KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Parga

#97834 Szunyi 2009-05-05
Mit kell tennem akkor, ha a képfeltöltésnél elértem a max 240-es darabszámot és eltünk az a kis ikonocska amivel az egészet elfogadtathatnám??? :-(
Mit kell tennem akkor, ha a képfeltöltésnél elértem a max 240-es darabszámot és eltünk az a kis ikonocska amivel az egészet elfogadtathatnám??? :-(
#97821 lililuca 2009-05-05
idén sajnos nem Pargaba megyünk..de remélem még vissza térünk valamikor:-))
idén sajnos nem Pargaba megyünk..de remélem még vissza térünk valamikor:-))
#97820 Meritre 2009-05-05
Igen igy már emlékszem!!! :D
Igen igy már emlékszem!!! :D
#97819 lililuca 2009-05-05
oks:-)szia
oks:-)szia
#97818 Meritre 2009-05-05
Én is inkább őlet választottam mert ugye mégsem szlovák cég... Magyart azért jobban ismerem... Bocs de mennem kell mert a kicsi már vár.MAMAAAA!!!!!!!!!
Én is inkább őlet választottam mert ugye mégsem szlovák cég... Magyart azért jobban ismerem... Bocs de mennem kell mert a kicsi már vár.MAMAAAA!!!!!!!!!
#97817 lililuca 2009-05-05
nem tudom mennyire emlékszel rám...júniusban pont Szentiván-éj volt nagy tüzes buli meg minden és ott beszélgettünk a parton...még van is egy fotóm rólam meg Gabrielről:-))
nem tudom mennyire emlékszel rám...júniusban pont Szentiván-éj volt nagy tüzes buli meg minden és ott beszélgettünk a parton...még van is egy fotóm rólam meg Gabrielről:-))
#97816 lililuca 2009-05-05
igaz nem az aeolusnál de lehet, hogy ez jobb is mert én a Walter travelről sok jót hallottam:-))
igaz nem az aeolusnál de lehet, hogy ez jobb is mert én a Walter travelről sok jót hallottam:-))
#97815 Meritre 2009-05-05
Csak olyat válasz aki árva vagy abszolút nem él együtt a szüleivel.. Anyós após fronton egyikl külföldi barátnőmnek sincs szerencséje.... :?
Csak olyat válasz aki árva vagy abszolút nem él együtt a szüleivel.. Anyós após fronton egyikl külföldi barátnőmnek sincs szerencséje.... :?
#97814 lililuca 2009-05-05
akkor sikerült megcsípni az állást:-))
akkor sikerült megcsípni az állást:-))
#97812 Meritre 2009-05-05
Természetesen megkereshettek bármikor! Időjárás: párom karja és arca tiszta fekete már a naptol és az egész napos horgászástól.. Kicsit fúj a szél és néha esik az eső..Elég ennyi?
Természetesen megkereshettek bármikor! Időjárás: párom karja és arca tiszta fekete már a naptol és az egész napos horgászástól.. Kicsit fúj a szél és néha esik az eső..Elég ennyi?

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!