KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Parga

#190558 szilvus21 2012-07-09
Nem tudjátok véletlenül, hogy van-e esetleg Pargán bank automata?
Nem tudjátok véletlenül, hogy van-e esetleg Pargán bank automata?
#190536 Vándor76 2012-07-09
Szia Mona1! Kérdezném mennyire egyértelmű a feljutás oda ahol készült ez a kép táblázás vagy csak ösvény van? Mi a Bakas Apartmanban leszünk, ez valószínű ott van a domb-hegy lábánál.
Szia Mona1! Kérdezném mennyire egyértelmű a feljutás oda ahol készült ez a kép táblázás vagy csak ösvény van? Mi a Bakas Apartmanban leszünk, ez valószínű ott van a domb-hegy lábánál.
#190523 szilvus21 2012-07-09
Szia Mona! Gyönyörű ez a kép. Szeretnék én is már ott ülni :)
Szia Mona! Gyönyörű ez a kép. Szeretnék én is már ott ülni :)
#190521 Eiga 2012-07-09
nagyon szépek a képek,visszajött pargai nyaralók miért nem irtók már beszámolokat,nagyon várjuk a hosszú és szines leirásokat és fényképeket köszönöm
nagyon szépek a képek,visszajött pargai nyaralók miért nem irtók már beszámolokat,nagyon várjuk a hosszú és szines leirásokat és fényképeket köszönöm
#190505 mona1 2012-07-08
Ezért a képért jó sokat kellett mászni:-)
Ezért a képért jó sokat kellett mászni:-)
#190504 mona1 2012-07-08
ó fenébe, ez a képbeillesztés nem jön össze:( na majd még próbálkozom.
ó fenébe, ez a képbeillesztés nem jön össze:( na majd még próbálkozom.
#190503 mona1 2012-07-08

#190500 pévi 2012-07-08
Igeeen!!! :D Ez az igazi 'csendélet a homokon' című alkotás! :lol: Köszi! Mi is erről ábrándozunk manapság. De reméljük hamarosan el is érkezik!
Igeeen!!! :D Ez az igazi 'csendélet a homokon' című alkotás! :lol: Köszi! Mi is erről ábrándozunk manapság. De reméljük hamarosan el is érkezik!
#190338 Cofffos 2012-07-07
Erre gondoltál? :-) ˝ Mivel Ammoudia kevéssé látszik ezen, ezért tettem be a másikat. De kétségtelen, hogy ez a jobb kép. :-) Nosztalgiám is van, pláne ebben a hőségben. Mennyivel jobb lenne most is ott feküdni és olvasni, mint itthon a forró szobában. :-( Köszi Coffos! :) Bár én arra a napernyős fotóra gondoltam, amelyiken a napozószéket mutattad tavaly. Ez se rossz, de az hangulatosabb volt. :) De azért köszi!˝ - pévi

Erre gondoltál? :-) ˝ Mivel Ammoudia kevéssé látszik ezen, ezért tettem be a másikat. De kétségtelen, hogy ez a jobb kép. :-) Nosztalgiám is van, pláne ebben a hőségben. Mennyivel jobb lenne most is ott feküdni és olvasni, mint itthon a forró szobában. :-( Köszi Coffos! :) Bár én arra a napernyős fotóra gondoltam, amelyiken a napozószéket mutattad tavaly. Ez se rossz, de az hangulatosabb volt. :) De azért köszi!˝ - pévi

#190259 pévi 2012-07-05
Köszi Coffos! :) Bár én arra a napernyős fotóra gondoltam, amelyiken a napozószéket mutattad tavaly. Ez se rossz, de az hangulatosabb volt. :) De azért köszi!
Köszi Coffos! :) Bár én arra a napernyős fotóra gondoltam, amelyiken a napozószéket mutattad tavaly. Ez se rossz, de az hangulatosabb volt. :) De azért köszi!

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat