KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Kefalonia

#101500 firkamano 2009-05-26
Nagyon köszönöm, az nagyon szuper lenne... :D
Nagyon köszönöm, az nagyon szuper lenne... :D
#101497 hadiandi 2009-05-26
igen, addig nem nyugodtunk mi sem amíg meg nem találtuk :lol: mindjárt megkeresem a térképet és leírom ha akarod :!:
igen, addig nem nyugodtunk mi sem amíg meg nem találtuk :lol: mindjárt megkeresem a térképet és leírom ha akarod :!:
#101466 firkamano 2009-05-26
Andi! Köszönöm a képeket!! A Kefaloniás albumba a legelső kép, amit a repülőről fotóztál, azt tudod, hogy pontosan hol van? Gyönyörű a víz (az ilyen a kedvencem) és látom, hogy egy kis utacska oda visz le... fel szeretném keresni, remélem nem a sziget legvégében van... :)
Andi! Köszönöm a képeket!! A Kefaloniás albumba a legelső kép, amit a repülőről fotóztál, azt tudod, hogy pontosan hol van? Gyönyörű a víz (az ilyen a kedvencem) és látom, hogy egy kis utacska oda visz le... fel szeretném keresni, remélem nem a sziget legvégében van... :)
#101390 atosz 2009-05-25
Megnéztem és nagyon szépek a Kefalóniás képeitek. :wink:
Megnéztem és nagyon szépek a Kefalóniás képeitek. :wink:
#101319 hadiandi 2009-05-25
Hát ezért akarok én átnézni idén Lefkadára :wink: örülök, hogy örülsz :lol:
Hát ezért akarok én átnézni idén Lefkadára :wink: örülök, hogy örülsz :lol:
#101304 bottakati 2009-05-25
Hadiandi! Megnéztem a fotóidat és köszönöm, hogy újra ott lehettem! Jajjjj, de honvágyam van!!!! Bottakati
Hadiandi! Megnéztem a fotóidat és köszönöm, hogy újra ott lehettem! Jajjjj, de honvágyam van!!!! Bottakati
#101300 hadiandi 2009-05-25
Remélem sok hasonló szépséget fogsz majd látni:)
Remélem sok hasonló szépséget fogsz majd látni:)
#100189 hadiandi 2009-05-19
ok, köszi :)
ok, köszi :)
#100119 firkamano 2009-05-19
Szia Andi! Örömmel állok majd rendelkezésedre :) Nagyon sok fotót fogok csinálni, és majd jópárat felteszek a fotóalbumba felcímkézve.
Szia Andi! Örömmel állok majd rendelkezésedre :) Nagyon sok fotót fogok csinálni, és majd jópárat felteszek a fotóalbumba felcímkézve.
#100102 hadiandi 2009-05-19
Hali, majd ha visszajöttél nyaralásból foglak keresni, mert Pargaról át szeretnénk ruccanni pár szép strandra Lefadára 1 nap. :lol:
Hali, majd ha visszajöttél nyaralásból foglak keresni, mert Pargaról át szeretnénk ruccanni pár szép strandra Lefadára 1 nap. :lol:

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..