KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Parga

#148949 adrikanemeth 2010-08-13
Bocs az offért! Fazika! Ezek Thassoson készültek???Ha igen, akkor melyik településnél???
Bocs az offért! Fazika! Ezek Thassoson készültek???Ha igen, akkor melyik településnél???
#148948 papamaci 2010-08-13
Én vagyok ide is mehetünk?
Én vagyok ide is mehetünk?
#148946 Fazika 2010-08-13

#148945 Fazika 2010-08-13
Azért ez sem olyan rossz hely.... (egy kicsit off, de a látványért megéri)
Azért ez sem olyan rossz hely.... (egy kicsit off, de a látványért megéri)
#148944 Fazika 2010-08-13
Szép jó estét Mindenkinek? Hogy állunk a pargai készülődéssel?
Szép jó estét Mindenkinek? Hogy állunk a pargai készülődéssel?
#148933 Virág1 2010-08-13
Bocsánat.ma sem jók a billentyüim....már haladunk,mert most németet kaptam... :lol: Egyszer csak lesz normális billentyőzetem!
Bocsánat.ma sem jók a billentyüim....már haladunk,mert most németet kaptam... :lol: Egyszer csak lesz normális billentyőzetem!
#148932 Virág1 2010-08-13
Szerintem meg Korfu volt a legdrágább eddig nekünk és Tolo volt a legolcsóbb.Mondom,nekünk 8) Bár barátaim már voltak egyszer az idén még nyár elején és ők meg azt mondták,hogy ugyan az árban,mint tavaly éls még olcsóbb is lett pár dolog...Ja,Santoriniban voltak. Mondom,hogy ez is szubjektív megitélés tárgya lesz!
Szerintem meg Korfu volt a legdrágább eddig nekünk és Tolo volt a legolcsóbb.Mondom,nekünk 8) Bár barátaim már voltak egyszer az idén még nyár elején és ők meg azt mondták,hogy ugyan az árban,mint tavaly éls még olcsóbb is lett pár dolog...Ja,Santoriniban voltak. Mondom,hogy ez is szubjektív megitélés tárgya lesz!
#148928 medea 2010-08-13
Mi is 21 én .és Budapeströl.
Mi is 21 én .és Budapeströl.
#148902 Breki1 2010-08-13
Sokkal jobban és tömörebben megfogalmaztad amit én is akartam tulajdonképpen írni
Sokkal jobban és tömörebben megfogalmaztad amit én is akartam tulajdonképpen írni
#148901 Breki1 2010-08-13
Az csak az első link Azért raktam fel a multira, hogy több linkről is lehessen szedni. A multis máris működik Theia-féle változatban :P És például ez is Ugyanígy az enyémnél is Tehát bárki szed le a multiról , ne csak az első linket nézze az a lényeg, hogy lehet választani.
Az csak az első link Azért raktam fel a multira, hogy több linkről is lehessen szedni. A multis máris működik Theia-féle változatban :P És például ez is Ugyanígy az enyémnél is Tehát bárki szed le a multiról , ne csak az első linket nézze az a lényeg, hogy lehet választani.

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..