KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Kefalonia

#232847 tapodyt 2015-07-19
Meg egy kis hűst Kanali Petani Hihetetlen de mai Myrtos
Meg egy kis hűst Kanali Petani Hihetetlen de mai Myrtos
#232846 tapodyt 2015-07-19
Pár állatos képet is küldök Nektek!
Pár állatos képet is küldök Nektek!
#232845 glyntana 2015-07-19
Szia! Én voltam, de nem enyém, csak bővítettem. Már ha ezt keresed:)
Szia! Én voltam, de nem enyém, csak bővítettem. Már ha ezt keresed:)
#232844 becus65 2015-07-19
Sziasztok! Kato Lagadinál, a szalagkorlátra felerősítettem egy üres Kékforrás, sárga kupakos PET palackot. Ha nem vette le senki azóta (egy hét), akkor egy kis segítség, hogy hol kell/lehet parkolni, onnan pár méterre Argostoli felé indul egy ösvény kanyarogva, ahol lehet jutni alternatív útvonalként.
Sziasztok! Kato Lagadinál, a szalagkorlátra felerősítettem egy üres Kékforrás, sárga kupakos PET palackot. Ha nem vette le senki azóta (egy hét), akkor egy kis segítség, hogy hol kell/lehet parkolni, onnan pár méterre Argostoli felé indul egy ösvény kanyarogva, ahol lehet jutni alternatív útvonalként.
#232841 djbobo 2015-07-19
Még egy kérdésem lenne Zakynthosra melyik nap megy kiránduló hajó? Vajon Samiből is indul vagy csak Skalaból?
Még egy kérdésem lenne Zakynthosra melyik nap megy kiránduló hajó? Vajon Samiből is indul vagy csak Skalaból?
#232840 djbobo 2015-07-19
Sziasztok, még a télen az egyik hozzászólásban valaki közzétett egy linket amin a saját maga által készített térkép volt az összes strandról partszakaszok szerint képekkel együtt. Már két napja keresem de nem találom Ha valaki tudja a linket kérem tegye meg hogy újra felteszi, vagy megírja hányas hozzászólásban volt. Köszönöm!
Sziasztok, még a télen az egyik hozzászólásban valaki közzétett egy linket amin a saját maga által készített térkép volt az összes strandról partszakaszok szerint képekkel együtt. Már két napja keresem de nem találom Ha valaki tudja a linket kérem tegye meg hogy újra felteszi, vagy megírja hányas hozzászólásban volt. Köszönöm!
#232744 kónyu 2015-07-18

#232704 Wucy 2015-07-17
Nagyon koszi neked is Tamas, mostmar tuti (f)eljutunk a csucsra :D
Nagyon koszi neked is Tamas, mostmar tuti (f)eljutunk a csucsra :D
#232696 dragont 2015-07-17
Bocsi !!Már látom leírtad.Ezer köszönet érte!
Bocsi !!Már látom leírtad.Ezer köszönet érte!
#232695 dragont 2015-07-17
Szia Tamás!Nagyon jó képek ,gyönyörű ez a part.Még egy ok a visszatérésre.Jó lenne ha leírnád ,hogyan jutottatok el ide.
Szia Tamás!Nagyon jó képek ,gyönyörű ez a part.Még egy ok a visszatérésre.Jó lenne ha leírnád ,hogyan jutottatok el ide.

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat