Virág!
Örülök, ha tudtam ötletet adni. :lol: Nekünk nagyon bevált,mert a bácsika jóval olcsóbban vitt el minket.
A kalóz hajó jóval pofásabb volt,de egy kis túlzással, azon szinte már az árbócon is emberek csüngtek, annyian voltak rajta. :?
És a bácsika ebben az öbölben kötött ki, amire sokan azt mondták, hogy olyan, mintha egy Karib tengeri parton lennénk. :lol:
Én még ilyen homokos tengerparton nem voltam. Egy ici-pici apró kavics se volt sehol, csak a finom, fehér, puha homok. A víz kristály tiszta volt.
Vrika Beach-nek hívták a helyet, ahol kikötött, beteszek ide képet róla.
Virág!
Örülök, ha tudtam ötletet adni. :lol: Nekünk nagyon bevált,mert a bácsika jóval olcsóbban vitt el minket.
A kalóz hajó jóval pofásabb volt,de egy kis túlzással, azon szinte már az árbócon is emberek csüngtek, annyian voltak rajta. :?
És a bácsika ebben az öbölben kötött ki, amire sokan azt mondták, hogy olyan, mintha egy Karib tengeri parton lennénk. :lol:
Én még ilyen homokos tengerparton nem voltam. Egy ici-pici apró kavics se volt sehol, csak a finom, fehér, puha homok. A víz kristály tiszta volt.
Vrika Beach-nek hívták a helyet, ahol kikötött, beteszek ide képet róla.
#147662Virág1 2010-08-05
Kedves Andrea!
Ez egy szuper ötlet!Erre nem is gondoltam,de megosztom a többiekkel is és döntünk madj.Annyi mindent szeretnék megnézni,hogy nem is tudom,hogy autót kell bérelni vag yinkább hajót...?!
Kedves Andrea!
Ez egy szuper ötlet!Erre nem is gondoltam,de megosztom a többiekkel is és döntünk madj.Annyi mindent szeretnék megnézni,hogy nem is tudom,hogy autót kell bérelni vag yinkább hajót...?!
#147661Virág1 2010-08-05
Köszönöm Theia,hogy megkersted és belinkelted nekem! :lol:
Köszönöm Theia,hogy megkersted és belinkelted nekem! :lol:
#147660Virág1 2010-08-05
Köszönöm Emici!
Augusztus 23.-án indulunk és már tűkön ülök.Tavaly Lefakadra akartam menni,de nem jött össze és most oda is eltudok menni,meg Ithakára is,Kefalóniára,szóval elégedett vagyok nagyn!
Tavaly még útitársat is az interneten kellett hajtanom,de idén már van szerencsére :D
Köszönöm Emici!
Augusztus 23.-án indulunk és már tűkön ülök.Tavaly Lefakadra akartam menni,de nem jött össze és most oda is eltudok menni,meg Ithakára is,Kefalóniára,szóval elégedett vagyok nagyn!
Tavaly még útitársat is az interneten kellett hajtanom,de idén már van szerencsére :D
#147645Andra 2010-08-05
Virág!
Mi 3 éve úgy oldottuk meg a kirándulást, hogy többen összefogtunk és kibéreltünk egy maszek kis hajót. Nem volt flancos, mint a kalóz hajó, de csak mi voltunk rajta.
Fele annyiba került, mint, ha fakultatívval mentünk volna, nem nyomorogtunk, ráadásul olyan helyen kötött ki a bácsika, ahol a nagy hajók nem tudtak. Ugyan oda vitt el minket, ahova a fakultatív szólt, csak lényegesen olcsóbban és nem nyomorogtunk.
Ha olyan lesz a társaság, érdemes összefogni, mert sokkal olcsóbban megússzátok.
Virág!
Mi 3 éve úgy oldottuk meg a kirándulást, hogy többen összefogtunk és kibéreltünk egy maszek kis hajót. Nem volt flancos, mint a kalóz hajó, de csak mi voltunk rajta.
Fele annyiba került, mint, ha fakultatívval mentünk volna, nem nyomorogtunk, ráadásul olyan helyen kötött ki a bácsika, ahol a nagy hajók nem tudtak. Ugyan oda vitt el minket, ahova a fakultatív szólt, csak lényegesen olcsóbban és nem nyomorogtunk.
Ha olyan lesz a társaság, érdemes összefogni, mert sokkal olcsóbban megússzátok.
#147599Theia 2010-08-05
Virág!
Itt van Breki oldala,itt tényleg van minden,ami szem-szájnak ingere....
Remélem,nem baj,hogy én itten belekontárkodom... :-D
Breki portál-utazás a köbön ;-)
Virág!
Itt van Breki oldala,itt tényleg van minden,ami szem-szájnak ingere....
Remélem,nem baj,hogy én itten belekontárkodom... :-D
Breki portál-utazás a köbön ;-)
#147593Emici 2010-08-04
Isteni mindkét apartman fekvése,a négyből ez a kettő a tuti.
Közel vannak egymáshoz. Ez a kettő közel van a tengerhez is,míg a másik 2 elég messze. :-)
Mi is a Bakasba mentünk volna...
Na,itt ilyen hosszú utaktól nem kell tartani,hacsak a határ....
Elvileg már másnap 10-11 körül ott lesztek. hanyadikán indultok?
Isteni mindkét apartman fekvése,a négyből ez a kettő a tuti.
Közel vannak egymáshoz. Ez a kettő közel van a tengerhez is,míg a másik 2 elég messze. :-)
Mi is a Bakasba mentünk volna...
Na,itt ilyen hosszú utaktól nem kell tartani,hacsak a határ....
Elvileg már másnap 10-11 körül ott lesztek. hanyadikán indultok?
#147592Virág1 2010-08-04
Nem egy helyn sikerült szállást kapn,így el vagyunk osztva és mi megyünk a Margaritába,a másik fele meg a Bakasba.
Köszönöm a segítséget és rákeresk az oldalra.
Az uatzási irodáról meg annyit,hogy 2szer mentünk busszal eddig és mind 2 alkalommal szívtunk,mint a torkos borz.Korfut 28 óra alatt jártuk meg,Tolot meg 36!!!!
Nem egy helyn sikerült szállást kapn,így el vagyunk osztva és mi megyünk a Margaritába,a másik fele meg a Bakasba.
Köszönöm a segítséget és rákeresk az oldalra.
Az uatzási irodáról meg annyit,hogy 2szer mentünk busszal eddig és mind 2 alkalommal szívtunk,mint a torkos borz.Korfut 28 óra alatt jártuk meg,Tolot meg 36!!!!
#147591Emici 2010-08-04
Virág!
Melyik szálláson leszel? Mi is terveztünk még egy pargai nyaralást is velük aug. végére,de lemondtuk,mert
máshová megyünk. :-( :-)
De nyugi,a legjobbal mentek!
Jó utat.
Ui.: tényleg ne menj velük kirándulni,mert nagyon drágák.
Inkább érdeklődj az útitársaknál,ki hová akar menni és együtt foglaljatok
kirándulásokat.
Igaz,ha mentem volna Pargara,Korfura bizti velük utaztam volna fak. progiként,mert egyénileg elég körülményes.
De a Paxos-Antipaxost is csak a kikötőben foglaljátok,mert jóval olcsóbb.
'Breki'-nek itt a fórumon megtalálod van egy tuti oldala,kérd el tőle az
weboldal címét,most nem ugrik be. Ott rengeteg infó találsz,érdemes elolvasni.
Virág!
Melyik szálláson leszel? Mi is terveztünk még egy pargai nyaralást is velük aug. végére,de lemondtuk,mert
máshová megyünk. :-( :-)
De nyugi,a legjobbal mentek!
Jó utat.
Ui.: tényleg ne menj velük kirándulni,mert nagyon drágák.
Inkább érdeklődj az útitársaknál,ki hová akar menni és együtt foglaljatok
kirándulásokat.
Igaz,ha mentem volna Pargara,Korfura bizti velük utaztam volna fak. progiként,mert egyénileg elég körülményes.
De a Paxos-Antipaxost is csak a kikötőben foglaljátok,mert jóval olcsóbb.
'Breki'-nek itt a fórumon megtalálod van egy tuti oldala,kérd el tőle az
weboldal címét,most nem ugrik be. Ott rengeteg infó találsz,érdemes elolvasni.
#147587Virág1 2010-08-04
Hú,de rendes vagy,hogy így részletezted nekme!
Igazán köszönöm szépen.
Végre egy korrekt és rendes társaság!
Megnyugodtam akkor,ami az utat illeti és a buszos utazást is egyben. :wink:
Hú,de rendes vagy,hogy így részletezted nekme!
Igazán köszönöm szépen.
Végre egy korrekt és rendes társaság!
Megnyugodtam akkor,ami az utat illeti és a buszos utazást is egyben. :wink: