KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Parga

#200927 vivahellasz 2013-04-10
Cofffos:Nem tudok róla :D
Cofffos:Nem tudok róla :D
#200920 Cofffos 2013-04-10
˝Igen :lol: Csak többször kellett újra telepíteni a gépet,a jelszavakat elfelejtettem és nem tudtam belépni ,na meg ismerőseim is használták az én profilom és ezért inkább újat csináltattam 1 éve. Tavaly Zakyn voltunk,így abban a topikban voltam :D˝ - vivahellasz

És neked van 1 éves gyerkőcöd? :-)
˝Igen :lol: Csak többször kellett újra telepíteni a gépet,a jelszavakat elfelejtettem és nem tudtam belépni ,na meg ismerőseim is használták az én profilom és ezért inkább újat csináltattam 1 éve. Tavaly Zakyn voltunk,így abban a topikban voltam :D˝ - vivahellasz

És neked van 1 éves gyerkőcöd? :-)
#200905 vivahellasz 2013-04-10
Igen :lol: Csak többször kellett újra telepíteni a gépet,a jelszavakat elfelejtettem és nem tudtam belépni ,na meg ismerőseim is használták az én profilom és ezért inkább újat csináltattam 1 éve. Tavaly Zakyn voltunk,így abban a topikban voltam :D
Igen :lol: Csak többször kellett újra telepíteni a gépet,a jelszavakat elfelejtettem és nem tudtam belépni ,na meg ismerőseim is használták az én profilom és ezért inkább újat csináltattam 1 éve. Tavaly Zakyn voltunk,így abban a topikban voltam :D
#200902 Cofffos 2013-04-10
˝Szia Cofffos! Mi ismerjük egymást Pargáról(is) :D˝ - vivahellasz

Virág? :roll: :)
˝Szia Cofffos! Mi ismerjük egymást Pargáról(is) :D˝ - vivahellasz

Virág? :roll: :)
#200893 Gudli 2013-04-10
Miheler! Az e-mail cimedre elküldtem a képeket.
Miheler! Az e-mail cimedre elküldtem a képeket.
#200888 miheler 2013-04-10
Megkaptam koszonom ...valaszoltam ;)
Megkaptam koszonom ...valaszoltam ;)
#200882 miheler 2013-04-10
En eredetileg ide akartam jonni...de a csapat tobbi tagja Korfura akart menni...de elotte 2 ejszakat el akarok itt tolteni...
En eredetileg ide akartam jonni...de a csapat tobbi tagja Korfura akart menni...de elotte 2 ejszakat el akarok itt tolteni...
#200869 vivahellasz 2013-04-09
Szia Cofffos! Mi ismerjük egymást Pargáról(is) :D
Szia Cofffos! Mi ismerjük egymást Pargáról(is) :D
#200861 Cofffos 2013-04-09
˝Hello, tudnatok nekem segiteni ...Pargan szeretnek szallast lelni 4 felnott es egy 1 eves gyerek szamara,2 szoba, nem lenne rosz ha lenne konyha is, 2 ejszakara mivel inen megyunk at Korfura 1 hetet. Tudna e valaki nekem segiteni...anyira nem fontos h part menti szallas legyen mert autoval leszunk. Minden szallas otletet szivesen veszek.˝ - miheler

Azért mentek Pargába megszállni, mert meg akarjátok nézni? Mert ha csak tranzit szállásnak kellene, akkor célszerűbb Igoumenitsában szállást keresni.
˝Hello, tudnatok nekem segiteni ...Pargan szeretnek szallast lelni 4 felnott es egy 1 eves gyerek szamara,2 szoba, nem lenne rosz ha lenne konyha is, 2 ejszakara mivel inen megyunk at Korfura 1 hetet. Tudna e valaki nekem segiteni...anyira nem fontos h part menti szallas legyen mert autoval leszunk. Minden szallas otletet szivesen veszek.˝ - miheler

Azért mentek Pargába megszállni, mert meg akarjátok nézni? Mert ha csak tranzit szállásnak kellene, akkor célszerűbb Igoumenitsában szállást keresni.
#200856 Gudli 2013-04-09
Miheler! Küldtem neked privit.
Miheler! Küldtem neked privit.

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..