KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Parga

#175888 pévi 2011-09-21
Szia Annamari! Gyönyörűek a fotóitok! ...és az albumok is nagyon jók így filmszerűen, zenével. Gratulálok! :)
Szia Annamari! Gyönyörűek a fotóitok! ...és az albumok is nagyon jók így filmszerűen, zenével. Gratulálok! :)
#175845 euaeia 2011-09-20
Ez az idő oda is, odaért.
Ez az idő oda is, odaért.
#175835 Relax 2011-09-20
Most néztem a webkamerát, jó nagy eső volt Pargan és 19,5 fok van. :(
Most néztem a webkamerát, jó nagy eső volt Pargan és 19,5 fok van. :(
#175809 TGabcsi 2011-09-19
Szia Annamari! Üdv a klubban. :D És köszönjük a szép összeállításokat. Gabi
Szia Annamari! Üdv a klubban. :D És köszönjük a szép összeállításokat. Gabi
#175806 annamari 2011-09-19
Sziasztok! Én az idén voltam először Pargán, de nem utoljára. Annyira gyönyörű hely és olyan jól éreztem magam, hogy nem akartam hazajönni. Minden percben visszavágyom. Egy kis ízelítő:
Sziasztok! Én az idén voltam először Pargán, de nem utoljára. Annyira gyönyörű hely és olyan jól éreztem magam, hogy nem akartam hazajönni. Minden percben visszavágyom. Egy kis ízelítő:
#175777 papamaci 2011-09-18

#175775 papamaci 2011-09-18
˝Üdv Papamaci! Fotóalbum, élménybeszámoló lesz?˝ - Titusz

Szia megpróbálom össze rakni egy albumnyi képet ha lesz egy kis idöm Beszámoló beszéljenek a képek is helyettem :wink: Sarti infó.hu ott vannak képeim Mondjuk ezzel a busszal mentünk
˝Üdv Papamaci! Fotóalbum, élménybeszámoló lesz?˝ - Titusz

Szia megpróbálom össze rakni egy albumnyi képet ha lesz egy kis idöm Beszámoló beszéljenek a képek is helyettem :wink: Sarti infó.hu ott vannak képeim Mondjuk ezzel a busszal mentünk
#175604 pévi 2011-09-13
Köszi Breki! Próbálgatom, de az 'Upload starten' után '400 bad request'-et ír ki. :cry: Nem tudom, hogy mi lehet a gond? De látom, hogy itt mindenkinek nagyon ügyesen megy, úgyhogy én sem adom fel. Majd holnap újra próbálkozom.
Köszi Breki! Próbálgatom, de az 'Upload starten' után '400 bad request'-et ír ki. :cry: Nem tudom, hogy mi lehet a gond? De látom, hogy itt mindenkinek nagyon ügyesen megy, úgyhogy én sem adom fel. Majd holnap újra próbálkozom.
#175597 Titusz 2011-09-13
Üdv Papamaci! Fotóalbum, élménybeszámoló lesz?
Üdv Papamaci! Fotóalbum, élménybeszámoló lesz?
#175596 Gudli 2011-09-13
Köszi szépen a segitséget! Sikerült!
Köszi szépen a segitséget! Sikerült!

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..