KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Parga

#191192 pévi 2012-07-14
Most látom csak, milyen hasonlóan reagáltunk Marijával! :lol:
Most látom csak, milyen hasonlóan reagáltunk Marijával! :lol:
#191191 pévi 2012-07-14
Hűűűűű! Mona! Ezek gyönyörű felvételek!!! Utólagos engedelmeddel a 43-as kép már a monitorunk háttérképe lett. (A lichnos-i szikla a tengerrel.) Igazán meseszép! Köszönjük szépen! :-) Ilyen panorámafotókat csak speciálisan ilyen fényképezőgéppel lehet készíteni?
Hűűűűű! Mona! Ezek gyönyörű felvételek!!! Utólagos engedelmeddel a 43-as kép már a monitorunk háttérképe lett. (A lichnos-i szikla a tengerrel.) Igazán meseszép! Köszönjük szépen! :-) Ilyen panorámafotókat csak speciálisan ilyen fényképezőgéppel lehet készíteni?
#191190 Marija 2012-07-14
Húúúú, Mona, tényleg igazán gyönyörűek a képek!! :)
Húúúú, Mona, tényleg igazán gyönyörűek a képek!! :)
#191187 Hellas 2012-07-14
Én meg 1 évig tuti nem leszek Pargan :(:( :( :'(
Én meg 1 évig tuti nem leszek Pargan :(:( :( :'(
#191186 szilvus21 2012-07-14
Mi is 23.-án indulunk az Apollonnal Pargára csak mi a Bakasba leszünk :)
Mi is 23.-án indulunk az Apollonnal Pargára csak mi a Bakasba leszünk :)
#191181 leviiiii 2012-07-14
Sziasztok !! Mi 23. án megyünk Pargára ! Nagyon hálás lennék nektek ha pár jó tanáccsal ( vásárlás, étterem ... mennyi idő kb a központ a szállástól vagy a valtos beachtől ... :) ) el tudnátok látni bennünket :) !! Mi a Valtos beachnél leszünk a Villa Dimitrisben !! A válaszokat megköszönném ha emailben juttatnátok el nekem mert ide nem mindig tudok feljönni sajna és már nincs túl sok idő :) !! Előre is köszönöm ! E-mail : leviiiii@freemail.hu Üdvözlettel : Levi
Sziasztok !! Mi 23. án megyünk Pargára ! Nagyon hálás lennék nektek ha pár jó tanáccsal ( vásárlás, étterem ... mennyi idő kb a központ a szállástól vagy a valtos beachtől ... :) ) el tudnátok látni bennünket :) !! Mi a Valtos beachnél leszünk a Villa Dimitrisben !! A válaszokat megköszönném ha emailben juttatnátok el nekem mert ide nem mindig tudok feljönni sajna és már nincs túl sok idő :) !! Előre is köszönöm ! E-mail : leviiiii@freemail.hu Üdvözlettel : Levi
#191173 Evi27 2012-07-14
Gyönyörü képek :lol:
Gyönyörü képek :lol:
#191155 Breki1 2012-07-14
Gralulálok nagyon szépek. Már majdnem ilyen némelyik:
Gralulálok nagyon szépek. Már majdnem ilyen némelyik:
#191146 mona1 2012-07-14
Íme egy kis nyalánkság, egy 'kevéske' panorámaválogatás, képernyőre vágva (1080p magas) Ezek nem körbenézősek, nem interaktívak, de azokat is fogok majd hozni! :D
Íme egy kis nyalánkság, egy 'kevéske' panorámaválogatás, képernyőre vágva (1080p magas) Ezek nem körbenézősek, nem interaktívak, de azokat is fogok majd hozni! :D
#191115 Breki1 2012-07-14
Szia Aniko Az mennyire igaz, hogy Capri hangulata kicsit hasonlít Pargaéhoz? Nézek délutánonként egy sorozatot és az ilyen képekről sokszor nekem is Parga jut eszembe
Szia Aniko Az mennyire igaz, hogy Capri hangulata kicsit hasonlít Pargaéhoz? Nézek délutánonként egy sorozatot és az ilyen képekről sokszor nekem is Parga jut eszembe

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..