KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Parga

#198859 sancho.dl 2013-02-09
Szia Opi! Nagyon klasszak a képek :) nagyon szépen köszönjük :)
Szia Opi! Nagyon klasszak a képek :) nagyon szépen köszönjük :)
#198858 sancho.dl 2013-02-09
Szia Napfény! Nagyon szépen köszönöm a képeket! nagyon kedves vagy :)
Szia Napfény! Nagyon szépen köszönöm a képeket! nagyon kedves vagy :)
#198857 AniFeri 2013-02-09
Opi064, a Parga 2011 albumban a 168. kép hol készült? És a 311?
Opi064, a Parga 2011 albumban a 168. kép hol készült? És a 311?
#198856 AniFeri 2013-02-09
Szuperek a képek! Alig várom, hogy ott nyaralhassunk már mi is! :) Napfény, Opi064, Farkas64: köszi a fotókat! :) Anikó
Szuperek a képek! Alig várom, hogy ott nyaralhassunk már mi is! :) Napfény, Opi064, Farkas64: köszi a fotókat! :) Anikó
#198822 scobbyka 2013-02-08
Hmm ez a sok szép kép :) Egyre jobban vágyom vissza :( Nagyon sok még ez a 200 nap :( Lehet én is összehozok valami hasonló albumot picasa-n és ha sikerül akkor közkinccsé teszem :) Addig is nosztalgiázok kicsit :)
Hmm ez a sok szép kép :) Egyre jobban vágyom vissza :( Nagyon sok még ez a 200 nap :( Lehet én is összehozok valami hasonló albumot picasa-n és ha sikerül akkor közkinccsé teszem :) Addig is nosztalgiázok kicsit :)
#198821 farkas64 2013-02-08
Sziasztok! Tőlem is egy kis ízelítő, ha már Pargán vagy merre érdemes elmenni.
Sziasztok! Tőlem is egy kis ízelítő, ha már Pargán vagy merre érdemes elmenni.
#198820 opi064 2013-02-08
Sziasztok! Úgy látom sokan éheznek a képekre, nos ha nem veszitek tolakodásnak, íme a mi 2011.-es és 2012.-es nyaralásunk albuma. Sok képen mi vagyunk, a barátainkkal, úgymond 'személyes' képek, de ha Titeket nem zavar, hát engem sem...
Sziasztok! Úgy látom sokan éheznek a képekre, nos ha nem veszitek tolakodásnak, íme a mi 2011.-es és 2012.-es nyaralásunk albuma. Sok képen mi vagyunk, a barátainkkal, úgymond 'személyes' képek, de ha Titeket nem zavar, hát engem sem...
#198812 Napfény 2013-02-08
Kedves Timcsi22,AniFeri,kérlek írjatok privátban mail címet,ahová küldhetem a képeket. Üdvözlettel: Napfény
Kedves Timcsi22,AniFeri,kérlek írjatok privátban mail címet,ahová küldhetem a képeket. Üdvözlettel: Napfény
#198811 Napfény 2013-02-08
Kedves Sancho,képek átküldve :P Üdvözlettel: Napfény
Kedves Sancho,képek átküldve :P Üdvözlettel: Napfény
#198806 mona1 2013-02-08
Milyen sokan mentek idén Pargára! Nagyon jó lesz nektek:) Tavaly megfogadtuk, hogy ismét elmegyünk majd egyszer, mert kihagytuk sajnos a Vikos szurdokot, jó lenne ezt pótolni! Ahogy azt éttermeket emlegettétek, összefutott a számban a nyál... Mi voltunk a Sakisban (részünk volt a pincér táncban is), a Zorbasban, a Kryoneri tavernában, és kóstoltuk Yannis metaxás csirkéjét. Mind nagyon jó volt. Viszont amit opi064 írt, azt a bizonyos kockás terítős, szűk utcában lévő helyet nem ismertem fel, pedig sokat barangoltunk :) Még egy indok , hogy visszamenjünk :)
Milyen sokan mentek idén Pargára! Nagyon jó lesz nektek:) Tavaly megfogadtuk, hogy ismét elmegyünk majd egyszer, mert kihagytuk sajnos a Vikos szurdokot, jó lenne ezt pótolni! Ahogy azt éttermeket emlegettétek, összefutott a számban a nyál... Mi voltunk a Sakisban (részünk volt a pincér táncban is), a Zorbasban, a Kryoneri tavernában, és kóstoltuk Yannis metaxás csirkéjét. Mind nagyon jó volt. Viszont amit opi064 írt, azt a bizonyos kockás terítős, szűk utcában lévő helyet nem ismertem fel, pedig sokat barangoltunk :) Még egy indok , hogy visszamenjünk :)

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..