KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Parga

#200323 Black90 2013-03-25
Sziasztok! Látom mindenki jó véleménnyel van Pargáról. Én még tanakodok, h be merjek e fizetni rá.. Tavaly Sartin voltam, és nagyon beleszerettünk a párommal. Kicsit nyugis volt a légkör, ezzel szemben Pargaról azt olvastam , h elég nyüzsis. Bár most júni végén megyünk a vizsgaidőszak miatt, tavaly még előszezonban voltunk (talán azért is tűnt elég nyugodtnak). Lefkadaval valaki össze tudná hasonlítani?
Sziasztok! Látom mindenki jó véleménnyel van Pargáról. Én még tanakodok, h be merjek e fizetni rá.. Tavaly Sartin voltam, és nagyon beleszerettünk a párommal. Kicsit nyugis volt a légkör, ezzel szemben Pargaról azt olvastam , h elég nyüzsis. Bár most júni végén megyünk a vizsgaidőszak miatt, tavaly még előszezonban voltunk (talán azért is tűnt elég nyugodtnak). Lefkadaval valaki össze tudná hasonlítani?
#200314 opi064 2013-03-24
Nem is egy, hanem kettő!! Késő délelőtt, én is figyeltem az elvetemülteket...
Nem is egy, hanem kettő!! Késő délelőtt, én is figyeltem az elvetemülteket...
#200307 Gudli 2013-03-24
Az imént rákattintottam a webkamerára és nem hittem a szememnek. Volt egy bátor ember, aki megmártózott a tengerben. Többen is napoztak a parton.
Az imént rákattintottam a webkamerára és nem hittem a szememnek. Volt egy bátor ember, aki megmártózott a tengerben. Többen is napoztak a parton.
#200299 Joli 2013-03-24
Sziasztok! Van még egy webcam Pargán: Ez a városi strandot mutatja.
Sziasztok! Van még egy webcam Pargán: Ez a városi strandot mutatja.
#200288 scobbyka 2013-03-23
Nem kötözködés képen csak így egyszerűbben jut el az ember a kamerához!
Nem kötözködés képen csak így egyszerűbben jut el az ember a kamerához!
#200284 rodnas 2013-03-23
Ezen a linken élő képet kaptok Parga Kikötőéből.
Ezen a linken élő képet kaptok Parga Kikötőéből.
#200113 pithon 2013-03-18
Köszi Totyika ! Remélem sikerül valamit intézni , nagyon jók a képek ! üdv!
Köszi Totyika ! Remélem sikerül valamit intézni , nagyon jók a képek ! üdv!
#200108 sancho.dl 2013-03-18
Az előbb lestem a kamerát Pargán. Sok ember volt lenn a parton, nem tudom mit csináltak, de lehet hogy takarítottak, vagy kerestek valamit? Mindenesetre az idő még ott sem túl jó... Eléggé fel van öltözve mindenki és nagyon felhős az ég is. Fura így látni és belegondolni, hogy néhány hónap múlva egy csomó ember nyüzsög majd itt, napernyőkkel, pokrócokkal :) Benn a vízben rengeteg ember, ahogy idézem a Trabant zenekar ideillő dalszövegét :) De még így is olyan sokára lesz, de minden nap ránézek a képekre és majdnem minden nap nézegetek videókat Pargáról... Jaj de várom már :)
Az előbb lestem a kamerát Pargán. Sok ember volt lenn a parton, nem tudom mit csináltak, de lehet hogy takarítottak, vagy kerestek valamit? Mindenesetre az idő még ott sem túl jó... Eléggé fel van öltözve mindenki és nagyon felhős az ég is. Fura így látni és belegondolni, hogy néhány hónap múlva egy csomó ember nyüzsög majd itt, napernyőkkel, pokrócokkal :) Benn a vízben rengeteg ember, ahogy idézem a Trabant zenekar ideillő dalszövegét :) De még így is olyan sokára lesz, de minden nap ránézek a képekre és majdnem minden nap nézegetek videókat Pargáról... Jaj de várom már :)
#200106 totyika 2013-03-18
Szia Megkaptam a leveled. Sikerült feltölteni egy pár képet, és a prospektust is. Mi a Villa Andonis-ban voltunk. A prospektuson rajta van a tel. szám, fax szám, mobil szám, meg szerintem a neten is rá tudsz keresni. Ha tudok még valamiben segíteni nyugodtan szólj. Szia
Szia Megkaptam a leveled. Sikerült feltölteni egy pár képet, és a prospektust is. Mi a Villa Andonis-ban voltunk. A prospektuson rajta van a tel. szám, fax szám, mobil szám, meg szerintem a neten is rá tudsz keresni. Ha tudok még valamiben segíteni nyugodtan szólj. Szia
#200103 pithon 2013-03-18
Szia Totyika ! Írtam Neked PÜ- t !
Szia Totyika ! Írtam Neked PÜ- t !

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..