KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Parga

#24495 Vio 2007-04-03
Izgultam is rendesen, sajnos csak mostanra sikerült meggyõznöm az utitársakat, hogy ez a hely milyen jó is lesz nekünk. :lol: http://
Izgultam is rendesen, sajnos csak mostanra sikerült meggyõznöm az utitársakat, hogy ez a hely milyen jó is lesz nekünk. :lol: http://
#24489 ericsike69 2007-04-03
Ja és jó hogy volt még szállás mert azt hallottam , hogy már nem nagyon van.
Ja és jó hogy volt még szállás mert azt hallottam , hogy már nem nagyon van.
#24483 ericsike69 2007-04-03
Nekem a Krioneri Beach tetszik mi a sziklás részeket szeretjük ott lehet búvárkodni.
Nekem a Krioneri Beach tetszik mi a sziklás részeket szeretjük ott lehet búvárkodni.
#24481 Vio 2007-04-03
Már nagyon!De elõtte túl kell még élnem egy vizsgaidõszakot.De most még azt is várom. :lol: Annyira gyönyörû Parga.Nekem fõleg a Valtos tetszik a partok közül.Neked?
Már nagyon!De elõtte túl kell még élnem egy vizsgaidõszakot.De most még azt is várom. :lol: Annyira gyönyörû Parga.Nekem fõleg a Valtos tetszik a partok közül.Neked?
#24479 ericsike69 2007-04-03
Akkor váltjuk egymást. Gondolom már ti is várjátok.
Akkor váltjuk egymást. Gondolom már ti is várjátok.
#24478 Vio 2007-04-03
Szia Mi a Zachariasba és Június 28.-án indulunk.Te azzal a busszal jössz amivel én megyek. :lol:
Szia Mi a Zachariasba és Június 28.-án indulunk.Te azzal a busszal jössz amivel én megyek. :lol:
#24477 ericsike69 2007-04-03
Heló Vio! Mikor és melyik szállásra mentek? Mostmár látom mikor mentek mi juni 18án megyünk -30án jövünk haza. Mivel mentek?
Heló Vio! Mikor és melyik szállásra mentek? Mostmár látom mikor mentek mi juni 18án megyünk -30án jövünk haza. Mivel mentek?
#24476 ericsike69 2007-04-03
Heló Vio! Mikor és melyik szállásra mentek?
Heló Vio! Mikor és melyik szállásra mentek?
#24466 Vio 2007-04-03
Sziasztok Tegnap én is lefoglaltam az utat.Idén irány Parga:D
Sziasztok Tegnap én is lefoglaltam az utat.Idén irány Parga:D
#24418 nagyéva 2007-04-02
Még valami!Aki autót vagy robogót bérel az próbáljon elmenni Zalongóba mi már oda nem tudtunk eljutni de azt mondják itt van eggy arborétum szerüség és eggy emlékmü amit 410db lépcsö meghóditása után lehet megnézni.A monda szerint ezt a falu asszonyainak hösies viselkedésének álitották akik a török uralom ellen gyermekeikkel a karjukba szakadékba ugrottak !
Még valami!Aki autót vagy robogót bérel az próbáljon elmenni Zalongóba mi már oda nem tudtunk eljutni de azt mondják itt van eggy arborétum szerüség és eggy emlékmü amit 410db lépcsö meghóditása után lehet megnézni.A monda szerint ezt a falu asszonyainak hösies viselkedésének álitották akik a török uralom ellen gyermekeikkel a karjukba szakadékba ugrottak !

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..