KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Parga

#151392 Breki1 2010-09-07
helyes, azért elárulod milyen gép? :wink:
helyes, azért elárulod milyen gép? :wink:
#151390 josza2 2010-09-07
Antipaxos Kék barlang. Itt ugráltunk a vízbe a hajóról és be is úsztunk a barlangba. Ez már Paxos sziklákkal szabdalt partja: Gaios Paxos fővárosa Ezzel a hajóval voltunk:
Antipaxos Kék barlang. Itt ugráltunk a vízbe a hajóról és be is úsztunk a barlangba. Ez már Paxos sziklákkal szabdalt partja: Gaios Paxos fővárosa Ezzel a hajóval voltunk:
#151386 Theia 2010-09-07
Sziasztok! Írtatok rendesen,amíg nem voltam! Köszi az infókat! Mi is tervezzük,hogy majd főzünk is egyszer-kétszer az apartmanban,a görög salival kezdem,végre tudok venni eredeti,helyi görög fetát bele.... Nyami... :P Meg a Christina apartmanban van udvari grillező is,azon is alkotni kéne valamit.... :wink: Köszi az árakat ! Görög joghurtot milyet láttatatok Pargán? Már nagyon visszasírom,alig várom,hogy ehessek. 10 Nap !!!!! :D :D :D
Sziasztok! Írtatok rendesen,amíg nem voltam! Köszi az infókat! Mi is tervezzük,hogy majd főzünk is egyszer-kétszer az apartmanban,a görög salival kezdem,végre tudok venni eredeti,helyi görög fetát bele.... Nyami... :P Meg a Christina apartmanban van udvari grillező is,azon is alkotni kéne valamit.... :wink: Köszi az árakat ! Görög joghurtot milyet láttatatok Pargán? Már nagyon visszasírom,alig várom,hogy ehessek. 10 Nap !!!!! :D :D :D
#151383 Virág1 2010-09-07
Nekünk tökéletesek :lol: Nem ezek közül lett benevezve kép fotópályázatra :wink: Barátom a fotós,ezek az én gépemmel klszültek :lol:
Nekünk tökéletesek :lol: Nem ezek közül lett benevezve kép fotópályázatra :wink: Barátom a fotós,ezek az én gépemmel klszültek :lol:
#151381 Breki1 2010-09-07
Ez milyen géppel fotóztad? josza2 képei mellett nagyon feltűnő, hogy milyen életlenek és homályosak azokhoz képest
Ez milyen géppel fotóztad? josza2 képei mellett nagyon feltűnő, hogy milyen életlenek és homályosak azokhoz képest
#151379 Virág1 2010-09-07
Ennyi kép után már meg kell,hogy jöjjön a kedved Pargához... :lol:
Ennyi kép után már meg kell,hogy jöjjön a kedved Pargához... :lol:
#151378 Virág1 2010-09-07
Ez meg a Valtos :lol:
Ez meg a Valtos :lol:
#151377 Virág1 2010-09-07
Ez a Piso Kironeri(kis strand),ha jól írtam :lol:
Ez a Piso Kironeri(kis strand),ha jól írtam :lol:
#151376 Virág1 2010-09-07
Na jó,most ennyi kedvcsináló kép! :lol: Elvesztettem a fonalat a képeim között,így nics türelmem tovább keresni azokat,amiket szerettem volna még betenni....talán később :lol:
Na jó,most ennyi kedvcsináló kép! :lol: Elvesztettem a fonalat a képeim között,így nics türelmem tovább keresni azokat,amiket szerettem volna még betenni....talán később :lol:
#151375 josza2 2010-09-07
Tessék: Kommentár nélkül.
Tessék: Kommentár nélkül.

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat