Én konkrétan a típusra kerestem rá az ezt a hozzászolást dobta ki nekem.
De ha már fél évig bírja akkor is megéri nekem ennyiért.
Más meg döntse el jó-e neki.
Viszont lehet inkább a fényképezőgépes topikba kéne erről írnom bár én nem abba használom.
Én konkrétan a típusra kerestem rá az ezt a hozzászolást dobta ki nekem.
De ha már fél évig bírja akkor is megéri nekem ennyiért.
Más meg döntse el jó-e neki.
Viszont lehet inkább a fényképezőgépes topikba kéne erről írnom bár én nem abba használom.
#144827Triznyak 2010-07-19
Azért ha 1 hsz-el tovább olvasod amit belinkeltél, ott is azt mondják, félévet bírtak és nyekk mind.
Mondjuk én meg márkással jártam így, szóval fene tudja. :wink:
Azért ha 1 hsz-el tovább olvasod amit belinkeltél, ott is azt mondják, félévet bírtak és nyekk mind.
Mondjuk én meg márkással jártam így, szóval fene tudja. :wink:
#144826Triznyak 2010-07-19
Azért annyit áruljál el, akár itt, akár ott, hogy mennyit fogyaszt az autótok, és honnan indultok.
Azért annyit áruljál el, akár itt, akár ott, hogy mennyit fogyaszt az autótok, és honnan indultok.
#144814kvalcsi 2010-07-19
Szia Lizz!
Kérdezd meg itt is. Ez az autóval Görögországba topic. Lehet, hogy itt előbb kapsz a kérdésedre választ!
Szia Lizz!
Kérdezd meg itt is. Ez az autóval Görögországba topic. Lehet, hogy itt előbb kapsz a kérdésedre választ!
#144794Breki1 2010-07-19
Mekkora teljesítményűt vettél?
Rendesen Ni-Mh-san feltöltötted őket teljesen az első használat előtt?
Milyen töltőd van, biztos hozzávaló?
Amikor néztem volt egy hapi aki nagyon nézegette és válogatott szintén, kérdeztem vett-e már ilyet
mennyire jó és mondta, hogy már vett a fejlámpájába és egyebekbe és meg van vele elégedve
Én egy babi és egy ceruzaelemest vettem előbbit még aznap feltöltöttem utóbbit pedig este,
de akkor ma kipróbálom kipróbálom aztán jelzek milyen.
Egy fotós topik itt nagyon dicsérik:
Akkumulátor töltőt digit. fényképezőgéphez, de milyet?
Egyébként itt tesztelik ezt a fajtát is
Mekkora teljesítményűt vettél?
Rendesen Ni-Mh-san feltöltötted őket teljesen az első használat előtt?
Milyen töltőd van, biztos hozzávaló?
Amikor néztem volt egy hapi aki nagyon nézegette és válogatott szintén, kérdeztem vett-e már ilyet
mennyire jó és mondta, hogy már vett a fejlámpájába és egyebekbe és meg van vele elégedve
Én egy babi és egy ceruzaelemest vettem előbbit még aznap feltöltöttem utóbbit pedig este,
de akkor ma kipróbálom kipróbálom aztán jelzek milyen.
Egy fotós topik itt nagyon dicsérik:
Akkumulátor töltőt digit. fényképezőgéphez, de milyet?
Egyébként itt tesztelik ezt a fajtát is
#144792Lizz 2010-07-19
Sziasztok!
Már régóta figyelem a fórumot,de csak most szántam rá magam,hogy regisztráljak... :oops:
Mi szeptemberben megyünk Pargára, autóval.Tud valaki mondani megközelítőleg egy útiköltséget?
A szállásunk: Esetleg van vele valakinek tapasztalata?
Előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Már régóta figyelem a fórumot,de csak most szántam rá magam,hogy regisztráljak... :oops:
Mi szeptemberben megyünk Pargára, autóval.Tud valaki mondani megközelítőleg egy útiköltséget?
A szállásunk: Esetleg van vele valakinek tapasztalata?
Előre is köszi a válaszokat!
#144779josza2 2010-07-19
Szia Breki!
Igen!
Egy előző akció alkalmával már nagy örömmel vettem a Lidl-ben ezekből az aksikból, de csak addig tartott az örömöm. míg feltöltés után nem akartam használni is ezeket, mert már a gép bekapcsolásától is lemerült, azaz, ha két megfelelőre faragott fadarabot teszek a gépbe azzal sem tudtam volna kevésbé fényképezni. Én két garnitúrát vettem, de egy darab sem volt köztük működőképes.
Lehet, hogy csak nekem nem volt szerencsém és pont rosszakat fogtam ki, de rendkívül mérges voltam, hogy kinn Görögországban euróért kellett aksikat venni, ha fotózni akartam. Én nem ajánlom senkinek, de ez csak az én saját tapasztalatomra alapozott véleményem. Csak macskát hajigálni jó. :lol:
:lol: Ez csak vicc volt . Valójában szeretem a macskákat. :lol:
Szia Breki!
Igen!
Egy előző akció alkalmával már nagy örömmel vettem a Lidl-ben ezekből az aksikból, de csak addig tartott az örömöm. míg feltöltés után nem akartam használni is ezeket, mert már a gép bekapcsolásától is lemerült, azaz, ha két megfelelőre faragott fadarabot teszek a gépbe azzal sem tudtam volna kevésbé fényképezni. Én két garnitúrát vettem, de egy darab sem volt köztük működőképes.
Lehet, hogy csak nekem nem volt szerencsém és pont rosszakat fogtam ki, de rendkívül mérges voltam, hogy kinn Görögországban euróért kellett aksikat venni, ha fotózni akartam. Én nem ajánlom senkinek, de ez csak az én saját tapasztalatomra alapozott véleményem. Csak macskát hajigálni jó. :lol:
:lol: Ez csak vicc volt . Valójában szeretem a macskákat. :lol:
#144761Breki1 2010-07-19
Mivel annyi off volt már még egy kicsi hátha valakit érdekel.
Volt korábban itt szó fényképezőgépbe való lemerülő elemekről és akukról
Na most egy bolthálózatban aminek Görögországban is vannak boltjai a héten akciósak az aksik, fényképezőgépbe, lámpába stb.
* 4db AA (ceruza) 2500mAh vagy
* 4db AAA (mikro) 900mAh vagy
* 2db C (bébi) 4000mAh vagy
* 2db D (mono) 4500mAh vagy
* 1db 9V blokk-akkumulátor
* 899/4db 225/db, 899/2db 450/db
Mindegyik 899
Tehát akinek szüksége van ilyesmire utazásához most érdemes beszereznie.
Bocsi az off-ért igazából nem tudtam hová való, ha erre külön topik akkor áthelyezhető.
Mivel annyi off volt már még egy kicsi hátha valakit érdekel.
Volt korábban itt szó fényképezőgépbe való lemerülő elemekről és akukról
Na most egy bolthálózatban aminek Görögországban is vannak boltjai a héten akciósak az aksik, fényképezőgépbe, lámpába stb.
* 4db AA (ceruza) 2500mAh vagy
* 4db AAA (mikro) 900mAh vagy
* 2db C (bébi) 4000mAh vagy
* 2db D (mono) 4500mAh vagy
* 1db 9V blokk-akkumulátor
* 899/4db 225/db, 899/2db 450/db
Mindegyik 899
Tehát akinek szüksége van ilyesmire utazásához most érdemes beszereznie.
Bocsi az off-ért igazából nem tudtam hová való, ha erre külön topik akkor áthelyezhető.
#144760Breki1 2010-07-19
Hát Parga-ról mióta én olvasom a topikot itt még nem olvastam olyat, hogy valakinek is ne tetszett volna.
Tehát szerintem kijelenthetjük, hogy aki már járt ott annak kivétel nélkül tetszik :!:
max idegenvezetőre, utazásra, szállásra, illetve úti és szállástársakra panaszkodtak de a helyre még senki !
Hát Parga-ról mióta én olvasom a topikot itt még nem olvastam olyat, hogy valakinek is ne tetszett volna.
Tehát szerintem kijelenthetjük, hogy aki már járt ott annak kivétel nélkül tetszik :!:
max idegenvezetőre, utazásra, szállásra, illetve úti és szállástársakra panaszkodtak de a helyre még senki !
#144757Theia 2010-07-19
Erika!
Ez nagyon aranyos volt..... :-)
Na majd szeptemberben én is megtudom,milyen ez az érzés.......
Fotókat raksz majd fel Pargáról??? :-D
Amúgy ti melyik apartmanban voltatok?
Erika!
Ez nagyon aranyos volt..... :-)
Na majd szeptemberben én is megtudom,milyen ez az érzés.......
Fotókat raksz majd fel Pargáról??? :-D
Amúgy ti melyik apartmanban voltatok?