KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Parga

#146030 Theia 2010-07-26
Mindenki nyaral,tiszta uborkaszezon van itt..... 8) Kellemes pihenést mindenkinek,és majd természetesen várjuk a beszámolókat! Szeptemberben én is megyek !!! :twisted:
Mindenki nyaral,tiszta uborkaszezon van itt..... 8) Kellemes pihenést mindenkinek,és majd természetesen várjuk a beszámolókat! Szeptemberben én is megyek !!! :twisted:
#145894 renault 2010-07-26
Köszönjük a jó kivánságokat. Lassan mi is indulunk :wink:
Köszönjük a jó kivánságokat. Lassan mi is indulunk :wink:
#145856 Breki1 2010-07-26
A Németh Renault párosnak jó utat, jó nyaralást és sok velünk megosztható élményt :)
A Németh Renault párosnak jó utat, jó nyaralást és sok velünk megosztható élményt :)
#145851 adrikanemeth 2010-07-26
Irány Parga! :D
Irány Parga! :D
#145820 adrikanemeth 2010-07-25
Köszönjük a jókívánságokat! Már nagyjából összepakoltunk, de még van egy-két tennivaló.
Köszönjük a jókívánságokat! Már nagyjából összepakoltunk, de még van egy-két tennivaló.
#145801 Fazika 2010-07-25
Szept. 04-től szeretnénk menni. De majd csak last m-ba foglalunk. Ha véletlenül nem lenne már hely, azt nagyon bánnám, de akkor visszamegyünk Thassosra (tavaly 2 hetet voltunk ott és van, ami kimaradt). Mindenkinek, aki mostanában indul szuper nyaralást kívánok! Legyen csodajó időtök, strandoljatok és kiránduljatok sokat, egyetek finomakat és figyeljetek, hogy mindent át tudjatok adni nekünk!!!!
Szept. 04-től szeretnénk menni. De majd csak last m-ba foglalunk. Ha véletlenül nem lenne már hely, azt nagyon bánnám, de akkor visszamegyünk Thassosra (tavaly 2 hetet voltunk ott és van, ami kimaradt). Mindenkinek, aki mostanában indul szuper nyaralást kívánok! Legyen csodajó időtök, strandoljatok és kiránduljatok sokat, egyetek finomakat és figyeljetek, hogy mindent át tudjatok adni nekünk!!!!
#145800 Joli 2010-07-25
Minden holnap indulónak nagyon jó pihenést és szép időt kívánok. Adrika! A mi Apollonos buszunk nem ment be Szegedre, csak Kecskemétre, de erről már írtam előbb. Ne érjen meglepetésként, ha mégsem megy be. Joli
Minden holnap indulónak nagyon jó pihenést és szép időt kívánok. Adrika! A mi Apollonos buszunk nem ment be Szegedre, csak Kecskemétre, de erről már írtam előbb. Ne érjen meglepetésként, ha mégsem megy be. Joli
#145740 renault 2010-07-25
Köszi a jókivánságot ugy legyen :wink: :!:
Köszi a jókivánságot ugy legyen :wink: :!:
#145734 adrikanemeth 2010-07-25
Soma! Köszi szépen a jókívánságokat! :) Így ebben a sorrendben jöhetnek is!! :D
Soma! Köszi szépen a jókívánságokat! :) Így ebben a sorrendben jöhetnek is!! :D
#145732 soma61 2010-07-25
Adrika,Renault!Jó utat,jó időt és élményekben gazdag pihenést kívánok!!!:)
Adrika,Renault!Jó utat,jó időt és élményekben gazdag pihenést kívánok!!!:)

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..