KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

#44519 h.apci 2007-09-11
˝Igen, jól értetted. Én is jól értem, hogy a stúdió nem tengerre nézõ? Hm.˝ - sziro

Én errõl beszélek:
˝Igen, jól értetted. Én is jól értem, hogy a stúdió nem tengerre nézõ? Hm.˝ - sziro

Én errõl beszélek:
#44517 sziro 2007-09-11
Igen, jól értetted. Én is jól értem, hogy a stúdió nem tengerre nézõ? Hm.
Igen, jól értetted. Én is jól értem, hogy a stúdió nem tengerre nézõ? Hm.
#44513 h.apci 2007-09-11
Mármint ez: :oops: :lol:
Mármint ez: :oops: :lol:
#44512 h.apci 2007-09-11
˝Nem olcsó, de tökéletes választás!˝ - sziro

Ez annyival 'jobb', hogy ha jól értem, BB, bagyis reggelivel, és van parkolója. Igaz, itt csak a középsõ teraszos két szoba tetszik... :wink:
˝Nem olcsó, de tökéletes választás!˝ - sziro

Ez annyival 'jobb', hogy ha jól értem, BB, bagyis reggelivel, és van parkolója. Igaz, itt csak a középsõ teraszos két szoba tetszik... :wink:
#44508 sziro 2007-09-11
Nem olcsó, de tökéletes választás!
Nem olcsó, de tökéletes választás!
#44504 h.apci 2007-09-11
˝˝ Az összes apartmant megnézted, remélem! :wink:˝ - sziro

˝ - sziro

Igen. Szívem szerint már most lefoglalnám a szállást. :lol: Az árra rákérdeztél már vagy csak 'áskálódsz'? :D Természetesen; csak másutt: :wink:
˝˝ Az összes apartmant megnézted, remélem! :wink:˝ - sziro

˝ - sziro

Igen. Szívem szerint már most lefoglalnám a szállást. :lol: Az árra rákérdeztél már vagy csak 'áskálódsz'? :D Természetesen; csak másutt: :wink:
#44501 sziro 2007-09-11
˝ Az összes apartmant megnézted, remélem! :wink:˝ - h.apci

Igen. Szívem szerint már most lefoglalnám a szállást. :lol: Az árra rákérdeztél már vagy csak 'áskálódsz'? :D
˝ Az összes apartmant megnézted, remélem! :wink:˝ - h.apci

Igen. Szívem szerint már most lefoglalnám a szállást. :lol: Az árra rákérdeztél már vagy csak 'áskálódsz'? :D
#44497 h.apci 2007-09-11

#44495 sziro 2007-09-11
Mit követtél el H.apci?
Mit követtél el H.apci?
#44494 sziro 2007-09-11
˝ sziro! Én ugyan így jártam. Az idénre Thassost céloztam meg, aztán jött ricsi72 a pargai képeivel és irányt változtattam. :lol: És annyira nem bántam meg!!!!!˝ - Andra

Milyen jó irányt vettél Andra és egyben milyen sok embernek tudsz irányt mutatni! Köszönjük a lelkesedésedet, aminek a rezgéseit mi is át tudjuk venni és részesei lehetünk.
˝ sziro! Én ugyan így jártam. Az idénre Thassost céloztam meg, aztán jött ricsi72 a pargai képeivel és irányt változtattam. :lol: És annyira nem bántam meg!!!!!˝ - Andra

Milyen jó irányt vettél Andra és egyben milyen sok embernek tudsz irányt mutatni! Köszönjük a lelkesedésedet, aminek a rezgéseit mi is át tudjuk venni és részesei lehetünk.

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..