KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Parga

#190967 leviiiii 2012-07-12
Köszönöm !! Reméljük így lesz ;)
Köszönöm !! Reméljük így lesz ;)
#190966 Gudli 2012-07-12
Úszni nem tudó embereknek is alkalmas fürdésre. Nyugodtan mehettek!
Úszni nem tudó embereknek is alkalmas fürdésre. Nyugodtan mehettek!
#190962 leviiiii 2012-07-12
Sziasztok / Üdvözletem !! Érdeklődni szeretnék hogy Pargán a Valtos beachen és mellettet mennyire mélyül hirtelen a tenger ?? Fontos lenne a válaszotok / válaszuk !! ( Úszni nem tudó személy miatt kérdezem . :) A választ előre is köszönöm ! :)
Sziasztok / Üdvözletem !! Érdeklődni szeretnék hogy Pargán a Valtos beachen és mellettet mennyire mélyül hirtelen a tenger ?? Fontos lenne a válaszotok / válaszuk !! ( Úszni nem tudó személy miatt kérdezem . :) A választ előre is köszönöm ! :)
#190957 mona1 2012-07-12
Jó meleg volt a víz, főleg a 2.héten. Júni 18.-án a Piso Krionerin még alig bírtam bemenni, de utána.....:-) naggyon kellemes volt. Sajna azt nem láttam sehol sem, hogy hány fokos lehetett. ˝Szia mona! Milyen a tenger homerseklete Pargan? :lol:˝ - Evi27

Jó meleg volt a víz, főleg a 2.héten. Júni 18.-án a Piso Krionerin még alig bírtam bemenni, de utána.....:-) naggyon kellemes volt. Sajna azt nem láttam sehol sem, hogy hány fokos lehetett. ˝Szia mona! Milyen a tenger homerseklete Pargan? :lol:˝ - Evi27

#190954 Csilla22 2012-07-12
Sziasztok :) Köszi mindenkinek a választ :) Mostmár csak teljen el az a 46 nap. :o
Sziasztok :) Köszi mindenkinek a választ :) Mostmár csak teljen el az a 46 nap. :o
#190949 Gudli 2012-07-12
Persze ez mindig határfüggő. De ez igaz bármelyik üdülőhelye is megyünk. Mi Sartira 20 óra alatt értünk le. Pargára vezető utat meggyorsítja az autópálya, a rengeteg alagút és viadukt.
Persze ez mindig határfüggő. De ez igaz bármelyik üdülőhelye is megyünk. Mi Sartira 20 óra alatt értünk le. Pargára vezető utat meggyorsítja az autópálya, a rengeteg alagút és viadukt.
#190931 Hellas 2012-07-12
Mi 17 óra alatt értünk oda busszal.
Mi 17 óra alatt értünk oda busszal.
#190918 Black90 2012-07-12
Köszönöm a válaszotokat, rendesek vagytok! (: hála Nektek, eldöntöttem: irány Parga! :) Vki írta, h uannyi idő busszal, mint Sarti. Ez igaz? M busszal mennénk (Apollon).
Köszönöm a válaszotokat, rendesek vagytok! (: hála Nektek, eldöntöttem: irány Parga! :) Vki írta, h uannyi idő busszal, mint Sarti. Ez igaz? M busszal mennénk (Apollon).
#190914 Hellas 2012-07-12
Elvileg 26.9!
Elvileg 26.9!
#190891 Evi27 2012-07-12
Szia mona! Milyen a tenger homerseklete Pargan? :lol:
Szia mona! Milyen a tenger homerseklete Pargan? :lol:

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!