theia!
Ha visszamégy a 263-264 oldal környékére,irtam a Christina házról,tavaly voltunk ott...ha beütöd a keresőbe a ház nevét,feljön egy olyan hozzászólásom,amiben képek is vannak a szobáról,erkélyről...mi 3 ágyasban voltunk,az emeleten...kérdezz,ha valami érdekel!
theia!
Ha visszamégy a 263-264 oldal környékére,irtam a Christina házról,tavaly voltunk ott...ha beütöd a keresőbe a ház nevét,feljön egy olyan hozzászólásom,amiben képek is vannak a szobáról,erkélyről...mi 3 ágyasban voltunk,az emeleten...kérdezz,ha valami érdekel!
#136363Cofffos 2010-05-31
Köszi feripapa!
Ez lett volna a következő kérésem, kérdésem. Szeptember elején megyünk, és arra szeretném kérni a az addig ott nyaraló fórumtársakat, hogy jártukba-keltükbe figyeljék meg, hogy van-e helyben szerzhető szállás, az hol, és kb. milyen minőségben található.
Köszönöm
Köszi feripapa!
Ez lett volna a következő kérésem, kérdésem. Szeptember elején megyünk, és arra szeretném kérni a az addig ott nyaraló fórumtársakat, hogy jártukba-keltükbe figyeljék meg, hogy van-e helyben szerzhető szállás, az hol, és kb. milyen minőségben található.
Köszönöm
#136330feripapa 2010-05-30
Szebb napot mindenkinek!
Kicsit visszaolvastam a beírásokban.
Fotózás:
ajánlom az alábbi oldalt, honnan milyen képeket lehet készíteni, stb... -
Korfu:
mi autóval voltunk, de busszal is el lehet jutni a kikötőig (Igoumenitsa), ahonnan Korfura indulnak a hajók.
Sissi kastély menetrendszerinti busszal elérhető.
Szállás:
Tavaly mi június vége, júli elején voltunk és voltak szabad szállások (sokat láttunk, állítólag egyre kevesebb a túrista arrafelé). Sok, még épülőt is láttunk, amik az idénre biztosan elkészültek.
Szerintem, aki kint keres, biztosan talál.
Szebb napot mindenkinek!
Kicsit visszaolvastam a beírásokban.
Fotózás:
ajánlom az alábbi oldalt, honnan milyen képeket lehet készíteni, stb... -
Korfu:
mi autóval voltunk, de busszal is el lehet jutni a kikötőig (Igoumenitsa), ahonnan Korfura indulnak a hajók.
Sissi kastély menetrendszerinti busszal elérhető.
Szállás:
Tavaly mi június vége, júli elején voltunk és voltak szabad szállások (sokat láttunk, állítólag egyre kevesebb a túrista arrafelé). Sok, még épülőt is láttunk, amik az idénre biztosan elkészültek.
Szerintem, aki kint keres, biztosan talál.
#136178Cofffos 2010-05-30
Szeretném tudni, hogy az ismert apartmanok közül melyik tengerre nézős, és hol van lehetőség emeleti szobát kapni?
Szeretném tudni, hogy az ismert apartmanok közül melyik tengerre nézős, és hol van lehetőség emeleti szobát kapni?
#136177Cofffos 2010-05-30
˝Cofffos
Mi tavaly voltunk Parga-n.
Egy családi apartmanban - Anna's haus-ban.
Nagyon kellemes 2 apartman van a házban (2 szobásak), a háziak alul laktak. Minden reggel a kertből frissen szedett citrommal készült a teánk.
Eljövetelkor kaptunk a háziak által készített oliva olajat és egy görög édesség specialitást (utolsó üveget adták nekünk).
Mi magunk szerveztük az utat, a neten kerestem szállást.˝ - feripapa
Tényleg...most, hogy mondod, emlékszem rá. :-)
Jaj annyira rá vagyok már kattanva az idei hírekre, hogy már szeretném azt látni mindenhol.
˝Cofffos
Nagyon kellemes 2 apartman van a házban (2 szobásak), a háziak alul laktak. Minden reggel a kertből frissen szedett citrommal készült a teánk.
Eljövetelkor kaptunk a háziak által készített oliva olajat és egy görög édesség specialitást (utolsó üveget adták nekünk).
Mi magunk szerveztük az utat, a neten kerestem szállást.˝ - feripapa
Tényleg...most, hogy mondod, emlékszem rá. :-)
Jaj annyira rá vagyok már kattanva az idei hírekre, hogy már szeretném azt látni mindenhol.
#136164Szabóné Manyi 2010-05-29
odegnal!
2006-ban voltunk Pargán akkori fakultativ árak
Mitosz és folyó:3o euro
Paxos-Anti Paxos:2o
Jón szigetek:4o
Korfu:36
Albánia:75
Saját szervezés,kisvonattal Antousa/Ali pasa vára/ 8 euro oda vissza.
Preveza:22 euro/retur/Buszjegy.
Magán vélemény:Korfu és a Jón szigeteki kirándulás szép,d e mindkettő olyan,hogy oda el kell menni külön.Sajnos nekünk a mitoszos kirándulás nem jött össze,nem volt annyi jelentkező,a Paxis hajó kirándulás pedig az időjárás miatt.
odegnal!
2006-ban voltunk Pargán akkori fakultativ árak
Mitosz és folyó:3o euro
Paxos-Anti Paxos:2o
Jón szigetek:4o
Korfu:36
Albánia:75
Saját szervezés,kisvonattal Antousa/Ali pasa vára/ 8 euro oda vissza.
Preveza:22 euro/retur/Buszjegy.
Magán vélemény:Korfu és a Jón szigeteki kirándulás szép,d e mindkettő olyan,hogy oda el kell menni külön.Sajnos nekünk a mitoszos kirándulás nem jött össze,nem volt annyi jelentkező,a Paxis hajó kirándulás pedig az időjárás miatt.
#136127feripapa 2010-05-29
Cofffos
Mi magunk szerveztük az utat, a neten kerestem szállást.
Cofffos
Mi magunk szerveztük az utat, a neten kerestem szállást.
#136068Theia 2010-05-28
Ligi!
Sajnos nem elég helyen jártam még Görögországban.... Sarti,Sithonia,Cassandra félsziget,Thessaloniki,Platamonas,Tempi-völgy környéke,a Meteórák,és az ezek környékén levő településeken jártam eddig.
Beleszerettem Pargába,idén ő lesz a kiszemelt. :-)
Szeretnék még eljutni Krétára,Santorinire,Rodoszra,Korfura,és természetesen Athénba.meg is van az életem hátralévő nyaralásainak színhelye,már csak lóvé kell,és Adio! :-D
Ligi!
Sajnos nem elég helyen jártam még Görögországban.... Sarti,Sithonia,Cassandra félsziget,Thessaloniki,Platamonas,Tempi-völgy környéke,a Meteórák,és az ezek környékén levő településeken jártam eddig.
Beleszerettem Pargába,idén ő lesz a kiszemelt. :-)
Szeretnék még eljutni Krétára,Santorinire,Rodoszra,Korfura,és természetesen Athénba.meg is van az életem hátralévő nyaralásainak színhelye,már csak lóvé kell,és Adio! :-D
#136066Kepkypa 2010-05-28
Bp-röl egy kicsit több mint 1300km Parga :D
Bp-röl egy kicsit több mint 1300km Parga :D
#136065ligi23 2010-05-28
Theia!
Sok helyen jártál már Görögországban?
Akkor oda is kell egy hetet beiktatni :) Nagyon kíváncsi vagyok Athénra is.
Theia!
Sok helyen jártál már Görögországban?
Akkor oda is kell egy hetet beiktatni :) Nagyon kíváncsi vagyok Athénra is.