KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Parga

#196774 Vio 2012-12-18
Az egyes a legnagyobb, mert az háromágyas, abban voltunk mi. A többinek elég kicsi az erkélye és oldalra néznek, sajnos szobaszámot nem tudok mondani, de szerintem a többi négy szoba egyforma.
Az egyes a legnagyobb, mert az háromágyas, abban voltunk mi. A többinek elég kicsi az erkélye és oldalra néznek, sajnos szobaszámot nem tudok mondani, de szerintem a többi négy szoba egyforma.
#196772 Kristi 2012-12-18
Szia Vio! Melyik apartmant ajánlanád (szobaszám) a Zachariasban?
Szia Vio! Melyik apartmant ajánlanád (szobaszám) a Zachariasban?
#196768 lililuca 2012-12-18
mi 2008-ban voltunk június elején. A tenger kellemes volt és még nem volt kánikula sem. Nem kellett használjuk a légkondit. Pont mikor jöttünk el olyan júni 22-én akkor kezdett baromi meleg lenni.
mi 2008-ban voltunk június elején. A tenger kellemes volt és még nem volt kánikula sem. Nem kellett használjuk a légkondit. Pont mikor jöttünk el olyan júni 22-én akkor kezdett baromi meleg lenni.
#196757 MaciG 2012-12-18
üdv. Pargán nagyjából mi az az időpont amitől már kellemesnek mondható a tenger és lehet nyugodtan fürödni? (kellemes alatt olyan 21-22 fokra gondolok)
üdv. Pargán nagyjából mi az az időpont amitől már kellemesnek mondható a tenger és lehet nyugodtan fürödni? (kellemes alatt olyan 21-22 fokra gondolok)
#196749 Vio 2012-12-18
Köszönöm :) Igen, tavaly hajókiránduláson kikötöttünk Fiscardoban is.
Köszönöm :) Igen, tavaly hajókiránduláson kikötöttünk Fiscardoban is.
#196733 tapodyt 2012-12-17
Szépek a képeid, a Lefkadás végén ha jól látom van pár Fiskardo is.
Szépek a képeid, a Lefkadás végén ha jól látom van pár Fiskardo is.
#196721 Vio 2012-12-17
Valamiért nem tudom a képet beilleszteni, itt a link:
Valamiért nem tudom a képet beilleszteni, itt a link:
#196704 tamasj49 2012-12-16
Kedves Fórumtársak! Ki tudná nekem megmondani- estleg térképen megjelölni- hogy hol található Pargán az Aeolus által ajánlott Zaharias apatman. Voltam már Pargán, de a Valtos környékét ismerem, ez pedig a másik felén van a telepúlésnek. Előre is köszönöm.
Kedves Fórumtársak! Ki tudná nekem megmondani- estleg térképen megjelölni- hogy hol található Pargán az Aeolus által ajánlott Zaharias apatman. Voltam már Pargán, de a Valtos környékét ismerem, ez pedig a másik felén van a telepúlésnek. Előre is köszönöm.
#196626 h.apci 2012-12-10
Most kaptam... (2008-ban foglaltam náluk szállást, azóta is küldenek minden alkalomból tájékoztatót, vagy üdvözletet.)
Most kaptam... (2008-ban foglaltam náluk szállást, azóta is küldenek minden alkalomból tájékoztatót, vagy üdvözletet.)
#196273 Marija 2012-11-06
Köszönöm! :) Örülök, hogy tetszett :)
Köszönöm! :) Örülök, hogy tetszett :)

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!