Üdv itthon, várjuk a képeket !
A Jón szigeteki túrán
Papanicolis Cave (MEGANISI)-t és Madouri-t nem néztétek meg?
Kefalónia gondolom Fiscardo
a 40 eurót én kicsit drágállom én 35 körülire emlékszem de azt is drágállottuk.
Azon csodálkozom, hogy Paxos - Antipaxos nem tetszett, Gaios szerintem nagyon hangulatos.
Melyik hajóval mentetek?
Ki idén az Aelous idegenvezetője?
Üdv itthon, várjuk a képeket !
A Jón szigeteki túrán
Papanicolis Cave (MEGANISI)-t és Madouri-t nem néztétek meg?
Kefalónia gondolom Fiscardo
a 40 eurót én kicsit drágállom én 35 körülire emlékszem de azt is drágállottuk.
Azon csodálkozom, hogy Paxos - Antipaxos nem tetszett, Gaios szerintem nagyon hangulatos.
Melyik hajóval mentetek?
Ki idén az Aelous idegenvezetője?
#142517Theia 2010-07-04
Üdv Cirmice! :)
Én is köszi a beszámolót! Rádzúdítom a kérdéseimet.
Engem az Acheronos hajókázás érdekelne.
Mennyivel előtte vettétek meg a jegyet?
A kikötőben vagy a hajón lehet megvenni?
Mi volt a hajó neve,amivel mentetek?
Mennyi ideig tart ez a program?
Utána kitesznek a Lichnoson,és vége?
Valamint a kaja-italárak és a bolti árak is érdekelnének.
Köszi:Betti
Üdv Cirmice! :)
Én is köszi a beszámolót! Rádzúdítom a kérdéseimet.
Engem az Acheronos hajókázás érdekelne.
Mennyivel előtte vettétek meg a jegyet?
A kikötőben vagy a hajón lehet megvenni?
Mi volt a hajó neve,amivel mentetek?
Mennyi ideig tart ez a program?
Utána kitesznek a Lichnoson,és vége?
Valamint a kaja-italárak és a bolti árak is érdekelnének.
Köszi:Betti
#142514tixy83 2010-07-04
Szia Cirmice!
Köszi a beszámolót! :)
Emlékszel annak a hajónak a nevére amelyikkel Paxos-Antipaxosra mentetek? Csak h tudjam melyikkel nem szabad menni. :)
Szia Cirmice!
Köszi a beszámolót! :)
Emlékszel annak a hajónak a nevére amelyikkel Paxos-Antipaxosra mentetek? Csak h tudjam melyikkel nem szabad menni. :)
#142509cirmice 2010-07-04
Sziasztok!
Tegnap jöttünk meg Pargáról. :)
Minden nagyon szép, az idő is remek volt.
Oda és visszafelé is kísért minket az eső, de Pargát teljesen kikerülte.
A tenger kellemes, melegnek nem mondanám, de kis úszkálás nagyon jól esik a tűző napon. :)
Voltunk 3 hajótúrán.
Paxos - Antipaxosos nem nyerte el a tetszésem. Egy helyen megálltunk fürdőzni, sajnos elég kevés időre. A kék barlangokat csak megnéztük, nem lehetett kiugrálni a vízbe. Aztán kikötöttünk és körül lehetett nézni a szigeten.
Aeolussal 30 euroért lehetett menni az Acheron folyóhoz, mi a kikötőnél vettünk jegyet 10 euroért. A kapitány többször átadta a kormányt az utasoknak, én is vezethettem a kishajót, nagy élmény volt. :) Jó sokáig hajóztunk a folyón, visszafelé kikötöttünk egy kis faluba, és utána mentünk a Lichnos strandra. Hazafelé 2 óránként jött hajó, az utolsó 6kor indult.
A legjobb az Ión szigeteki hajózás volt. Nidri Starral mentünk, indulás után nem sokkal 3 delfin úszott a hajó mellett. :)
Kikötöttünk Kefalonián, majd Ithakán. Ithakán fantasztikusak a halételek!
Tintahalat és apró halakat ettünk, nagyon nagyon finom volt. Ott javasolják az ebédelést, mert jóval olcsóbb mint más megállóknál.
Porto Katsikin is strandoltunk, gyönyörű, de nagyon hideg a víz.
Megálltunk még a Scorpion szigeteknél, ott is lehetett a hajóról a vízbe ugrálni, mint Porto Katsikin.
Aeolussal 40 euro volt, mindenképp megérte.
Pargán a kikötő gyönyörű, nagyon hangulatos. Lényeges árkülönbségek vannak az éttermek/bárok között, érdemes szétnézni, mielőtt választ az ember.
Aki megteheti, mindenképp menjen el Pargára. :)
Sziasztok!
Tegnap jöttünk meg Pargáról. :)
Minden nagyon szép, az idő is remek volt.
Oda és visszafelé is kísért minket az eső, de Pargát teljesen kikerülte.
A tenger kellemes, melegnek nem mondanám, de kis úszkálás nagyon jól esik a tűző napon. :)
Voltunk 3 hajótúrán.
Paxos - Antipaxosos nem nyerte el a tetszésem. Egy helyen megálltunk fürdőzni, sajnos elég kevés időre. A kék barlangokat csak megnéztük, nem lehetett kiugrálni a vízbe. Aztán kikötöttünk és körül lehetett nézni a szigeten.
Aeolussal 30 euroért lehetett menni az Acheron folyóhoz, mi a kikötőnél vettünk jegyet 10 euroért. A kapitány többször átadta a kormányt az utasoknak, én is vezethettem a kishajót, nagy élmény volt. :) Jó sokáig hajóztunk a folyón, visszafelé kikötöttünk egy kis faluba, és utána mentünk a Lichnos strandra. Hazafelé 2 óránként jött hajó, az utolsó 6kor indult.
A legjobb az Ión szigeteki hajózás volt. Nidri Starral mentünk, indulás után nem sokkal 3 delfin úszott a hajó mellett. :)
Kikötöttünk Kefalonián, majd Ithakán. Ithakán fantasztikusak a halételek!
Tintahalat és apró halakat ettünk, nagyon nagyon finom volt. Ott javasolják az ebédelést, mert jóval olcsóbb mint más megállóknál.
Porto Katsikin is strandoltunk, gyönyörű, de nagyon hideg a víz.
Megálltunk még a Scorpion szigeteknél, ott is lehetett a hajóról a vízbe ugrálni, mint Porto Katsikin.
Aeolussal 40 euro volt, mindenképp megérte.
Pargán a kikötő gyönyörű, nagyon hangulatos. Lényeges árkülönbségek vannak az éttermek/bárok között, érdemes szétnézni, mielőtt választ az ember.
Aki megteheti, mindenképp menjen el Pargára. :)
#142445Breki1 2010-07-04
Igen ahogy lejövünk a lépcsőn vagy a Sakistól a rövidebb úton.
Erről, hogy melyik része homokosabb írtam korábban egy hosszabb leírást elég sok képel.
Az eleje apró kavicsos ami jobb sztem. mint a homok előtte én se hittem volna, hogy ezt mondom, de tényleg így van, olyan kényelmes rajta feküdni és nem megy bele mindenhova a homok.
A homokosabb rész inkább a kikötő felé van, arra inkább csak sétáltunk a közepén meg kicsit talán nagyobb kavicsos.
De igazából nem lehet pontosan elválasztani, deha igazi homokos tengerpartot keresel akkor az Ammoudia.
Igen ahogy lejövünk a lépcsőn vagy a Sakistól a rövidebb úton.
Erről, hogy melyik része homokosabb írtam korábban egy hosszabb leírást elég sok képel.
Az eleje apró kavicsos ami jobb sztem. mint a homok előtte én se hittem volna, hogy ezt mondom, de tényleg így van, olyan kényelmes rajta feküdni és nem megy bele mindenhova a homok.
A homokosabb rész inkább a kikötő felé van, arra inkább csak sétáltunk a közepén meg kicsit talán nagyobb kavicsos.
De igazából nem lehet pontosan elválasztani, deha igazi homokos tengerpartot keresel akkor az Ammoudia.
#142444Theia 2010-07-04
Hú,ez a fotó nagyon jó !
Hú,ez a fotó nagyon jó !
#142442Breki1 2010-07-04
Ez a szeles esős nap az lehetett mikor mi átmentünk Paxos Antipaxosra
És ilyen hirtelen váltott Pargán felhős idő volt, Gaios-on pedig szép napos időnk lett,
de visszaérve Pargara már ott tis szép idő volt így még aznap is fürödtünk.
Még egy felhősen indulóra emléxem mikor a Jón szigeteki kirándulásra mentünk,
de ottis mire Porto Katsiki-re értünk már nagyon jó idő volt alig vártuk hogy vízbe ugorhassunk a hajóról.
Ez a szeles esős nap az lehetett mikor mi átmentünk Paxos Antipaxosra
És ilyen hirtelen váltott Pargán felhős idő volt, Gaios-on pedig szép napos időnk lett,
de visszaérve Pargara már ott tis szép idő volt így még aznap is fürödtünk.
Még egy felhősen indulóra emléxem mikor a Jón szigeteki kirándulásra mentünk,
de ottis mire Porto Katsiki-re értünk már nagyon jó idő volt alig vártuk hogy vízbe ugorhassunk a hajóról.
#142441Szabóné Manyi 2010-07-04
Theia!
Igen,ez volt.Rémlett valakinek már irtam erről.
Theia!
Igen,ez volt.Rémlett valakinek már irtam erről.
#142439Theia 2010-07-04
Breki!
Az jó,ha olyan az idő,mint most itthon!!! :D
Abban reménykedem,hogy hosszú,meleg nyárutó és ősz elé nézünk.
A Valtos elejének a város felé eső szélét érted?
Amúgy melyik része a homokosabb?
Breki!
Az jó,ha olyan az idő,mint most itthon!!! :D
Abban reménykedem,hogy hosszú,meleg nyárutó és ősz elé nézünk.
A Valtos elejének a város felé eső szélét érted?
Amúgy melyik része a homokosabb?
#142437Theia 2010-07-04
˝todo98!
Mi szept.13-25 között voltunk.Nagyon jó meleg volt a viz.Egy napot nem fürödtünk,mert borus,szeles,esős nap volt. 17,19,21 ezeken a napokon vagy de,vagy du.volt eső,de ez csak futó,és aztán lehetett menni a strandra.Előszezonba sose megyünk,pont a fürdés miatt.˝ - Szabóné Manyi
Köszi Manyi!
Megtaláltam,erre gondoltál,ugye?
Ez biztatóan hangzik.... 8)
˝todo98!
Mi szept.13-25 között voltunk.Nagyon jó meleg volt a viz.Egy napot nem fürödtünk,mert borus,szeles,esős nap volt. 17,19,21 ezeken a napokon vagy de,vagy du.volt eső,de ez csak futó,és aztán lehetett menni a strandra.Előszezonba sose megyünk,pont a fürdés miatt.˝ - Szabóné Manyi
Köszi Manyi!
Megtaláltam,erre gondoltál,ugye?
Ez biztatóan hangzik.... 8)