vagy valamiről lemaradtam?
sheidi! Nem tudom, hogy jönnek ide a szlovákok, a Grand-os buszokon csak magyarok lesznek tudtommal - vagy valamiről lemaradtam?
#132559 leenee 2010-04-30
˝Az a június, az inkább július eleje. Júniusban 3 nap és júliusban 11. Tudom, hogy július közepétől ugrik az ár, de azért én akkor is sokallom. A mi 4 fős apartmanunk legdrágább ára is 80 Euró. Leírás és a fotók alapján ez azért nem lehet olyan rossz: De majd meglátjuk. :)˝ - balazsh

ez a Christiforos GYÖNYÖRŰ!
˝Az a június, az inkább július eleje. Júniusban 3 nap és júliusban 11. Tudom, hogy július közepétől ugrik az ár, de azért én akkor is sokallom. A mi 4 fős apartmanunk legdrágább ára is 80 Euró. Leírás és a fotók alapján ez azért nem lehet olyan rossz: De majd meglátjuk. :)˝ - balazsh

ez a Christiforos GYÖNYÖRŰ!
#132557 sheidi 2010-04-30
Mi ketten voltunk a buszon a szlovákok között, de lehet, hogy szerencsénk volt, és semmi problémánk nem volt. Azon kívül, hogy állandóan azt figyeltük, le ne maradjunk a buszról, mert hogy nem magyarul mondták a pihenő időt :)) Majd idén kiderült, hogy milyen lesz, mert előreláthatólag csak a fórumról 8-an megyünk magyarok:DD
Mi ketten voltunk a buszon a szlovákok között, de lehet, hogy szerencsénk volt, és semmi problémánk nem volt. Azon kívül, hogy állandóan azt figyeltük, le ne maradjunk a buszról, mert hogy nem magyarul mondták a pihenő időt :)) Majd idén kiderült, hogy milyen lesz, mert előreláthatólag csak a fórumról 8-an megyünk magyarok:DD

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..