KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Parga

#171541 apuka 2011-07-31
Mi velük nyaraltunk,de már írtam pár oldallal ezelőtt.Hazajöttünk és intézkedtünk is.A 2,5,6, apartmannak nincs konyhája,és mosogatási lehetősége,míg a 7,8,9 fullos apartman.Hűtő az van.
Mi velük nyaraltunk,de már írtam pár oldallal ezelőtt.Hazajöttünk és intézkedtünk is.A 2,5,6, apartmannak nincs konyhája,és mosogatási lehetősége,míg a 7,8,9 fullos apartman.Hűtő az van.
#171540 veka 2011-07-31
Itt még látható a régi szerpentines út, és az új autópálya. Bocsi az eéőbbi baki, már nem tudom javítani :(
Itt még látható a régi szerpentines út, és az új autópálya. Bocsi az eéőbbi baki, már nem tudom javítani :(
#171536 veka 2011-07-31
C:\Documents and Settings\Verus\Dokumentumok\Képek\Parga
C:\Documents and Settings\Verus\Dokumentumok\Képek\Parga
#171535 veka 2011-07-31
Szerencsére nem megy szerpentinen, mivel a Pindoszban elkészült az autóoékya, 51 alagút és több viadukt segíti az átkelést. Nekem élmény volt! Csak az út vége felé van egy kevéske kanyargó út, de az már csak tényleg azért, mert a főútról le kell jutni a várodba.
Szerencsére nem megy szerpentinen, mivel a Pindoszban elkészült az autóoékya, 51 alagút és több viadukt segíti az átkelést. Nekem élmény volt! Csak az út vége felé van egy kevéske kanyargó út, de az már csak tényleg azért, mert a főútról le kell jutni a várodba.
#171532 pordanniki 2011-07-31
˝Gabriella! Azt szeretném tőled megkérdezni, hogy mennyire volt a szállásotok a központtól?˝ - Gudli

Szia! A Kardanis és Dokos ház kb. 5-10 perc sétára van a központtól.
˝Gabriella! Azt szeretném tőled megkérdezni, hogy mennyire volt a szállásotok a központtól?˝ - Gudli

Szia! A Kardanis és Dokos ház kb. 5-10 perc sétára van a központtól.
#171523 Gudli 2011-07-31
Gabriella! Azt szeretném tőled megkérdezni, hogy mennyire volt a szállásotok a központtól?
Gabriella! Azt szeretném tőled megkérdezni, hogy mennyire volt a szállásotok a központtól?
#171515 Knut 2011-07-31
Ja!Még egy kérdés!Görögországban a busz mennyire megy szerpentines utakon Parga-ig???
Ja!Még egy kérdés!Görögországban a busz mennyire megy szerpentines utakon Parga-ig???
#171513 Knut 2011-07-31
Köszi az Infot!Idén is Parga?Walter travel?Christina apartman?
Köszi az Infot!Idén is Parga?Walter travel?Christina apartman?
#171511 Theia 2011-07-31
Szia Knut! Én tavaly utaztam a Walter Travellel Pargára, a Christina apartmanban voltunk, bátran merem ajánlani mind a szállásaikat, mind magát az irodát is ! Vannak képeim a fotoalbum.hu-n a szállásról is, ha van bármi kérdésed, szívesen válaszolok. :)
Szia Knut! Én tavaly utaztam a Walter Travellel Pargára, a Christina apartmanban voltunk, bátran merem ajánlani mind a szállásaikat, mind magát az irodát is ! Vannak képeim a fotoalbum.hu-n a szállásról is, ha van bármi kérdésed, szívesen válaszolok. :)
#171506 Knut 2011-07-31
Sziasztok!Valaki tud INFO-val szolgálni a Walter Travel szállásairól Parga-n?
Sziasztok!Valaki tud INFO-val szolgálni a Walter Travel szállásairól Parga-n?

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..