Köszi! Eseménymentes utat és kellemes nyaralást :P Az idő jó, a kaja isteni ... :p
Köszi! Eseménymentes utat és kellemes nyaralást :P Az idő jó, a kaja isteni ... :p
#233774kelemen77 2015-08-01
˝˝Popeye77, Csabapapa!
Köszönöm a válaszokat.
Szerdán reggel indulás :-)
Tibor.˝ - Popeye77
˝ - Popeye77
Szívesen! Hozzatok a szúnyogok ellen varázsszert mert nálunk a kicsi úgy néz ki miattuk mintha himlős lenne. Lehet érzékenyebb a bőre mint nekünk, mert rajtunk kevésbé látszik. Ma a szobában kb. 30 szúnyogot irtottam ki... A víz olyan amilyen, kb. 10 méterre a parttól már tiszta. Ha van egy kis szerencsétek mától lesz lehűlés amitől talán a víz is tisztul majd valamelyest.
Köszi az infót.
Terveztem vinni (kettő elektromosat), mert a lányom nagyon érzékeny a csípéseikre.
Mi sem szeretnénk a szúnyogok vacsorája lenni :-) .
Sajnos, a korábbi években már mi is tapasztaltuk (mióta elbontották a hullámtörő gátakat), hogy a víz nem mindig a legtisztább :-( .
De majd keresünk olyan helyet, ami nekünk is megfelel :-) .
Elég hosszú a partszakasz Parália és O.B. között.
Csak már ez lenne a 'legnagyobb gondunk'.
Nagyon várjuk már, hogy indulhassunk és ott legyünk :-) .
További kellemes pihenést és időtöltést kívánok Nektek!
˝˝Popeye77, Csabapapa!
Köszönöm a válaszokat.
Tibor.˝ - Popeye77
˝ - Popeye77
Szívesen! Hozzatok a szúnyogok ellen varázsszert mert nálunk a kicsi úgy néz ki miattuk mintha himlős lenne. Lehet érzékenyebb a bőre mint nekünk, mert rajtunk kevésbé látszik. Ma a szobában kb. 30 szúnyogot irtottam ki... A víz olyan amilyen, kb. 10 méterre a parttól már tiszta. Ha van egy kis szerencsétek mától lesz lehűlés amitől talán a víz is tisztul majd valamelyest.
Köszi az infót.
Terveztem vinni (kettő elektromosat), mert a lányom nagyon érzékeny a csípéseikre.
Mi sem szeretnénk a szúnyogok vacsorája lenni :-) .
Sajnos, a korábbi években már mi is tapasztaltuk (mióta elbontották a hullámtörő gátakat), hogy a víz nem mindig a legtisztább :-( .
De majd keresünk olyan helyet, ami nekünk is megfelel :-) .
Elég hosszú a partszakasz Parália és O.B. között.
Csak már ez lenne a 'legnagyobb gondunk'.
Nagyon várjuk már, hogy indulhassunk és ott legyünk :-) .
További kellemes pihenést és időtöltést kívánok Nektek!
#233773kelemen77 2015-08-01
˝˝Popeye77, Csabapapa!
Köszönöm a válaszokat.
Tibor.˝ - Popeye77
˝ - Popeye77
Lementem megnezni a kocsiba! 1.2 és 2.2 eurot fizettem a ket kapunal mig ideertunk. Kombival vagyok nem hinnem hogy emiatt fizettem volna tobbet az elso kapunal!
Köszönöm a fáradozásodat.
Renault Kangoo személyautóval megyünk, így valószínű, hogy nekünk is ennyi lesz.
Jó pihenést, kellemes kikapcsolódást kívánok Nektek (is).
Boldog szülinapot kívánok! :-)
(jó lehet ott ünnepelni a szülinapodat :-) )
˝˝Popeye77, Csabapapa!
Köszönöm a válaszokat.
Tibor.˝ - Popeye77
˝ - Popeye77
Lementem megnezni a kocsiba! 1.2 és 2.2 eurot fizettem a ket kapunal mig ideertunk. Kombival vagyok nem hinnem hogy emiatt fizettem volna tobbet az elso kapunal!
Köszönöm a fáradozásodat.
Renault Kangoo személyautóval megyünk, így valószínű, hogy nekünk is ennyi lesz.
Jó pihenést, kellemes kikapcsolódást kívánok Nektek (is).
Boldog szülinapot kívánok! :-)
(jó lehet ott ünnepelni a szülinapodat :-) )
#233753Popeye77 2015-07-31
˝Popeye77, Csabapapa!
Köszönöm a válaszokat.
Tibor.˝ - kelemen77
˝Popeye77, Csabapapa!
Köszönöm a válaszokat.
Tibor.˝ - kelemen77
#233748Popeye77 2015-07-31
˝Popeye77, Csabapapa!
Köszönöm a válaszokat.
Tibor.˝ - kelemen77
˝Popeye77, Csabapapa!
Köszönöm a válaszokat.
Tibor.˝ - kelemen77
#233725kelemen77 2015-07-31
Popeye77, Csabapapa!
Köszönöm a válaszokat.
Tibor.
Popeye77, Csabapapa!
Köszönöm a válaszokat.
Tibor.
#233712Csabapapa72 2015-07-31
Szia Tibor!
Itt 1,2 EUR-t fizettem normál személygépkocsiért:
És itt 2,2 EUR-t:
A street view-en látszik a többi kategória ára is!
Csaba
Szia Tibor!
Itt 1,2 EUR-t fizettem normál személygépkocsiért:
És itt 2,2 EUR-t:
A street view-en látszik a többi kategória ára is!
Csaba
#233702Popeye77 2015-07-31
˝Szia Csabapapa!
Érdeklődnék, hogy Görögo-ban a határtól Olympic Beach-ig mennyi volt az a.pályadíj?
Válaszodat előre is köszönöm.
Üdv, Tibor.˝ - kelemen77
Két helyen fizettünk. Ha jól emlékszem 2 és 2.2 eurot bár elég fáradtam voltam mert kb. 27 órája fent voltam mire ideértünk és én mindig lejövök Makrygialosnál a tengerpartra...
˝Szia Csabapapa!
Érdeklődnék, hogy Görögo-ban a határtól Olympic Beach-ig mennyi volt az a.pályadíj?
Üdv, Tibor.˝ - kelemen77
Két helyen fizettünk. Ha jól emlékszem 2 és 2.2 eurot bár elég fáradtam voltam mert kb. 27 órája fent voltam mire ideértünk és én mindig lejövök Makrygialosnál a tengerpartra...
#233689kelemen77 2015-07-31
Szia Csabapapa!
Üdv, Tibor.
Szia Csabapapa!
Üdv, Tibor.
#233665Csabapapa72 2015-07-30
Szia!
Nagyon-nagyon kényelmesen Dunaújvárosból éjjel 22 órás indulással délután 13.05-kor álltunk meg a szállás előtt. Az első 240 km-t sima úton tettük meg (Baja-Hercegszántó-Sombor-Novi Sad), majd Novi Sad után mentünk fel az autópályára. A SRB-MAC határon volt egy kb 40 perces várakozás, másol max 1-2 perc (határátkelés-fizetőkapuk). A sebességhatárokat betartottam, sőt a pályán sem menten jobban mint 110km/h ! A fiuk majdnem a MAC határig aludtak így addig megállni sem kellet. Tartottunk 2*10 perc technikai szünetet, a tankoláskor+10 percet és megreggeliztünk kényelmesen egy parkolóban. Nem siettünk, a nyaralás már előző este elkezdődött. Hazafelé is hasonló tempóban jöttünk picit több megállóval a meleg miatt.
Csaba
Szia!
Nagyon-nagyon kényelmesen Dunaújvárosból éjjel 22 órás indulással délután 13.05-kor álltunk meg a szállás előtt. Az első 240 km-t sima úton tettük meg (Baja-Hercegszántó-Sombor-Novi Sad), majd Novi Sad után mentünk fel az autópályára. A SRB-MAC határon volt egy kb 40 perces várakozás, másol max 1-2 perc (határátkelés-fizetőkapuk). A sebességhatárokat betartottam, sőt a pályán sem menten jobban mint 110km/h ! A fiuk majdnem a MAC határig aludtak így addig megállni sem kellet. Tartottunk 2*10 perc technikai szünetet, a tankoláskor+10 percet és megreggeliztünk kényelmesen egy parkolóban. Nem siettünk, a nyaralás már előző este elkezdődött. Hazafelé is hasonló tempóban jöttünk picit több megállóval a meleg miatt.
Csaba