KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Kefalonia

#130286 mandzsi 2010-04-01
Rendben! Holnap este vagy hétvégén keresek vmi helyet és felpakolom az anyagokat. Jelzem majd ha fent van valahol.
Rendben! Holnap este vagy hétvégén keresek vmi helyet és felpakolom az anyagokat. Jelzem majd ha fent van valahol.
#130285 kónyu 2010-04-01
Kristi! Én rögtön megnéztem, úgy emléksze mail-ben jeleztem is - vagy nem?!
Kristi! Én rögtön megnéztem, úgy emléksze mail-ben jeleztem is - vagy nem?!
#130284 kónyu 2010-04-01
Casmír! Bármilyen szöveget beírsz a Google fordítóba (csak ezt írd be a Google-ba: Google fordító, az első találat lesz), azonnal lefordítja. Még nagyon kezdetleges, de pár év, ls kiforrja magát :) Nyelveket egyáltalán nem beszélőknek jól löhet!
Casmír! Bármilyen szöveget beírsz a Google fordítóba (csak ezt írd be a Google-ba: Google fordító, az első találat lesz), azonnal lefordítja. Még nagyon kezdetleges, de pár év, ls kiforrja magát :) Nyelveket egyáltalán nem beszélőknek jól löhet!
#130283 Jox 2010-04-01

#130281 balazsh 2010-04-01
Ha felkerül, én is leszedem. :)
Ha felkerül, én is leszedem. :)
#130280 Kristi 2010-04-01
Nagyon jóóó:-)Tedd fel valahova a netre és akinek kell leszedi. pl. én is :wink:
Nagyon jóóó:-)Tedd fel valahova a netre és akinek kell leszedi. pl. én is :wink:
#130269 mandzsi 2010-04-01
Szia Kónyu, Igazán nincs mit! Ilyen partos doksim nekem is készült tavaly, összemásolgattam az angol nyelvű leírásokat, illetve képeket. Meg még elég sok anyagot gyűjöttem össze tavaly a látnivalókról, pl Assos, botanikus kert, Mazarakata, Szt György-vár, Ithaka-i strandok, stb, stb. Nagyon szívesen átküldöm bárkinek akit érdekel.
Szia Kónyu, Igazán nincs mit! Ilyen partos doksim nekem is készült tavaly, összemásolgattam az angol nyelvű leírásokat, illetve képeket. Meg még elég sok anyagot gyűjöttem össze tavaly a látnivalókról, pl Assos, botanikus kert, Mazarakata, Szt György-vár, Ithaka-i strandok, stb, stb. Nagyon szívesen átküldöm bárkinek akit érdekel.
#130242 Casmir 2010-04-01
Sejtem, hogy nem vagy még kész! Hisz a sziget egy kis részét barangoltad eddig így be....tudom, hogy sokkal több érdekes partszakasz van, amit még be fogsz ebbe a doksiba tenni. És még mennyit találunk majd kint, személyesen?! :-))))))))))
Sejtem, hogy nem vagy még kész! Hisz a sziget egy kis részét barangoltad eddig így be....tudom, hogy sokkal több érdekes partszakasz van, amit még be fogsz ebbe a doksiba tenni. És még mennyit találunk majd kint, személyesen?! :-))))))))))
#130233 balazsh 2010-03-31
KÖSZÖNJÜK!!! :D
KÖSZÖNJÜK!!! :D
#130232 Kristi 2010-03-31
Ez jó ötlet :!: :!: Eszembe sem jutott :lol: Ha kész vagyok felteszem azt is.
Ez jó ötlet :!: :!: Eszembe sem jutott :lol: Ha kész vagyok felteszem azt is.

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!