Sziasztok!
Tegnap lefoglaltuk a nyaralást Parga-ra, Apollon Travelnél, június 19-től 1 hétre, a Bakas apartmanba :) Én inkább Törökországba mentem volna (most leszek 10.szer Görögben), de a barátnőm ragaszkodott Parga-hoz. :)
Az lenne a kérdésem, hogy ha voltatok már ezen az időpont környékén, akkor az időjárásról, tenger hőmérsékletéről tudnátok írni? Eddig mindig júliusban-augusztusban voltam. Elég meleg van már ilyenkor ott?
Arra a kis szigetre ami látható a képeken (Nyulak-szigete?) át lehet úszni, vagy ahhoz azért messze van?
A képeken látok a vízben fekete foltokat - az mind sün????
Egyébként Parga-n nagyon nagy a nyugi, vagy azért tud ez is nyüzsgős lenni?
Illetve a várhoz gyalog kb. mennyi idő alatt lehet feljutni?
Sziasztok!
Tegnap lefoglaltuk a nyaralást Parga-ra, Apollon Travelnél, június 19-től 1 hétre, a Bakas apartmanba :) Én inkább Törökországba mentem volna (most leszek 10.szer Görögben), de a barátnőm ragaszkodott Parga-hoz. :)
Az lenne a kérdésem, hogy ha voltatok már ezen az időpont környékén, akkor az időjárásról, tenger hőmérsékletéről tudnátok írni? Eddig mindig júliusban-augusztusban voltam. Elég meleg van már ilyenkor ott?
Arra a kis szigetre ami látható a képeken (Nyulak-szigete?) át lehet úszni, vagy ahhoz azért messze van?
A képeken látok a vízben fekete foltokat - az mind sün????
Egyébként Parga-n nagyon nagy a nyugi, vagy azért tud ez is nyüzsgős lenni?
Illetve a várhoz gyalog kb. mennyi idő alatt lehet feljutni?
#178926lencsi75 2012-01-29
Szia Ildi köszönöm az infót.
De én 2 éves gyerekkel+ a nagyszülökkel július közepén ezt nem merem bevállalni. Melyik szálláson voltatok tudsz nekem küldeni elérhetöségeket?
Idáig én sem utazási irodával mentem görögbe/sarti,paralia,kala nera/
De erre lent még ismeretlen nekünk a terület.
Fényképeket ha tudnál küldeni megköszönném.
lencsi75@freemail.hu Elöre is köszi
Szia Ildi köszönöm az infót.
De én 2 éves gyerekkel+ a nagyszülökkel július közepén ezt nem merem bevállalni. Melyik szálláson voltatok tudsz nekem küldeni elérhetöségeket?
Idáig én sem utazási irodával mentem görögbe/sarti,paralia,kala nera/
De erre lent még ismeretlen nekünk a terület.
Fényképeket ha tudnál küldeni megköszönném.
lencsi75@freemail.hu Elöre is köszi
#178907ildi40 2012-01-28
Szia Lencsi!
Mi nem szoktunk foglalni hanem mindig ott keresünk.Nagyon szép és sokkal olcsóbb szállásokat találtunk eddig mindig pár perc alatt és a központi részeken de csendesebb helyen.Lehet alkudni és szeretik ott a magyarokat.Legalábbis nekünk mindig örültek és nagyon klassz szállásaink voltak.Augusztus 20tól tavaly 2hálós nagy teraszos klímás volt45 euró/per szoba.
Szia Lencsi!
Mi nem szoktunk foglalni hanem mindig ott keresünk.Nagyon szép és sokkal olcsóbb szállásokat találtunk eddig mindig pár perc alatt és a központi részeken de csendesebb helyen.Lehet alkudni és szeretik ott a magyarokat.Legalábbis nekünk mindig örültek és nagyon klassz szállásaink voltak.Augusztus 20tól tavaly 2hálós nagy teraszos klímás volt45 euró/per szoba.
#178903lencsi75 2012-01-28
Sziasztok segitség kellene szállást keresek pargában.
A garden apartmanról hallott-e valaki /xenol ill. tui utaztat oda.
De ha bárkinek van egy jó tippje megköszönöm.
Sziasztok segitség kellene szállást keresek pargában.
A garden apartmanról hallott-e valaki /xenol ill. tui utaztat oda.
De ha bárkinek van egy jó tippje megköszönöm.
#178691pévi 2012-01-23
Igazad van Breki, ez talán még egyszerűbb! :-) Köszi!
Igazad van Breki, ez talán még egyszerűbb! :-) Köszi!
#178686pévi 2012-01-23
Köszi Breki! :)
Ezt is ki fogom próbálni még ma, de emlékszem egyszer ezt már régebben megírtad nekem, és valamiért nem működött. Amikor ráklikkeltem az UPLOADING-ra, valami hibát írt ki.
De azóta új gépünk van új programmal, és lehet, hogy most nagyobb szerencsém lesz.
De ez sem túl bonyolult.
De ha már így előkerültél, hogy segíts, megkérdezném, hogy hogyan tudok majd ide feltölteni ide albumot a picasaról.
Egyenlőre még csak ott tartok, hogy megpróbálok kiválogatni a közel 2000 fotóm közül még élvezhető mennyiséget. Úgyhogy amikor van erre egy kis időm, akkor csillagozgatom (azaz megjelölöm) amikből majd egy albumot akarok létrehozni.
Azt sem tudom, hogy ez jó szisztéma-e? Mármint a csillagozás, és majd azután a csillagozottakat be tudom-e tenni egy albumba?
Ha igen, akkor hogy küldöm majd tovább?
Szóval sok mindent nem tudok még.
Bocs az 'off'-ért mindenkitől. Ha gondolod, írj a technikai topic-ba.
Köszi!
Köszi Breki! :)
Ezt is ki fogom próbálni még ma, de emlékszem egyszer ezt már régebben megírtad nekem, és valamiért nem működött. Amikor ráklikkeltem az UPLOADING-ra, valami hibát írt ki.
De azóta új gépünk van új programmal, és lehet, hogy most nagyobb szerencsém lesz.
De ez sem túl bonyolult.
De ha már így előkerültél, hogy segíts, megkérdezném, hogy hogyan tudok majd ide feltölteni ide albumot a picasaról.
Egyenlőre még csak ott tartok, hogy megpróbálok kiválogatni a közel 2000 fotóm közül még élvezhető mennyiséget. Úgyhogy amikor van erre egy kis időm, akkor csillagozgatom (azaz megjelölöm) amikből majd egy albumot akarok létrehozni.
Azt sem tudom, hogy ez jó szisztéma-e? Mármint a csillagozás, és majd azután a csillagozottakat be tudom-e tenni egy albumba?
Ha igen, akkor hogy küldöm majd tovább?
Szóval sok mindent nem tudok még.
Bocs az 'off'-ért mindenkitől. Ha gondolod, írj a technikai topic-ba.
Köszi!
#178682kata70 2012-01-23
Sziasztok,
Uticélon gondolkozunk. Van valakinek tapasztalata Pargára autóval, és esetleg valami jó szálláshely is érdekelne, amit irodán kívül lehet foglalni.
Köszi!
Sziasztok,
Uticélon gondolkozunk. Van valakinek tapasztalata Pargára autóval, és esetleg valami jó szálláshely is érdekelne, amit irodán kívül lehet foglalni.
Köszi!
#178679ducstimi 2012-01-23
Sziasztok!!!
Segítséget szeretnék kérni ! ha valaki tudja hogy hol lehet a Crisztina apartmanba szállást foglalni az legyen szíves írja meg ugyanis a Walter turs nem reagál a telefonra és a weboldala sem működik ! előre is köszi a segítségeteket!!! Üdv. szép napot!!!
Sziasztok!!!
Segítséget szeretnék kérni ! ha valaki tudja hogy hol lehet a Crisztina apartmanba szállást foglalni az legyen szíves írja meg ugyanis a Walter turs nem reagál a telefonra és a weboldala sem működik ! előre is köszi a segítségeteket!!! Üdv. szép napot!!!
#178669Breki1 2012-01-23
van sokkal egyszerűbb módszer
itt tallózás (megkeresed a fényképedet a saját gépeden)
a megjelenő ablakban a 4 sort simán bemásolod ide így
beillesztés-ctrll+v
eredmény
leírva bonyolultabb icon_wink.gif
van sokkal egyszerűbb módszer
itt tallózás (megkeresed a fényképedet a saját gépeden)
a megjelenő ablakban a 4 sort simán bemásolod ide így
beillesztés-ctrll+v
eredmény
leírva bonyolultabb icon_wink.gif