KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Olympic Beach

#233172 lililuca 2015-07-23
Anya,mama,gyerek
Anya,mama,gyerek
#233170 AGICA2 2015-07-23
Hurrá, együtt utazunk:) Gyerek és Apa is? Vagy anya,mama, gyermek?
Hurrá, együtt utazunk:) Gyerek és Apa is? Vagy anya,mama, gyermek?
#233166 lililuca 2015-07-23
Szept 21-től irány Olympic beach a Holidaylinessal
Szept 21-től irány Olympic beach a Holidaylinessal
#233037 Popeye77 2015-07-22
˝Gudli, Popeye77 privátban elmondom:)˝ - akokidli

Akkor van egy tippem! Fekália és ember pisi:)
˝Gudli, Popeye77 privátban elmondom:)˝ - akokidli

Akkor van egy tippem! Fekália és ember pisi:)
#233035 akokidli 2015-07-22
Gudli, Popeye77 privátban elmondom:)
Gudli, Popeye77 privátban elmondom:)
#232868 Popeye77 2015-07-19
Ha nagyon meleg van foszezonban en sokszor talalkoztam mar ezzel az algasodassal! Utoszezonban szinte sosincs. A meleg miatt lehet?
Ha nagyon meleg van foszezonban en sokszor talalkoztam mar ezzel az algasodassal! Utoszezonban szinte sosincs. A meleg miatt lehet?
#232860 Lala12 2015-07-19
Info' szerda óta vagyunk itt, aboltokban minden kapható, a település meglepően tiszta. A tenger viszont nagyon algás. Az első5-10 méteren mintha spenótban kellene fürdeni, beljebb némi javulás. Ma egy kicsit jobb volt' de messze nem ehhez szoktam Görögországban. Az éttermek egész jók, van friss hal stb. Nagyon jó kis hely ob, kár a tengerért. Lala
Info' szerda óta vagyunk itt, aboltokban minden kapható, a település meglepően tiszta. A tenger viszont nagyon algás. Az első5-10 méteren mintha spenótban kellene fürdeni, beljebb némi javulás. Ma egy kicsit jobb volt' de messze nem ehhez szoktam Görögországban. Az éttermek egész jók, van friss hal stb. Nagyon jó kis hely ob, kár a tengerért. Lala
#232823 Gudli 2015-07-19
Akokidli! Melyik utazási irodával voltatok? Ilyet még nem hallottam, hogy már a buszon összeszedik a pénzt a fakultatívra. Általában a megérkezést követően szokott tartani a helyi idegenvezető eligazítást, tájékoztatást a lehetséges fakultatív kirándulásokról és ekkor lehet befizetni egy-egy útra.
Akokidli! Melyik utazási irodával voltatok? Ilyet még nem hallottam, hogy már a buszon összeszedik a pénzt a fakultatívra. Általában a megérkezést követően szokott tartani a helyi idegenvezető eligazítást, tájékoztatást a lehetséges fakultatív kirándulásokról és ekkor lehet befizetni egy-egy útra.
#232818 Gudli 2015-07-19
Amelyik utazási irodával utazol és annál fizeted be a fakultatív programot az mindig drágább. Viszont a helyi utazási irodák mindig olcsóbban kínálják ezeket az utakat. Igaz, meg van az a hátránya, hogy esetleg nincs magyar nyelvű idegenvezetés.
Amelyik utazási irodával utazol és annál fizeted be a fakultatív programot az mindig drágább. Viszont a helyi utazási irodák mindig olcsóbban kínálják ezeket az utakat. Igaz, meg van az a hátránya, hogy esetleg nincs magyar nyelvű idegenvezetés.
#232817 Popeye77 2015-07-19
˝Mi most jöttünk haza, a buszon összeszedték a Meteorákra a pénzt, 25 eurót, azonban az utazási irodák ott csak 15 euróért kínálták az utat.˝ - akokidli

Amelyikkel Ti utaztatok az is 15-ért vitt volna ha nem a buszon fizeted?
˝Mi most jöttünk haza, a buszon összeszedték a Meteorákra a pénzt, 25 eurót, azonban az utazási irodák ott csak 15 euróért kínálták az utat.˝ - akokidli

Amelyikkel Ti utaztatok az is 15-ért vitt volna ha nem a buszon fizeted?

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat