| Népszerû üdülõhelyek \ Parga |
|
| #142649 Theia 2010-07-05 |
Szia Odegnal Tibi !
Üdv itthon!
INFÓKAT KÉRÜNK !!!!!!!!! :twisted:
Bármi jöhet,isszuk szavaidat....
Teljesen be vagyok már zsongva,pedig csak szeptemberben megyünk.... :lol:
Miből állt ez a kirándulás,ki szervezte,hol kell jelentkezni?
És természetesen árakat és fotókat kérünk!
Valamint tenger-és levegőhőmérsékletet!
Köszi! :)
|
Szia Odegnal Tibi !
Üdv itthon!
INFÓKAT KÉRÜNK !!!!!!!!! :twisted:
Bármi jöhet,isszuk szavaidat....
Teljesen be vagyok már zsongva,pedig csak szeptemberben megyünk.... :lol:
Miből állt ez a kirándulás,ki szervezte,hol kell jelentkezni?
És természetesen árakat és fotókat kérünk!
Valamint tenger-és levegőhőmérsékletet!
Köszi! :)
|
| #142648 odegnal 2010-07-05 |
Szia !
Több hajó is indul oda naponta , mi a Hook Kapitány nevű hajóval mentünk .
A kirándulásunk ára 25€ felnött és 12,5€ gyermek .
Aki a nem szervezett kiránduláson vett részt , az semmi információt sem kapott . A mi idegenvezetőnk kb. 30percet beszélt a szigetek történelméről , jelenéről .
Sajnos a kék barlangoknál a borús idő miatt nem tudtunk fürdeni .
Paxos sziget fővárosa is érdekes , csodálatos a kikötője .
Üdv : Tibi
|
Szia !
Több hajó is indul oda naponta , mi a Hook Kapitány nevű hajóval mentünk .
A kirándulásunk ára 25€ felnött és 12,5€ gyermek .
Aki a nem szervezett kiránduláson vett részt , az semmi információt sem kapott . A mi idegenvezetőnk kb. 30percet beszélt a szigetek történelméről , jelenéről .
Sajnos a kék barlangoknál a borús idő miatt nem tudtunk fürdeni .
Paxos sziget fővárosa is érdekes , csodálatos a kikötője .
|
| #142646 Theia 2010-07-05 |
Adri!
El is várjuk majd a részletes jelentést! :D
Mi majd Korfura megyünk át fakultatívra, felmegyünk kisvonattal Ali pasa várához (8euró), meg szeretnék az Acheronhoz egy hajókirándulásra is elmenni (10 euró).
Ez a kikötőből indul,'magánúton' kerül ennyibe,az utazási iroda kb. 3-szoros áron kínálja.... Nem egészen ezt a programot,de akkor is....
A többi meg majd kiderül.... Talán befigyel majd egy Jón-tengeri hajóút is,ha 'occsóér' lesz.... :D Jó lenne nagyon....
Igen,én is azt a tanácsot kaptam itt,hogy érdemes a kikötőben érdeklődni a hajós utak iránt,mert sokkal olcsóbb,mint ha 'szervezettre' mentek,és tuti, hogy hangulatosabb is......
Betti
|
Adri!
El is várjuk majd a részletes jelentést! :D
Mi majd Korfura megyünk át fakultatívra, felmegyünk kisvonattal Ali pasa várához (8euró), meg szeretnék az Acheronhoz egy hajókirándulásra is elmenni (10 euró).
Ez a kikötőből indul,'magánúton' kerül ennyibe,az utazási iroda kb. 3-szoros áron kínálja.... Nem egészen ezt a programot,de akkor is....
A többi meg majd kiderül.... Talán befigyel majd egy Jón-tengeri hajóút is,ha 'occsóér' lesz.... :D Jó lenne nagyon....
Igen,én is azt a tanácsot kaptam itt,hogy érdemes a kikötőben érdeklődni a hajós utak iránt,mert sokkal olcsóbb,mint ha 'szervezettre' mentek,és tuti, hogy hangulatosabb is......
Betti
|
| #142645 odegnal 2010-07-05 |
Sziasztok !
:D Most érkeztünk vissza Pargáról . Fantasztikus volt .
A Garden apartmant mindenkinek tudom ajánlani . Jól felszerelt , tiszta , tágas .
:D Ha mentek akkor a Zagoria nevű kirándulást ki ne hagyjátok , szuper . Meg lehet nézni a Valtos kanyont is , amit a Guiness rekordok könyvében is szerepel . A kirándulás ára 42€ , gyerekeknek pedig 21€ .
Ha bármilyen kérdésetek van , akkor nyugodtan írjatok .
|
Sziasztok !
:D Most érkeztünk vissza Pargáról . Fantasztikus volt .
A Garden apartmant mindenkinek tudom ajánlani . Jól felszerelt , tiszta , tágas .
:D Ha mentek akkor a Zagoria nevű kirándulást ki ne hagyjátok , szuper . Meg lehet nézni a Valtos kanyont is , amit a Guiness rekordok könyvében is szerepel . A kirándulás ára 42€ , gyerekeknek pedig 21€ .
Ha bármilyen kérdésetek van , akkor nyugodtan írjatok .
|
| #142643 adrikanemeth 2010-07-05 |
Theia!
Rettentően várjuk a pargai nyaralást! Ha hazaérkezünk majd beszámolok a kinti helyzetről, apartmanról, árakról, strandról, kirándulásokról! Szerencsénkre már volt, aki írt árakat, de igazából minden ott derül majd ki.
Mi is szívesen mennénk szeptemberben, de mivel pedagógus vagyok, így marad a nyár közepe. Ami egyfelől jó, hisz ott tudjuk ünnepelni a házassági évfordulónkat, másfelől pedig fele áron tudnánk menni szeptemberben...
A fakultatív kirándulások közül mi Paxos-Antipaxos-ra mennénk, de ha más, és olcsóbb is lesz, lehet, hogy arra is befizetünk. Többen írták, hogy érdemes a kikötőben egyezkedni a kirándulásokról, no majd meglátjuk, ki mennyiért ígéri a hajókirándulásokat.
|
Theia!
Rettentően várjuk a pargai nyaralást! Ha hazaérkezünk majd beszámolok a kinti helyzetről, apartmanról, árakról, strandról, kirándulásokról! Szerencsénkre már volt, aki írt árakat, de igazából minden ott derül majd ki.
Mi is szívesen mennénk szeptemberben, de mivel pedagógus vagyok, így marad a nyár közepe. Ami egyfelől jó, hisz ott tudjuk ünnepelni a házassági évfordulónkat, másfelől pedig fele áron tudnánk menni szeptemberben...
A fakultatív kirándulások közül mi Paxos-Antipaxos-ra mennénk, de ha más, és olcsóbb is lesz, lehet, hogy arra is befizetünk. Többen írták, hogy érdemes a kikötőben egyezkedni a kirándulásokról, no majd meglátjuk, ki mennyiért ígéri a hajókirándulásokat.
|
| #142640 Theia 2010-07-05 |
Na,erre csak azt tudom mondani : FÉÉÉRFIAK.......... :lol: :shock: :lol:
|
Na,erre csak azt tudom mondani : FÉÉÉRFIAK.......... :lol: :shock: :lol:
|
| #142635 Breki1 2010-07-05 |
Ezért mondtam, hogy előszőr ülve rakd bele a fejed és ha már megszoktad
és látod milyen csodálatos az amitől félsz akkor lépj tovább.
Minden csaj problémás :wink:
és minden pasi is :lol:
|
Ezért mondtam, hogy előszőr ülve rakd bele a fejed és ha már megszoktad
és látod milyen csodálatos az amitől félsz akkor lépj tovább.
Minden csaj problémás :wink:
és minden pasi is :lol:
|
| #142634 Theia 2010-07-05 |
Adri!
Irigyellek,hogy Nektek már csak 3 hét,és láthatjátok Pargát,nekünk még jóval odébb van.
De akkor már elviselhetőbb lesz a meleg és nem lesz annyi ember-nekem ezek voltak a fontos szempontok,ezért döntöttünk szeptember mellett.
Csatlakozom Brekihez és KÉÉÉPEKET szeretnénk majd látni,ha hazajöttök. :D
|
Adri!
Irigyellek,hogy Nektek már csak 3 hét,és láthatjátok Pargát,nekünk még jóval odébb van.
De akkor már elviselhetőbb lesz a meleg és nem lesz annyi ember-nekem ezek voltak a fontos szempontok,ezért döntöttünk szeptember mellett.
Csatlakozom Brekihez és KÉÉÉPEKET szeretnénk majd látni,ha hazajöttök. :D
|
| #142633 Theia 2010-07-05 |
Breki,sajnos nekem a lebegéssel van a bajom,ez az amit nem tudok megtenni,mert érzem azt a hogyismondjam -'bizonytalanságérzetet',és bepánikolok ...
Még akkor is,ha félméteres a víz,nem merem....
Ez van,én ilyen problémás csaj vagyok..... :wink:
|
Breki,sajnos nekem a lebegéssel van a bajom,ez az amit nem tudok megtenni,mert érzem azt a hogyismondjam -'bizonytalanságérzetet',és bepánikolok ...
Még akkor is,ha félméteres a víz,nem merem....
Ez van,én ilyen problémás csaj vagyok..... :wink:
|
| #142629 Breki1 2010-07-05 |
Helyes
Várjuk a képeket :P
|
Helyes
Várjuk a képeket :P
|
|