KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Parga

#56045 Eszter79 2008-04-02
Anikó, nekem azért is tetszett meg nagyon Sivóta, mert ahogy írtad az odavezetõ út teli volt szép öblökkel. Nagyon szeretem a csendes, magányos öblöket, ahol nincs senki. Annak olyan varázsa van. És ha robogóval megyünk, ott állunk meg és addig amíg csak akarunk.
Anikó, nekem azért is tetszett meg nagyon Sivóta, mert ahogy írtad az odavezetõ út teli volt szép öblökkel. Nagyon szeretem a csendes, magányos öblöket, ahol nincs senki. Annak olyan varázsa van. És ha robogóval megyünk, ott állunk meg és addig amíg csak akarunk.
#56043 busaianiko 2008-04-02
Csincsi, Eszter! Sivótát nézzétek meg, gyönyörû kis falucska! Szerintem robogóval el lehet jutni, bár nincs annyira közel, de túl messze sem. Vízibusz szerintem oda nem megy már Pargáról, de ne hagyjátok ki! Mi voltunk ott, és csodaszép napot töltöttünk. Nagy nyugalom van, persze vannak tavernák, pár üzlet, és csodás kis öböl. ahol fürödni lehet, de alapjában véve nagy nyugalom van. :) Remélem azért tetszeni fog nektek!?
Csincsi, Eszter! Sivótát nézzétek meg, gyönyörû kis falucska! Szerintem robogóval el lehet jutni, bár nincs annyira közel, de túl messze sem. Vízibusz szerintem oda nem megy már Pargáról, de ne hagyjátok ki! Mi voltunk ott, és csodaszép napot töltöttünk. Nagy nyugalom van, persze vannak tavernák, pár üzlet, és csodás kis öböl. ahol fürödni lehet, de alapjában véve nagy nyugalom van. :) Remélem azért tetszeni fog nektek!?
#56022 Vio 2008-04-02
Én soha nem adom fel, Görögországért mindent! :lol:
Én soha nem adom fel, Görögországért mindent! :lol:
#55962 h.apci 2008-04-01
˝˝ Miért? A Lefkadaból nem lesz semmi? :shock: :? :cry:˝ - Vio

˝ - Vio

ha lesz is csak last minute :? Ne add fel; az még jobb is lehet... :wink: :P
˝˝ Miért? A Lefkadaból nem lesz semmi? :shock: :? :cry:˝ - Vio

˝ - Vio

ha lesz is csak last minute :? Ne add fel; az még jobb is lehet... :wink: :P
#55961 Vio 2008-04-01
˝ Miért? A Lefkadaból nem lesz semmi? :shock: :? :cry:˝ - h.apci

ha lesz is csak last minute :?
˝ Miért? A Lefkadaból nem lesz semmi? :shock: :? :cry:˝ - h.apci

ha lesz is csak last minute :?
#55956 csincsi44 2008-04-01
Sivota engem is érdekel, odáig elvisznek még a vizitaxik? Vagy az már messze van?
Sivota engem is érdekel, odáig elvisznek még a vizitaxik? Vagy az már messze van?
#55955 csincsi44 2008-04-01
Rendben! :D :wink: Nekem egyszer egy nagyon kedves kolléganõm azt mondta, hogy ne siettesd az idõt, így is olyan hamar elrepül az élet! Rám ez akkor olyan nagy hatással volt, hogy azóta a rosszabb napokban is próbálok valami jót meglátni. :D Mindenesetre Pagát várom nagyon én is!
Rendben! :D :wink: Nekem egyszer egy nagyon kedves kolléganõm azt mondta, hogy ne siettesd az idõt, így is olyan hamar elrepül az élet! Rám ez akkor olyan nagy hatással volt, hogy azóta a rosszabb napokban is próbálok valami jót meglátni. :D Mindenesetre Pagát várom nagyon én is!
#55941 margit008 2008-04-01
Szia Csincsi44! Akkor találkozunk a busznál,csak az a baj hogy még nagyon soká!
Szia Csincsi44! Akkor találkozunk a busznál,csak az a baj hogy még nagyon soká!
#55940 margit008 2008-04-01
Szia Timba! Köszönöm az információkat. Biztos nagyon jól fogjuk érezni magunkat. Én is olvasom a fórumot és itt tetszett meg Parga. Úgy döntöttünk, hogy nem elég nézni a csodálatos fotóitokat, ezt látni kell!!!!!
Szia Timba! Köszönöm az információkat. Biztos nagyon jól fogjuk érezni magunkat. Én is olvasom a fórumot és itt tetszett meg Parga. Úgy döntöttünk, hogy nem elég nézni a csodálatos fotóitokat, ezt látni kell!!!!!
#55930 h.apci 2008-04-01
˝Szia Szerintem az idei nyaralásom csak akkor lesz biztos ha visszafele jövök :(˝ - Vio

Miért? A Lefkadaból nem lesz semmi? :shock: :? :cry:
˝Szia Szerintem az idei nyaralásom csak akkor lesz biztos ha visszafele jövök :(˝ - Vio

Miért? A Lefkadaból nem lesz semmi? :shock: :? :cry:

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat