KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Parga

#62846 timba 2008-05-23
:) Lelkiekben ott vagyunk,biztos sétálnak a parton és csak nézik Parga gyönyörü fényeit, :roll: :roll: ,a kivilágitott várat, szigetet,na és azok az illatok,de jó volt ott lenni :) .Mondom nektek nem jó helyre születtünk, aki ott él egész évben nyaral. :oops: :lol:
:) Lelkiekben ott vagyunk,biztos sétálnak a parton és csak nézik Parga gyönyörü fényeit, :roll: :roll: ,a kivilágitott várat, szigetet,na és azok az illatok,de jó volt ott lenni :) .Mondom nektek nem jó helyre születtünk, aki ott él egész évben nyaral. :oops: :lol:
#62748 busaianiko 2008-05-23
Bár én csuklanék Pargán!!!! :lol: :lol: :lol:
Bár én csuklanék Pargán!!!! :lol: :lol: :lol:
#62737 Vio 2008-05-23
Biztos ott vannak már és rendesen csuklanak, mert ma már párszór eszembe jutottak :lol:
Biztos ott vannak már és rendesen csuklanak, mert ma már párszór eszembe jutottak :lol:
#62735 Eszter79 2008-05-23
Hát igen, nekünk egyenlõre az irigykedés marad, és a képnézegetés meg a sóvárgás... :cry: :(
Hát igen, nekünk egyenlõre az irigykedés marad, és a képnézegetés meg a sóvárgás... :cry: :(
#62580 busaianiko 2008-05-22
Eszter! Az biztos, hogy nagyon jó nekik! Nagyon-nagyon irigy vagyok most!!! :(
Eszter! Az biztos, hogy nagyon jó nekik! Nagyon-nagyon irigy vagyok most!!! :(
#62346 Eszter79 2008-05-22
Lehet hogy az elsõ fecskék már megérkeztek Pargára. Gondoltam tegnap este Zeusz lányára, lehet hogy már a határon vannak, ma meg már görög földön. De jó nekik....
Lehet hogy az elsõ fecskék már megérkeztek Pargára. Gondoltam tegnap este Zeusz lányára, lehet hogy már a határon vannak, ma meg már görög földön. De jó nekik....
#62345 Eszter79 2008-05-22
Hurrá Csincsi, indul a visszaszámlálás. De jó lesz, ha már a 10-tõl számolunk vissza!!!!
Hurrá Csincsi, indul a visszaszámlálás. De jó lesz, ha már a 10-tõl számolunk vissza!!!!
#62330 sziszó 2008-05-22
Jó utat kívánok a ma utazóknak!
Jó utat kívánok a ma utazóknak!
#62312 csincsi44 2008-05-21
Belül a 100-on!!! :lol: :wink: :D
Belül a 100-on!!! :lol: :wink: :D
#62179 nrenata 2008-05-21
Sziasztok, üdvözlök mindekit, nagyon-nagyon köszönom mindannyiótok jókívánságait, ezután Parga biztosan csak lenyügözö lehet. Holnap reggel indulunk az áhitott cél felé, már telejesen utilázban vagyok :) :) , sziasztok
Sziasztok, üdvözlök mindekit, nagyon-nagyon köszönom mindannyiótok jókívánságait, ezután Parga biztosan csak lenyügözö lehet. Holnap reggel indulunk az áhitott cél felé, már telejesen utilázban vagyok :) :) , sziasztok

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..