KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Kefalonia

#130464 sarti 2010-04-05
Kristi, ez gyönyörű! Melyik beach? Mire indulunk már összevissza kavarom a sok beach-et, aztán a végén a felét sem látom. :(
Kristi, ez gyönyörű! Melyik beach? Mire indulunk már összevissza kavarom a sok beach-et, aztán a végén a felét sem látom. :(
#130462 Kristi 2010-04-05
Tudom,hogy mindenki húsvétol még,de az én gondolataim csak itt járnak :wink:
Tudom,hogy mindenki húsvétol még,de az én gondolataim csak itt járnak :wink:
#130452 balazsh 2010-04-05
˝Sziasztok, Feltettem az anyagokat Angol nyelvűek!˝ - mandzsi

Köszi. Leszedtem. Átnézem. :)
˝Sziasztok, Feltettem az anyagokat Angol nyelvűek!˝ - mandzsi

Köszi. Leszedtem. Átnézem. :)
#130379 Anna665 2010-04-04
Sokadjára írok, és ha megint nem jelenik meg.... Na szóval: ezer hála az útitervekért, szép képekért, egyelőre csak álmodozok, de majd egyszer én is bejárom a szigetet Skalan kívül is. Ja és érdemes nézni a Travel Chanelt szünetekben már kétszer is láttam egy 10-15perces kisfilmet Kefalóniáról. Semmi olyan nincs benne amit már ne tudnánk, de azért jó látni!
Sokadjára írok, és ha megint nem jelenik meg.... Na szóval: ezer hála az útitervekért, szép képekért, egyelőre csak álmodozok, de majd egyszer én is bejárom a szigetet Skalan kívül is. Ja és érdemes nézni a Travel Chanelt szünetekben már kétszer is láttam egy 10-15perces kisfilmet Kefalóniáról. Semmi olyan nincs benne amit már ne tudnánk, de azért jó látni!
#130378 sarti 2010-04-04
Köszi, tudom, de úgy nem látszik :( Nade nem is azért néztem most be , hanem ezért: ...és boldog várakozást a kefaloniai nyárra !
Köszi, tudom, de úgy nem látszik :( Nade nem is azért néztem most be , hanem ezért: ...és boldog várakozást a kefaloniai nyárra !
#130363 -törölt nick 12762 2010-04-03
Klattyincs az IDE szóra :) de ne ide, hanem oda...
Klattyincs az IDE szóra :) de ne ide, hanem oda...
#130361 sarti 2010-04-03
Sziasztok, Feltettem az anyagokat Angol nyelvűek! Nálam sajnos nem látszik ! :(
Sziasztok, Feltettem az anyagokat Angol nyelvűek! Nálam sajnos nem látszik ! :(
#130348 mandzsi 2010-04-03
Sziasztok, Feltettem az anyagokat Angol nyelvűek!
Sziasztok, Feltettem az anyagokat Angol nyelvűek!
#130298 sarti 2010-04-02
Igen, biztos rosszul emlékeztem,de a szüleinek az az egy is elég fájdalom lehetett. Már vártam Balázs, hogy pontosíts, mert nem is voltam benne biztos! Köszi :) A hullámok veszélyét azért ez is mutatja.
Igen, biztos rosszul emlékeztem,de a szüleinek az az egy is elég fájdalom lehetett. Már vártam Balázs, hogy pontosíts, mert nem is voltam benne biztos! Köszi :) A hullámok veszélyét azért ez is mutatja.
#130297 Casmir 2010-04-02
OFF Csak én ezt nem tudtam. :oops: :? Nekem ez újdonság volt! A jelek szerint, csak nekem okoz gondot a nyelv...és csak én nem ismertem ezt a fordítási lehetőséget. :roll: :lol: De most már örömmel hasítok az oldalakon, és néha nagyokat kacagok az egyszerű fordítási szövegen. :lol: Köszi azért. ON
OFF Csak én ezt nem tudtam. :oops: :? Nekem ez újdonság volt! A jelek szerint, csak nekem okoz gondot a nyelv...és csak én nem ismertem ezt a fordítási lehetőséget. :roll: :lol: De most már örömmel hasítok az oldalakon, és néha nagyokat kacagok az egyszerű fordítási szövegen. :lol: Köszi azért. ON

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..